Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Napfénysüti válasza dabadab (#50) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet hogy lejátszás közben nem zavaró de pl képeknél már nem hinném hogy az igazi, 7-es kijelző azért annyira már nem pici. Mondjuk látni kellene működés közben de így előre szkeptikus vagyok. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#52) Henker2

Henker2
(őstag)

Üdv! Segitsetek már. Van egy Razer PD854DTV-HB tipusú hordozható lejátszóm. Mostanában érdekes dolgokat művel az új DivX filmekkel. Kb a filmek vége előtt 15-20 perccel kilép a filmekből. Codec problémára gondolok.
Nektek mi a tippetek és lehet-e orvosolni ezt a problémát valahogy?
Üdv

Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html

(#53) Tesztelo.hu

Tesztelo.hu
(fanatikus tag)

1 év múlva elvileg megszűnik az analóg tv-sugárzás, így a tv-része valóban használhatatlanná válik...

Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

(#54) DuplaZso válasza Tesztelo.hu (#53) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Nem válik használhatatlanná.

Az igaz ugyan, hogy a földfelszíni analógot be akarják szüntetni, de minden más rendszerben még nagyon hosszú ideig megmarad a szokványos átviteli mód. Furcsa is lenne, ha Mari néne nem tudná nézni a királyi 1-esen a híradót, mert az már csak digitális készülékkel lenne fogható. Kábeltévé-rendszerekben még hosszú ideig jelen lesz az analóg adás, márpedig a lakások szinte teljes egészében már rég nem a földfelszíni sugárzás jelei kolbászolnak a koaxkábeleken.

Mellesleg nincs ennek a berendezésnek gondja a vétellel, csak ahelyett a drótdarab helyett antennát kell a készülékre csatlakoztatni. Aki egy kicsit konyít az adás/vételtechnikához, az tudja, hogy amit a készülékhez mellékelnek, az jóformán használhatatlan a normál üzemhez.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#55) Yürei

Yürei
(újonc)

"akiknek nincs kedvük, energiájuk vagy tudásuk ahhoz, hogy egy notebookkal matassanak."
Csak hogy ennyi pénzért már kap az ember egy használt notebook-ot. Az egyetlen előnye azzal szemben maximum az üzemidő lehet, bár nem tudom a mai notebookok mennyit bírnak. Ha ingyen adnák talán elfogadnám de ez bennem furcsa érzést vált ki. Mintha az mp4 lejátszók korában annyit adna valaki egy walkman-ért mint a kijelzős mp4-5-6-7 lejátszóért. Mert az a csúnya mp3 egy gonosz tűzrevaló ördögi találmány és hát nem is értek hozzá... Tényleg nem tudom megérteni az ilyen dolgokat. :)

[ Szerkesztve ]

*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************

(#56) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Nem ér ennyit ez a cucc...

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#57) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

.

[ Szerkesztve ]

(#58) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Nem tudom miért teszi be 3-szor...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.