Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

A Gigabyte ára nem ismeretlen, hanem előreláthatólag k*rvasok :D

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#2) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt lehet tudni brazos alapú netbookok mikor jönnek már?

New world...old thinking...IBM T60;)

(#3) Black Dragon válasza Plazmacucci (#1) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Viszont jobban is néz ki.:)

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#4) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Acer Aspire E100 ára érdekelne,remélhetőleg olcsó lesz :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#5) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A speckói alapján nem lehet drága, remélem az acer markatingesei is tudják ezt.

(#6) Kobak77

Kobak77
(tag)

Nem kötekedésképp, de nekem az első generációs Core proci az a Core Duo/Solo-t jelenti. Aztán jött a Core 2 széria, a Core i pedig elvileg már a harmadik gen. lenne.

(#7) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Acer Aspire E100 egyszerűen szép :R :R

(#8) .mf válasza Kobak77 (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Így van, én is épp ezt akartam írni, hogy Core első gen Yonah volt, Core Solo / Core Duo. Hogy mit kever itt össze-vissza az intel, nem tudom felfogni. Ez már az elég sokadik generáció (Core Solo/Duo: Yonah - Core 2 Solo/Duo: Merom/Conroe/Allendale - Core 2 45nm: Penryn/Wolfdale - Core i7: Nehalem - Core i5-7: Lynnfield - Core i3-5-7 32+45nm: Clarkdale, Arrandale - és most SB)

Acer, még mindig Atommal, amikor már AMD Fusion is megjelent? :F Ugyanilyen egyen-Atomossal már úgyis Dunát lehet rekeszteni, már nekik is többoldalas lista van belőle, akkor minek mégegy?

(#9) smkb

smkb
(senior tag)

Került már bejelentésre új SB mobil procis 15 colos notebook AMD diszkrét VGA-val? Eddig csak kizárólag NV GT5xxM-ekkel láttam, és a kapható példányokat a webshopokban is. Ennyire erősen számítana a gyártóknál az Optimus, mivel a 15"-nál még számít a mobilitás?

(#10) Chaser válasza smkb (#9) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom optimusra gyúrnak-e, de ati kártyás gépeknél is van ahol ki lehet lőni a vga-t, némelyiken még külön gomb is van hozzá.

(#11) jap válasza smkb (#9) üzenetére

jap
(fanatikus tag)

17"-os Acerek vannak 6650től 5850ig szerelve, alattuk 2410M és 2630QM procival.
(220k-420k árfekvésben)

Bocs: most látom, 15"okat keresel...

[ Szerkesztve ]

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#12) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Az acer-nek ez a kék/zöld színe annyira nem szép, de amúgy a gép eléggé korrekt! :K

(#13) thomeef

thomeef
(fanatikus tag)

Én annak a Gigabyte gépezetnek a hardware részét elfogadnám egy a Lenovomban vagy a Toshibámban :C

Ne rendeljetek kínából utángyártott noti ventit mert szar mind, tapasztalat...

(#14) marcus14 válasza thomeef (#13) üzenetére

marcus14
(kvázi-tag)

Énis elfogadnám :)

"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac

(#15) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

giga nem rossz, de a vaio kéne leginkább..

(#16) Dr.gonzo

Dr.gonzo
(kvázi-tag)

Srácok . játkra kellene egy laptop. az adataimban látható configgal megy a Rift nevű game Full HD-ba High-on 25-50 Fpssel. nekem olyan laptop kellene ami 1366*768-n menne hihgon ugyan ez . legolcsóbban kellene megúszni. tanács melyiket válasszam. Megyek ki Angliába és oda kellene....

E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.