igen, megvan a velemenyem a ph-rol, nem is rejtettem sose veka ala.. azt viszont nem ertem, hogy ha valmirol negativ velemenyt formalok, akkor ezt miert veszitek egybol szemelyes tamadasnak (marmint a ph fele).. en tisztelem, becsulom a lelkiismeretes munkat, viszont a elmondom azt is, ha szerintem ertelmetlen dolgot csinaltok.. nekem semmi bajom a legtobb tesztetekkel, mert tenyleg informativak..
azt megint csak nem ertem, hogy miert kell olyan dolgokat is megemliteni, amit en egyaltalan nem hoztam szoba.. tudom, hogy penzbol eltek, en is abbol elek.. nem kell ugy beallitani a dolgot, mintha en azt vagtam volna a fejetekhez, hogy miert fogadtok el penzt a munkatokert..
eddig nem tudtam, hogy a hp fizet nektek ezert a munkaert, de most mar tudom.. meg voltam rola gyozodve, hogy nekik eleg az (cserebe a lehetosegert), hogy irtok egy tesztet a ph-n.. az mar megint mas kerdes, hogy mennyire lehet hiteles egy olyan termek tesztje, amiert fizet a termeket gyarto ceg.. ezen nem lepodtem meg, csak azon, hogy ez igy kerek-perec leirod..
ha en kampanyolok a velemenyem mellett (mert leirom, hogy szerintem mennyit er a teszt), akkor te is kampanyolsz a te velemenyed mellett..
#119: en kerek elnezest azert, mert olyat mertem mondani, ami nem a ph-t elteti
ma magyarorszagon tenyleg bun ha kimondod a velemenyed (foleg a negativat)
#122: nem szivesseg.. rudi irta, hogy fizet a hp a show-ert..
[ Szerkesztve ]
I'm out.