Hóval érkezett hardverek: hólapát. 
EarL 007: De régen is szánkóztam már...
[ Szerkesztve ]
TRON addict

Hóval érkezett hardverek: hólapát. 
EarL 007: De régen is szánkóztam már...
[ Szerkesztve ]
TRON addict
SZÁNKÓ!!! 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Januártól a külső merevlemezekre és SSD-kre is fizetnünk kell kompenzációt a kalózkodásból eredő szerzői jogdíj kiesése miatt.
Felhőadót!!!!
(#4) eszterencs
Egy kis türelmet, mindjárt visszateszem a cikket, kis technikai malőr....
Fogadni mernék hogy következő az lesz hogy a belső vinyók ssd-k re is kell jogdíjat fizetni, mert mindenki így trükközik. Így lesz mire fogni 
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
adóadót és adóadó adót, nehogy már ingyen adózzunk.
[ Szerkesztve ]

Ez alap, a jogdíj adóra is jön még az áfa... 

Ne az államot hibáztassátok az adók miatt, hanem a munkáltatónál kérjetek fizetésemelést. 
TRON addict
én ha lehet inkább mindent szeretnék, fizuemelést és adócsökkentést. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja tuti megoldás mert másnap már dolgozni se kell menni
Így is ez a sablon szöveg ezren várnak egy állás helyre
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

... ebben a sorrendben... sőt előtte még egy kis kalózkodás... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Izé én mért nem látom kint a címlapon a cikket? Valaki dobjon egy linket. 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Ismét elérhető.
TRON addict

A BitFenix Survivor ház elég jópofa, masszív kis háznak néz ki.
0630/353-03-29
Gondolom nem 120 bruttóval nyomod ilyen géppel... Amúgy meg ha fizetés emelést kérsz kapásból kivágnak, mert tudják hogy a helyedre még vagy 500-an alkalmasak a feladatra és el is vállalják ennyiért...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
"17,3 hüvelykes, felbontása 1900x600 pixel."
ez így biztos? Tankszimulátorhoz pont jó.
Átléptétek az ingerküszöböm.

Ez a fő probléma, hogy mindenki vállalja bármennyiért. Ezért csinálhatnak bármit a cégek. 
TRON addict

Amíg van jelentkező az adott munkakörre nem igazán izgatja őket, ha valakit el kell küldeni. Főleg a multikra jellemző ez.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Akinek a családját kell eltartania az nem nagyon variálhat sajnos. Ezt meg szépen kihasználják.

Sőt az okos telefonok memória kártyain is sok kalózcsengőhang meg egyéb terpeszkedhet.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Arra már rég van jogdíj sajnos...

Tudom, ez a 22-es csapdája.
TRON addict

Nem nagyon van mit tenni, van ahol még megrendelés sincs 
A házikók egészen igényesnek néznek ki, még az áruk is reális lehet 
Ez kiveri a biztosítékot:[link] 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Fú így lemaradtam?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Igen, mert kényszerítve van ebben a munkanélküliségben és ha el kell tartani magát, vagy a családját, vagy netán hitele van, akkor kénytelen anniyval beérni, amennyit kap. Emelésről még csak nem is álmodhat, mert tudja akkor hogy kivágják...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Tankszimulátorhoz pont jó.
Itt hagosan felröhögtem! 
...az ASUS notebook torz képét látva már megörültem, hogy valami jó kis 4:3 vagy 5:4 arányú noti újra, de nem!
Az 1366×768 mondjon le! 
... itt vagyok.
(#28) eszterencs válasza Blindmouse (#16) üzenetére

Javítva, köszi.

http://itcafe.hu/hir/artisjus_jogdij_winchester_ssd.html
TRON addict

Foramax AMD Game PC? HKC táppal? WTF? Mikor magával rántja a konfigot esetleg a kecót is ,akkor meg van körülnézés. 

Nagyon rondán néz ki az az asus gép, szerintem!
Egész jó áron van a 640es vinyó...

A BitFenix Merc korrekt kis ház az áráért és 10k alatt beszerezhető. Inkább az mint a 6k-s Codegen meg Asus.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
A bitfenix outlaw elég tetszetős kívülről.
Tudod, jó játék lesz gariztatni, ha a HKC táp kirobbantja a ház oldalát... Tiszta Star Wars...
www.hcpc.hu/ Origin-Steam: planbmokus /Sony Ericsson Live With Walkman
A bitfenix házak nagyon bucsusan néznek ki.
Hát még a borz.....
Dehogy, csak kockáknak-kockát alapon készültek. Szerintem orosz dizájnerük van, aki csak a merőlegest meg a párhuzamot ismeri. Az a ház amelyiknek meg domború az előlapja, az selejtre akart menni, de végül kiadták dizájnosított darabként 
Nem mindenki szereti a karácsonyfa stílusú házakat.
Tény, nekem mondjuk a Colossus jön be (pont nincs a cikkben), ha abból lenne nem világítós, az lenne az isten (bár a fekete-zöld led kombó is király). Én se szeretem a karácsonyfát...
A szögletessel semmi bajom sincs (Chieftek Mesh házam van, ami az boszolút tégla), de ezek a bitfenixek olyanok mint egy régi codegen feketére fújva.

Hát még a borz.....
A colossus valóban jól néz ki, majdnem olyat vettem, de a tesztetek eltántorítottak elé gyenge a szellőzése hasonló árú társaihoz képest.
Csak annyiban különbözik, hogy ez nem az, meg BTX-es elrendezése van. Meg jobb az anyaghasználata. Ja és nem is így néz ki a codogen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem nagyon a codegen jut róla eszembe. Ilyen bucsus.
Amúgy újabban az anyaghasználat nem szokott a topon lenni. 
Hát még a borz.....
Ilyen árkategóriában nem is.
Hmm. Kísérteties a hasonlóság, szerintem fordítva tették a codegenre az előlapot, így lett a bitfenix! Epic!
Nekem ez a CM Sniper nagyon megfelel, főleg most, hogy kicsit tuningolok rajta (már sajnáltam szegényt, hogy csupa fekete és olyan bús hangulata van..)

Szerintem jól néz ki, igaz metálban feszítene! 
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!

Nálunk ki van állítva egy Shinobi, fekete-narancs színekben. Biztos vagyok abban, hogy miután megnézted/megtapiztad, más véleménnyel lennél.
Az Alpha és Merc házak nem hordoznak magukban különlegességet, egyszerűek, mint a faék - ahogy látszik az árukon is. Ezeknél sokkal, de sokkal érdekesebb termékei vannak a BitFenix-nek. Lásd pl. Shinobi, Shionobi XL, Raider és Colossus.
Nekem eleve nem tetszenek ezek az új házak, amiket manapság csinálnak, abszolút nem vagyok a csicsa híve.
Hát még a borz.....

Ebben az esetben meg kell nézni milyen szakmára is van igény itthon vagy külföldön és sok munkával és extra erőfeszítéssel át kell arra állni. Nem könnyű, sőt, de máshogy nem igen lehet ilyenkor.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''