"baba.. nem veszitek eszre, hogy titeket is megvesznek kilora
"
Ha megvesznek kilóra úgy, hogy egy jó tippért hozzámvágják egy terméküket... hát vegyenek! 
Te viszont nehogy tippelj, ne indulj ilyesfajta játékokon, sőt, ne is lottózz! 

"baba.. nem veszitek eszre, hogy titeket is megvesznek kilora
"
Ha megvesznek kilóra úgy, hogy egy jó tippért hozzámvágják egy terméküket... hát vegyenek! 
Te viszont nehogy tippelj, ne indulj ilyesfajta játékokon, sőt, ne is lottózz! 
19h 20m
Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...
itt lehet tippelni: [link]
[ Szerkesztve ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
én vagyok vaksi, hogy nem látom a közvetítés címét?
szerk: jaa hogy holnap lesz... ma még csak tippelgetünk 
addigis este tessék szép tartalmas hírt írni az WWDC 2009-ről 
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Sajnos csak azután láttam meg ezt a cikket miután tippeltem a másik topicban, így nem vettem figyelembe ezt a különleges akksit, kár. Na mindegy, mindenesetre célszerű lenne betenni a cikk linkjét a "tippelős topic" első hozzászólásába.
Goto modker, hsz törlése, újabb tipp beírása. Indokolt esetben, gondolom, nem problémáznának a nagybetűsök.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Hú de izgulok már, komolyan nem fogok tudni így aludni. Vajon meddig bírja? Ez itt a kérdés, vagyis a kérése mindenkinek aki tippelt. Micsoda izgalmak itt a PH-n. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Én hülye, beálltam a kirakatba és kerestem a HP notit, de semmit nem láttam. Fene enné meg hogy sosem tudom hányadika van...
Naná hogy csak holnap lesz a teszt. (Egyébként csak arra jártam...)
sálálé

még letöltés se kell.
egyszerűbb egy netrádió, vagy valami netes tv ami megy folyamatosan 
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
Rendben, javítva.