Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) D@ve89 válasza westlake (#146) üzenetére

D@ve89
(lelkes újonc)

"baba.. nem veszitek eszre, hogy titeket is megvesznek kilora ;)"

Ha megvesznek kilóra úgy, hogy egy jó tippért hozzámvágják egy terméküket... hát vegyenek! :D

Te viszont nehogy tippelj, ne indulj ilyesfajta játékokon, sőt, ne is lottózz! :))

(#152) Shapord

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

19h 20m

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#153) Gergő_ válasza Shapord (#152) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

itt lehet tippelni: [link]

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#154) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én vagyok vaksi, hogy nem látom a közvetítés címét?

szerk: jaa hogy holnap lesz... ma még csak tippelgetünk :)

addigis este tessék szép tartalmas hírt írni az WWDC 2009-ről :)

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#155) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Erre kivancsi vagyok en is.

(#156) bozont

bozont
(PH! addikt)

Sajnos csak azután láttam meg ezt a cikket miután tippeltem a másik topicban, így nem vettem figyelembe ezt a különleges akksit, kár. Na mindegy, mindenesetre célszerű lenne betenni a cikk linkjét a "tippelős topic" első hozzászólásába.

(#157) venember83 válasza bozont (#156) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Goto modker, hsz törlése, újabb tipp beírása. Indokolt esetben, gondolom, nem problémáznának a nagybetűsök.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#158) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hú de izgulok már, komolyan nem fogok tudni így aludni. Vajon meddig bírja? Ez itt a kérdés, vagyis a kérése mindenkinek aki tippelt. Micsoda izgalmak itt a PH-n. :DD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#159) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én hülye, beálltam a kirakatba és kerestem a HP notit, de semmit nem láttam. Fene enné meg hogy sosem tudom hányadika van...:U Naná hogy csak holnap lesz a teszt. (Egyébként csak arra jártam...)

sálálé

(#160) WiZARD válasza izee (#145) üzenetére

WiZARD
(őstag)

még letöltés se kell.
egyszerűbb egy netrádió, vagy valami netes tv ami megy folyamatosan :)

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#161) eszterencs válasza westlake (#149) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rendben, javítva.

(#162) i90venom válasza WiZARD (#160) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

Azért kár, hogy a tippeléssel nem teszt alanyául szolgáló gépet sorsolják ki... :DD

all glory is fleeting

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.