Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) westlake válasza rudi (#98) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mondjuk igy ertelmet is veszti a 24 oras teszt.. nekem ez ilyen parasztvakitasnak tunik.. tenyleg kell harom teszt.. idle, meg ketfajta terhelt allapot.. aztan atlagot szamolni ;)

egyebkent ilyen notikat en is tudok adni tesztre :P

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#102) VaniliásRönk válasza Parci (#95) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nyugi, csak poénkodtam, ennyire sem kellett volna komolyan venni. ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#103) kingabo válasza westlake (#101) üzenetére

kingabo
(őstag)

Érdekes elöbb még pont azt mondtad mekkora hülyeség az idle, mostmeg Te is kéred. :U Egyébként engem azért érdekelne, mert van amikor minden 0-n van csakhogy sokáig bírja a cucc.
NE vedd sértésnek

(#104) .mf válasza Bgs (#99) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

/off:

A winyó --> CF cserét nem javaslom, sőt.
Előző munkahelyemen hálózati eszközöket is fejlesztettünk, amik beágyazott rendszeres hagyományoknak megfelelően CF kártyákról mentek. Amíg a fejlesztéshez full-feature oprendszer volt rajta (debian), sorra haltak meg a CF kártyák; csak miután szinte 0 írási műveletet végző OpenWRT került rá, azután normalizálódott a helyzet.

(#105) Bgs válasza .mf (#104) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Sok eve hasznalok mar cf-et es mas flash-t es meg egy sem halt meg kozuluk, pedig van beloluk egy par szetszorva az orszagban. Ha jol belovod (amit beagyazott rendszereknel, szervereknel es mondjuk egy subnoti eseten megoldhato), akkor tokeletesen mukodnek. Az otthoni epia-s hazi tuzfal/mini szerveremben is 3 eve egy cf-en van az os, csak fileserver cuccok vannak hdd-n.

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#106) bmwk1200s

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Jesszus! Most látom a cikkben, hogy bejött a tippverseny amit kitaláltam! (Male -vel közösen) :Y :R :C :R

[ Szerkesztve ]

"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

(#107) shteer válasza westlake (#101) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem veszti értelmét... a tápcsati az asztalba lesz rejtve ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#108) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyit hozzátennék az egész 24 órás megközelítéshez, hogy nagyjából úgy kell érteni mint az autóknál a rekordfogyasztásos kísérleteket. Alapjuk egy tényleg alap autó, de a körülmények speciálisak. Ergo nem utcai forgalomban/dugóban hajtják, hanem tesztpályán. Itt a pálya nyuglami állapot + aktív wi-fi lesz, a ma megjelent tesztben meg ott van, hogy mennyit bír és fogyaszt terhelés alatt.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#109) westlake válasza rudi (#108) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

akkor ennek tenyleg semmi ertelme.. teljesen valoszerutlen, hogy idle allapotban legyen egy gep 24 oran keresztul.. nem azert veszik az emberek a gepet, hogy ne hasznaljak.. ennek a tesztnek semmi mas ertelme nincs (ebben a formajaban), minthogy verni lehessen a nyalat a hosszu "uzemido"-re.. absolult marketing bullshit :U

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#110) Kapszaicin

Kapszaicin
(kvázi-tag)

