Mindez szuper, de milyen árral társul ez a turbo modell? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Hosszabb garanciaidővel kínálja tuningolt SSD-it az OCZHozzászólások

jorden06
(senior tag)
Brutál teljesítmény, valószínűleg brutál áron.

juliabrilke
(PH! kedvence)
Lehet azt még húzni jobban is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gondolom az ára is olyan szép, mint a cucc.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

hemaka
(PH! kedvence)
Kár, hogy még a normál változat is drága nekem.
De egyébként rednben van a cucc. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Az angliai disztribótortól jobb lesz nekünk idehaza?
Milyennapvan?
Na az árát is tuti,hogy huzzák felfele 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Nekem jobb lesz;)
Most már biztos,h ilyet veszek ha beindul itt az életem és összerakok egy gépet, az OCZ egyre jobban elnyeri a tetszésemet.
Jó lesz ez, csak a gari időt kellene 2x-esére emelni, az árat meg felezni 
New world...old thinking...IBM T60;)

Daveedka
(tag)
eljön majd az idő mikor mégeri megvenni

b3er
(fanatikus tag)
Hát igen egyszer majd végleg eltűnnek a vincseszterek a gépekből...
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553
Londonból könnyű. 
Milyennapvan?
Képzelem az árát... Mehetnének már lejjebb az SSD árak, még mindig az egekben vannak 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

orbano
(PH! félisten)
én még mindig inkább azt várom, hogy essen az X25-E ára 
A vér nem válik VAZZE!™
megérjük még azt amikor a tunerek nitrogénben fürdetik az ssd-ket, és úgy húzzák szénné
komolyak ezek a cuccok, kéne kettő egyből menne raid 0 ba
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Devid_81
(PH! kedvence)
Hmmm hmm, meg se merem tippelni az árát.
Pedig igen jól esne végre ha lejjebb mennének az árak
.::www.megadanceradio.hu::.
Minden héten egy SSD hír, és érdemi fejlesztésről szól, nem holmi átnevezgetésről... Töretlen és brutális iramú a fejlődés.
Mindez azonban milyen áron? Egyre több MHz, egyre nagyobb melegedés, és az egyik előny, a kis fogyasztás máris odavan...
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Szemjuel
(kvázi-tag)
olvastam egy tesztet, abban is az OCZ vertex SSD-je volt az egyik háttértár, a másik egy 500-as samu. noteszba tették, és mérték melyikkel bírja tovább! 4 percel volt több az SSD-s üzemidő, ami hááát... nem is tudom mit mondjak rá... nem sok nah..
:S pedig ez lenne az első számú előnye, nem a gyorsaság...
ha plusz fél/1 órát rá lehetne tenni egy notesz akkus idejére beruháznék egyre! de így még nem 

b3er
(fanatikus tag)
egy pc be sztem v egy nootebookba nem a éppen a háttértár az az eszköz ami a legtöbbet eszi.. 

Szemjuel
(kvázi-tag)
egy folyamatosan pörgő tányért valamivel csakcsak üzemeltetni kell
meghát azt a nagy adatátviteli sebességet is táplálni kell valahogy 

orbano
(PH! félisten)
akkor sem tartozik a HDD a jelentős fogyasztók közé. akkor sem, ha a benne zajló hidegfúzióra kell az áram. 
A vér nem válik VAZZE!™

g@bo
(PH! kedvence)
de ha kocogás közben gépezel, csak jobb az ssd, nem?

b3er
(fanatikus tag)
kocogás közbe ki fogja a gépet a kezébe?

Nem legfőképp notiba készülnek ezek, asztali gépeknél is a leggyengébb láncszem manapság már a vinyó, kibékülnék vele ha annyit fogyasztana az SSD mint egy vinyó, csak marha gyors legyen, meg nem ilyen. Van olyan SSD amit direkt notiba szántak, és tényleg pár W-ot eszik, cserébe nem marha gyors, úgyhogy máris megveheted
New world...old thinking...IBM T60;)

Dr. Akula
(PH! addikt)
Remélem nem áldozták be a random read/write sebességet a sequential miatt. Az 1. fw-ben is így volt ez, majdnem olyan szar volt mint a jmicronosok.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

danger
(lelkes újonc)
ssd 1w korul fogyaszt, a laptop hdd meg 2w korul, tehat soha a budos eletbe nem fog neked fel oraval tobb idot birni a laptopod barmire is csereled, mert a notik 40-65w felvetelehez kepest ezek elhanyagolhatoak. ami zabal az a cpu, gpu es a kijelzo.

danger
(lelkes újonc)
marciusban kijavitottak a firmwaret miutan anandtech lehuzta, azota majdnem intel sebesseget hoz olcsobban. most mindenhol a vertexeket ajanljak az intelek mellett.

Dr. Akula
(PH! addikt)
Tudom, épp azért remélem hogy nem álltak vissza arra. Mert a random javulással némileg csökkent a sequential, mostmeg ismét nőtt.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD