Ez nagyon jónak tűnik. Az árára kíváncsi vagyok. Olyan 120-150 ezerre saccolom.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Ez nagyon jónak tűnik. Az árára kíváncsi vagyok. Olyan 120-150 ezerre saccolom.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Azert van sulya. Az az elhasznalodas most jonak vagy rossznak mondhato? 
powerd by mango, no more droid
"Elhasználódás: 300 töltési ciklus után 50%-os kapacitás" Ez a nem gyenge 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

A neve alapján batman egyik cumója is lehetne 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

fotózás során szükségünk lehet (például: notebook, fényképezőgép vagy mini hűtőszekrény)
Bocs, hogy nem ertek hozza, de a sor hutesen kivul meg mihez kellene a mini hutoszekreny fotozaskor? 
///

A gyári leírása alapján hagyományos ólomakkuja van a cuccnak, így átlagosnak mondható. Egyébként ez az elérhető ciklusszám ill. kapacitáscsökkenés Pb-akkuk adatlapja szerint erősen függ attól, hogy esetenként milyen szintre merítjük az akkut (pl.: ha csak 50%-ra, akkor kb. 500 ciklusig használható, ha meg teljesen, akkor csak 200-ig).
A BatPac ismertető szerint egyébként egy 100W-os halogént kb. 45 percig tud táplálni, a 600W-os csúcsteljesítményt viszont nyilván csak percekig tudja
#1: Ha ez igaz: [link], akkor elég drága játékszer.
(#7) Silentfrog

"fotózás során szükségünk lehet (például: notebook, fényképezőgép vagy mini hűtőszekrény). "
Mi van a mini hütőben? Pia!?
Ha igy továbbmegyünk akkor az jön le ,hogy fotosok piások! ? 
Ha mindennap ilyet használ valaki akkor egy év után nézegetheti a másikat? Hümm...
Aki másnak vermet ás az sirásó!

mé, te sör nélkül mész fotózni? 
[ Szerkesztve ]
http://mlzphoto.blog.hu/

Igen, nekem az imadott alpham kukucskajaban beepitett vodka-adagolo van [Jobbszem-Dzso es az index/velvet cikk utan szabadon
]
///
Eleg sok hasonlo cucc van a piacon, valoszinuleg joval kedvezobb aron csak nem hatizsakban..
11 kiló? Szép...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Semmi újdonság nincs benne.
Notebookhoz, telefonhoz, kocsihoz való indító.
de ahogy látom nem nagy művészet kellett egy 12V os 17Ah ás aksit beledobni egy táskába 
semmi napelem hozzá vagy hasonló?
ez így silány .
Nekem is ez jutott eszembe 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
ez tök gagyi, nekem olyan aksi van, amihez van külön autó ami cipeli 
minden rendes embernek van otthon voodoo

most verhetem a fejem a falba, h amikor a 90es évek végén "feltaláltuk" ugyanígy a hátizsákos 12voltos akksit a kamerához (saját magunk boldogítására), akkor nem védettük le az ötletet.
de biztos vagyok benne, h ugyanez összehozható lesz mondjuk a majdani ár tizedéből is 
http://renidani.blogspot.com/
Pont erre akarok célozni én is
ha lenne rajta mittom én mobil szélkerék avgy napelem ami vissza tudja tölteni akkor oké és még Zöld is a cucc de ez így iylen formában akárki megcsinálhatja és még segítek is neki elektronikát csinálni hozzá h akár 220-at nyerjen az aksikból
ez egy parasztvakítás 1 táska kb 2500ft + 3k bele egy aksi ami mondjuk 4.2Ah(vagy 4.5?)
az elektronika meg otthon megoldható 1-200ft ból 
(#17) Robi BALBOA válasza Silentfrog (#7) üzenetére