Akkor összegezve, ahogy végig futottam, vagyon egy üzleti hp noti ami bírja 24 órán át átlag használatot szimulálva egy benchmark programmal, ami hamlett olvasását szimulálja!
van egy nagy aksi és egy jól konfigurált hardwer software együttes...
A teszt során energiatakarékos beállítás bekapcsolt wifi, kijelző fényereje 50%ra levéve!
Az eredményként pedig 24 órát mutatnak fel!
Nagyjából erről van szó! Az meg hogy ebből kinek mennyi pénz jut senkinek nincs köze hozzá, amikor crackerek rombolták szarrá a prohardver honlapját senki sem támogatta őket az ujraélesztés során ahol vért izzadtak, hogy visszaállítsák szeretett weboldalunkat amit één már a kezdetektől fogva napi 5 órában böngészek!!! :R :R :R
Szóval aki fikázza ugyan legyen már a helyükbe hogy rengeteg időt rászánnak, kinlódnak mi meg a végeredmény csodálását INGYEN igénybevehetjük!!!
Mert hogy igen közel áll az idő ahhoz hgy a papír ujság megszünjön és havi bérletet kelljen fizetni az IGÉNYES weboldal megtekintéséhez! Mert a Prohardver az ami messze a legigényesebb és minőségibb cikkeket tárja elénk! És ezért köszönet járna nekik nem pedig beszóláás! :R :R Lássátok a pcworldot már neten keresztül is meg lehet venni a magazint ami azt jelenti hogy fordulni látszik a kocka megszünik a nyomtatott sajtó és a weben keresztül lesz elérhető, amiben elősegít az hogy egyre nőnek a notebookok akkumulátorrol történi üzemeltetési ideje! :U na erről ell lehet szépen gondolkodni! :DD

[ Szerkesztve ]

(#111) venember83 válasza westlake (#109) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen programokat, hogyan és mennyi ideig kellene futtatni rajta akkor, hogy ez a teszt megfeleljen egy átlagos napi használatnak? :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#112) rudi válasza westlake (#109) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt elhiszed nekem, hogy másnak nincs egyben ilyen megoldása? Alapjaiban ugyanezt a hardvert megheveted más márkajelzéssel, de perpill 150 Wh akkut egyben nem tudsz semmilyen más notebookra ráaggatni. Ennek a demonstrálására jó és figyelemfelkeltő egy 24 órás teszt, látványos ötletes, reklámértékű. Neked meg max nem tetszik - szíved joga. Attól még a HP-nek fontos, nekünk meg érdekes és hasznos. Nézd meg, hogy eddig a HP mennyit foglalkozott a PH-val, és nézd meg, hogy most mennyit foglalkozik. Nekünk és nektek, olvasóknak is nagyon jó, ha a világ legnagyobb PC-gyártójával jó a kapcslatunk. Bárcsak a többi óriás is nyitna felénk, és rajtunk keresztül felétek...

[ Szerkesztve ]

(#113) westlake válasza venember83 (#111) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

szerinted az elobb emlitett tesztelesi modszer mennyire mondhato atlagosnak? semennyire.. remlem most megprobal majd valaki meggyozni minket, hogy ennel nem lehetett jobb modszert kitalalni.. ugyan mar :U

#110: mar bocs, de nekem ez teljesen olyan, mint egy fizetett hirdetes.. itt most egyaltalan nem arrol van szo, hogy a prohardver milyen.. ez egy olyan teszt, aminek szerintem semmi ertelme (es szerintem ezt a komolyabb felhasznalok ugyanugy belatjak)..

remelem nem jutunk el odaig, hogy a totalcar-on olyan teszteket olvassunk, hogy a legujabb "nepauto" egy tankkal meddig birja alapjaraton.. merthat ugye nincs kizarva, hogy valaki csak azert vesz autot, mert melegedni szeretne benne.. lol :D

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#114) Kapszaicin válasza venember83 (#111) üzenetére

Kapszaicin
(kvázi-tag)

irtam előtted egy lehetőséget, pl egy benchmark progi ami hamlett olvasását szimulálja!

(#115) Timyyy

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Mit lehet nyerni? :)) Mondjuk ígyis úgyis tippelek, de azért kíváncsi vagyok. :)

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#116) westlake válasza rudi (#112) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

amit leiral, abbol egyvalami latszik vilagosan.. az, hogy ez nektek nagyon jo.. bocs, de engem az rohadtul nem erdekel, hogy titeket melyik gyarto mennyire ismer (szeret), vagy nem ismer (nem szeret).. az olvasokat csak az erdekli, hogy jo (es hasznos!) cikkeket olvasson.. ezeket a dolgok nektek fontosak, megpedig azert, mert a lovet a hirdetok hozzak, a hirdetok meg ugye latogatottsag alapjan "kalkulalnak"..
mondjuk nem hiszem, hogy ezzel barmilyen ujdonsagot mondtam volna neked..
oruljetek neki, hogy "nyit" feletek egy nagy gyarto, de azt ne varjatok mar el, hogy egy ilyen semmitmondo tesztet a hozzaerto emberek elfogadjanak.. en peldaul eleg nevetsegesnek tartom, hogy egy hp ilyennel akar demonstralni barmit is.. ha ennel nem talal ki jobbat, akkor az mar regen rossz..
oke, ti legyetek megelegedve egy ilyen "hatalmas" demonstraciotol.. ez meg a ti szivetek joga.. csak akkor ne lepodjetek meg, ha kinevetnek benneteket miatta...

I'm out.

(#117) rudi válasza Kapszaicin (#114) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annak az idle verzióját fogjuk használni. Egyébként a hamletessel szoktam csinálni a PH-s cikkek minimális terheléses akkutesztjét, az elemforgatóssal meg a max terhelésest. (tegnap este 10-kor indítottam egy netbook hamletes tesztjét, még jó egy rája van hátra)

[ Szerkesztve ]

(#118) venember83 válasza westlake (#113) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehetett volna, de akkor meg abba kötött volna bele a tisztelt nagyérdemű. Szvsz teljesen nyilvánvaló, hogy nem bír 24 órát egy noti se elektromos hálózat nélkül, akksicsere nélkül. A fogyasztásrekordok (gépjárművek) is laboratóriumi körülmények között készülnek.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#119) Bounti válasza westlake (#116) üzenetére

Bounti
(kvázi-tag)

Nem értem minek kell beszólni? Ha ez a fajta teszt neked nem jön be akkor olvass másfajtát. Van egy csomó minden. Engem képzeld érdekel, hogy mennyit megy 'full idlén'.
Számodra nem édekes... OK... Én mindígis az olyan cikkeket szerettem a legjobban amik nem csak a szakmai dolgokkal vannak tele. Jó nagyon néha ilyesmiről is olvasgatni, meg arra használni a fórumot amire való... eben az esetben tippelgetni.

Köszi a HP-nek és a PH-nak a tesztet. Várom, hogy mit bír a masina.

Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!

(#120) rudi válasza westlake (#116) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te! Tudod mi lenne a legjobb?! Bojkottáld a PH-t! Ne olvasd mondjuk egy hónapig :D

Viccet félretéve. Gondold kicsit tovább a dolgokat az első lépcsőnél, és legyen benned legalább annyi tisztelet a PH iránt, hogy nem szajkózod itt sarkítva az evidenciát. Igen, a HP fizet nekünk a tesztért, ami lehet hogy egyeseket hidegen hagy, de nekünk ebből lesz keretünk a napi betevőre, többi tesztre. Lehet ez ellen méltatlankodni, háborogni, de én gyerekes dolognak tartom. A véleményedet már ismerjük, megértettünk. Köszönjük - nem kell kampányolnod magad mellett!

(#121) lenox

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

14h-kor indul a teszt is meg a tippeles is? Meddig lehet tippelni? Csak mert ha lehet nezni a weben az utolso percekben eleg jol be lehet loni a vegeredmenyt, annak gondolom nem sok ertelme van, annak inkabb, ha meg elotte, vagy nagyon az elejen lehet tippelni, nem?

Na mindenesetre en 18 ora 40 percet tippelek, ha csak 14h utan lehet, akkor majd tippelek akkor is...

(#122) venember83 válasza rudi (#120) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Plusz ezért a "szívességért" kaphattok majd esetleg több lábdobot tesztre. Qrva világban élünk, aki élni akar, annak sok mindent meg kell tenni.

(#123) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát én számolgattam egy sort és ha nem :U nyomtam valamit félre a gépben, akkor 21óra jött ki, ami azért kicsit oda fog vágni. Ebből teszem azt ha még lejön 2-3 óra, akkor is durva cucc.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#124) Bounti

Bounti
(kvázi-tag)

Azért, hogy pontosan tudjak számolni megkérdezném, hogy a cikkben közölt 465 perces időt ki- vagy bekapcsolt wifivel érte el a gép?

Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!

(#125) D.Orion válasza Bounti (#124) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Jah hopp, ezt én bele se kalkuláltam. :B

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#126) Bounti válasza D.Orion (#125) üzenetére

Bounti
(kvázi-tag)

Ugye ugye! ;) Még jó hogy szóltam.... :DD

(#127) rudi válasza Bounti (#124) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kikapcsolttal, de a 24 órában kicsit fogunk még trükközni nehogy a (465/55)*150 kombóval túl pontos adatot kapjatok ;)

Meg egy kis indukció: Ha a HP bevállal 24 órás kijelentést, akkor előtte minden bizonnyal kipróbálgatott kicsit...

[ Szerkesztve ]

(#128) Bounti válasza rudi (#127) üzenetére

Bounti
(kvázi-tag)

No és miféléket akartok trükközni? Legalább valami támpontot adj, hogy ne lőjjünk nagyon mellé a tippelésnél...

(#129) D.Orion válasza rudi (#127) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Én is kíváncsi lennék pár dologra. Tudom, hogy ezekre nem fogsz válaszolni, mert akkor túl könnyű lenne. :DDD Nah, de, hogy a többieket is elgondolkoztassam:
-Ez a környezetfigyelő izé ki vagy be lesz kapcsolva? A noti napos kirakatban lesz? :DD Monitor fényereje hány %-ra lesz belőve és az eddigi teszten hány %-on volt? :D
-Remélem másik gépről toljátok, majd a webcamot, mert az akkor nagyon nem lenne minimális terhelés. :DDD
-Alulfeszelitek a procit?

Csupa csupa fontos kérdés amire magunktól kell rájönnünk. Rendesen elgúrult a gyógyszerem mi? :))

[ Szerkesztve ]

(#130) rudi válasza Bounti (#128) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Indukáljatok a sugallatom alapján, de többet már tényleg nem mondhatok.

(#131) einstein válasza rudi (#120) üzenetére

einstein
(senior tag)

Annyit azért hozzátennék, hogy a fizetett teszteknek bizony lehet rossz üzenete is. Joggal fordulhat meg az emberek fejében, hogy átlagos teszteknél is elfogultak lesztek a szponzorral szemben..

[ Szerkesztve ]

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#132) Gergő_ válasza Bounti (#128) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom -50 fokos környezeti hőmérséklet lesz. :D

Meddig lehet tippet leadni?

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#133) Bounti válasza einstein (#131) üzenetére

Bounti
(kvázi-tag)

Szerintem csak akkor lenne ennek rossz üzenete, ha el lenne titkolva. Senki sem tagadja, hogy ez pénzes ügy, de a jómagyar mentalitást is offline lehetne már hagyni, tetsziktudni, hogy mindenben a rosszat keressük...

(#134) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

Ha jól értelmeztem akkor 2 től lehet tippelni: szerintem ha átlagos üzemet szimuláló tesz algoritmus fog rajta futni akkor a 24 H helyett legyen 22 óra és 55 perc

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#135) Bounti

Bounti
(kvázi-tag)

Húúú... most nagyon láma leszek.... de hol láthatom a webcam képét? :))

(#136) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NA és akkor hol lehet ezt nézni? vagy nem arról volt itt szó?

Family Guy Online - Closed Beta

(#137) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NA és akkor hol lehet ezt nézni? vagy nem arról volt itt szó?

Family Guy Online - Closed Beta

(#138) westlake válasza rudi (#120) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

