a címből hiányzik egy "r" betű. vagy valami más nem stimmel
.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
a címből hiányzik egy "r" betű. vagy valami más nem stimmel
.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

Ez a "Survivor" széria a hadszíntéren szolgáló katonáknak való! 

Az. Pendrivenak drága, csôbombagyártáshoz ideális.
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
Corsair ráment a pendrive-ok frissítésére, nagyon helyesen.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Két roham között feltöltik rá a fegyvereik új firmwarejeit. 
ABee 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Mi ez a James Bond pen? Menjmá'
200méterig vízálló pff, mer' a pen az nagyon kell a búvárkodáshoz, ne viccelj, nélkülözhetetlen kellék.
Szerintem ezt adják majd ingyen a golyóálló notebook-hoz az oroszok. Azon is mekkorát röhögtem annó, amikor cikkeztek róla. ...tűzharcban maga elé tartja, pehhhrsze, aztán találatot kap és ott törik szilánkosra a csuklója meg a bordái, de nem számít, abból is el lehetett adni pár darabot.
Hardverlesen

csak ha véletlenül beleejted a tengerbe és csak akkor sikerül elkapni, amikor már 200m körülre sűlyedt.... nálam pl. ez 2 hetente 1x megesesik, szóval biztosan fogok venni ilyet. 

Survivor az jöhetne 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Max ha a víz alatt menekül valaki a lopott adatokkal, de akit ezért fizetnek az nyomja fel szépen a seggébe a hagyományost, ahogy eddig. Azért fizetik nem? Szolid kis kúp 
Hardverlesen

De a max. 140W TDP-s elektrosokkolókkal kompatibilis, ezek felett a túlhajtás torkolattüzet okozhat 
Azért nem lehet rossz, ha nem is ezen, de régóta gondolkodom egy Voyager GT-n.
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
Hamarosan énis befizetek egy corsair pendrive-re (nem ekkorára
)
Eddig csak jókat hallottam felőlük. Nem lehet rossz
Előbb halsz meg szerintem te, mint ez a pendrive 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23