igen, megvan a velemenyem a ph-rol, nem is rejtettem sose veka ala.. azt viszont nem ertem, hogy ha valmirol negativ velemenyt formalok, akkor ezt miert veszitek egybol szemelyes tamadasnak (marmint a ph fele).. en tisztelem, becsulom a lelkiismeretes munkat, viszont a elmondom azt is, ha szerintem ertelmetlen dolgot csinaltok.. nekem semmi bajom a legtobb tesztetekkel, mert tenyleg informativak..
azt megint csak nem ertem, hogy miert kell olyan dolgokat is megemliteni, amit en egyaltalan nem hoztam szoba.. tudom, hogy penzbol eltek, en is abbol elek.. nem kell ugy beallitani a dolgot, mintha en azt vagtam volna a fejetekhez, hogy miert fogadtok el penzt a munkatokert..
eddig nem tudtam, hogy a hp fizet nektek ezert a munkaert, de most mar tudom.. meg voltam rola gyozodve, hogy nekik eleg az (cserebe a lehetosegert), hogy irtok egy tesztet a ph-n.. az mar megint mas kerdes, hogy mennyire lehet hiteles egy olyan termek tesztje, amiert fizet a termeket gyarto ceg.. ezen nem lepodtem meg, csak azon, hogy ez igy kerek-perec leirod..
ha en kampanyolok a velemenyem mellett (mert leirom, hogy szerintem mennyit er a teszt), akkor te is kampanyolsz a te velemenyed mellett..

#119: en kerek elnezest azert, mert olyat mertem mondani, ami nem a ph-t elteti :U ma magyarorszagon tenyleg bun ha kimondod a velemenyed (foleg a negativat)

#122: nem szivesseg.. rudi irta, hogy fizet a hp a show-ert..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#139) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Aki tippelni akar, az itt tegye.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#140) Bounti válasza westlake (#138) üzenetére

Bounti
(kvázi-tag)

Na és akkor itt jön a képbe a s**r kavarás... :

"eddig nem tudtam, hogy a hp fizet nektek ezert a munkaért"

Gondolom csak erre a tesztre gondoltál... mert azt nehezen hinném, hogy minden tesztért tejel a HP....

Kicsit vigyázzunk a mondanivalónk megfogalmazásával...

"az mar megint mas kerdes, hogy mennyire lehet hiteles egy olyan termek tesztje"

Kövesd végig a webcamon, vagy a helyszínen és megtudod...

Na erről ennyit... :(((

(#141) VaniliásRönk válasza rudi (#112) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Már hogy a viharba ne lehetne más notebookra 150Wh-t aggatni? Az összes HP business class notinak van másodlagos aksihoz csatlakozója, pl. az enyémnek is. Persze ez max. 11-12 órát működne, de a lehetőség akkor is adott.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#142) VaniliásRönk válasza westlake (#138) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem ez az első fizetett teszt, volt már több is, érződött is rajtuk, ez van. Sokkal nagyobb tesztoldalakat is vettek már meg kilóra/fenyítettek be. Elolvasod a tesztet, ha még úgy érzed érdemes kritikát megfogalmazni megteszed, ha már nem, megvonod a vállad és elolvasol néhány másikat is.

(#143) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem igazán értem hogy miért kell még ezt is agyon fikázni. Azt sem értem hogy miért akkora újdonság ha egy ilyen cég esetleg fizet ezért. Persze szokás szerint azok a főfikázók akiknek általában csak a szájuk nagy.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#144) rudi válasza VaniliásRönk (#141) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jójó, házon belül van más is, de HP-n kívül már nincs. Talán a 12"-os ULV-s EliteBookal valószínűleg még durvább számot lehetne kihozni, bár ott kisebb az elsődleges akku.

(#145) izee

izee
(tag)

Ha be van kapcsolva a wifi, akkor könnyen értelmet nyerhet a teszt azzal, hogy letöltést indítanak el rajta(~24 órásat). A kivitelezés nem lehet gond, egy PH-s gépre feltenni sok adatot, amit majd netről lehet tölteni. (elég, ha csak csordogál, mint torrentnél)
Persze ez az egész túl common egy üzleti nótbukhoz, kár... Akkor HP-s reklámPDF nyit és ha lehet ilyen, program vezérli az oldalváltásokat. Akkor bebizonyosodik, hogy nagyszerűen alkalmazható reklámtáblának akár a semmi közepén! ;]

A vásárlók típusai: http://prohardver.hu/teszt/humor_a_vasarlok_tipusai/a_tapasztalatlan_1-5.html

(#146) westlake válasza Bounti (#140) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

ne nekem, hanem a nyelvtantanarodnak tegyel szemrehanyast azert, hogy nem tudsz elemezni egy mondatot :U
szivesen elmagyarazom privatban, az 'ezert' szo jelenteset..
ha pedig idezel, akkor legyszives a teljes mondatot idezd..
olyan kis naiv vagy, ha azt hiszed, hogy egy tesztet nem lehet befolyasolni.. engem "tamadsz", pedig halal pontatlan vagy..

#143: te is csak annyit tudsz leszurni az egeszbol, hogy fikazas..

#148: baba.. nem veszitek eszre, hogy titeket is megvesznek kilora ;)

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#147) KilgoreTrout

KilgoreTrout
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hülye vagyok, elnéztem. :)

[ Szerkesztve ]

"Vizsgáld meg az áltudomány minden egyes darabját és meg fogod találni a biztonságos takarót, egy szopogatni való hüvelykujjat, egy szorongatni való ingecskét." (Isaac Asimov)

(#148) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért annyival nem merülhet le előbb a cucc mint a 24 óra, hisz, hogy nézne már ki? Mekkora égés lenne a HP-nek, asszem többet nem fizetnének :D
Viszont a nyeremény, ha igaz amit mephi666 állít, akkor igencsak baba.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#149) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

szeretnem megjegyezni, hogy egy mondat felrevezeto lehet a nagykozonseg szamara
"A HP új notebookja, az EliteBook 6930p modell különlegesen hosszú, 24 órás üzemidőt biztosító akkumulátorral kapható"

szerintem hasznos lenne egy "is" szocskat illeszteni a "kaphato" szo ele, mivel jelenlegi formalyaban azt sugallhatja, hogy minden 6930p modellhez jar egy ilyen akkumulator (gyarilag)..

I'm out.

(#150) Oliverda válasza westlake (#146) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, mert az. Pontosabban felesleges kötekedés.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#151) D@ve89 válasza westlake (#146) üzenetére

D@ve89
(lelkes újonc)

"baba.. nem veszitek eszre, hogy titeket is megvesznek kilora ;)"

Ha megvesznek kilóra úgy, hogy egy jó tippért hozzámvágják egy terméküket... hát vegyenek! :D

Te viszont nehogy tippelj, ne indulj ilyesfajta játékokon, sőt, ne is lottózz! :))

(#152) Shapord

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

19h 20m

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#153) Gergő_ válasza Shapord (#152) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

itt lehet tippelni: [link]

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#154) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én vagyok vaksi, hogy nem látom a közvetítés címét?

szerk: jaa hogy holnap lesz... ma még csak tippelgetünk :)

addigis este tessék szép tartalmas hírt írni az WWDC 2009-ről :)

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#155) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Erre kivancsi vagyok en is.

(#156) bozont

bozont
(PH! addikt)

Sajnos csak azután láttam meg ezt a cikket miután tippeltem a másik topicban, így nem vettem figyelembe ezt a különleges akksit, kár. Na mindegy, mindenesetre célszerű lenne betenni a cikk linkjét a "tippelős topic" első hozzászólásába.

(#157) venember83 válasza bozont (#156) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Goto modker, hsz törlése, újabb tipp beírása. Indokolt esetben, gondolom, nem problémáznának a nagybetűsök.

(#158) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hú de izgulok már, komolyan nem fogok tudni így aludni. Vajon meddig bírja? Ez itt a kérdés, vagyis a kérése mindenkinek aki tippelt. Micsoda izgalmak itt a PH-n. :DD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#159) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én hülye, beálltam a kirakatba és kerestem a HP notit, de semmit nem láttam. Fene enné meg hogy sosem tudom hányadika van...:U Naná hogy csak holnap lesz a teszt. (Egyébként csak arra jártam...)

sálálé

(#160) WiZARD válasza izee (#145) üzenetére

WiZARD
(őstag)

még letöltés se kell.
egyszerűbb egy netrádió, vagy valami netes tv ami megy folyamatosan :)

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#161) eszterencs válasza westlake (#149) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rendben, javítva.

(#162) i90venom válasza WiZARD (#160) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

Azért kár, hogy a tippeléssel nem teszt alanyául szolgáló gépet sorsolják ki... :DD

all glory is fleeting

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.