"fotosok piások"
Hidd el ez tényleg így van, a fősulin a csoporttársam volt a buli fotós, mindíg satu részeg volt, de a képei nagyon jók voltak, olyannyira értett a fotózáshoz, hogy amcsiba is hívták melózni (modjuk ott nem tudom mennyire bevett szokás, hogy pl az adott rendezvényen pont a fotós a leggatyább!?).
Amúgy ebben a cuccban nem tudom mi a nagy valami egy sima ólom aksi az egész és kész, legalább valami sokkal könnyebb és több töltési ciklust bíró aksit alkalmaznának. 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

szerintem egy ilyen sokkal praktikusabb , kicsit nehezebb de jobb sokkal ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Gondolom, "ódivatú" fotósok ott tartják a filmtekercset.... Bár az biztos, hogy a sörnek jobb helye van ott 
http://fafaragomuhely.freeweb.hu/
Na várjunk csak?
akkor most matek
Az „áram-a-táskában” rendszer 600 W folyamatos teljesítményre képes, és két különálló hálózati aljzattal rendelkezik, így akár a gyártó D1 fejgenerátoros vakuit is képes megfelelő energiával ellátni.
600W akkor az a 12v17Ah=204W!!!
Hol van itt 600W ? hmm?
ahoz ide 12V on 50Ah nek kellene lennie
vagy ezek a rövid zárási teljesítményre értik? vagy mi van?:S
Amperóra (Ah)ergo 1 órán keresztül képes leadni 17A stabilan.
ha huzamosabban használjuk akkor az Ah számít NEM ?
Ha 50A es rövid zár teljesítményünk van az nem azt jelenti h órákig bírni fogja annyival. ergo a 600W csak pillanatnyi teljesítmény valós terhelhetősége 204Wh!!
[ Szerkesztve ]

"600W akkor az a 12v17Ah=204W!!!"
Akkor most fizika: V * Ah != W.
Az a 204, amit számoltál, nem teljesítmény, hanem az az energiamennyiség, amelyet az akku tárolni képes, wattórában. A 600W / 12V pedig 50A (nem Ah).
"Amperóra (Ah)ergo 1 órán keresztül képes leadni 17A stabilan."
Nem valószínű. Ólomakkuk (meg úgy általában a többire is igaz) kapacitását nem 1 órás teljes lemerítési időtartamra adják, hanem 10 vagy 20 órára. Ha egy óra alatt sütjük ki az akkut, a kapacitása lényegesen kisebb lesz, mint ha 10 óra alatt tennénk.
"Ha 50A es rövid zár teljesítményünk van az nem azt jelenti h órákig bírni fogja annyival. ergo a 600W csak pillanatnyi teljesítmény valós terhelhetősége 204Wh!!"
Honnan jött ez a 'rövidzárási teljesítmény'? (Különben is: amper, mint teljesítmény?) A terhelhetőség pedig továbbra is watt, és ha egyszer azt mondják rá, hogy 600W, akkor biztos annyi, ez nem áll közvetlen összefüggésben a tárolt energiamennyiséggel (vagyis azzal, hogy mennyi ideig képes 600W-ot leadni).
Más kérdés, hogy az ára annyira túllőtt, hogy valóban a tizedéből is összerakható, készen kapható részegységekből: akku, táska, 12V/230V inverter, csatlakozók.

Aztán szerinted mekkora napelem kellene a hátadra, ami érdemben képes lenne tölteni?
Ez egy profiknak készült eszköz. Pl. az esküvői fotós viszi az egyik stúdióvakuját, és készítheti a kinti képeket. Nekik még az a 500-as (200) újrahasználhatóság is nagyon jó, 10 alkalommal lazán megtérül nekik ez a cucc.
Hobbisták pedig úgyis rádiókioldásos rendszervakukkal fognak ezentúl is kint szaladgálni.
Beginning is easy - Continuing is hard.
folyamatos használatot nézünk e felett mindenki elsiklik.
sima matek az egész ez most oylan mint az RMS- és PMPO a hangtechnikában nem mind1!
én folyamatos teljesítményt nézek amit 1 órán keresztül stabilan képes leadni és az sosem lesz itt 600W ezt tapasztalatból tudom. akkor ennyi erővel a ceruza aksim az 6,2Ax1,2v= 7.44W ááá... (és ez is tövidzárási teljesítmény volt. ez 9mp után elkezdett csökkenni)
az akkumulátor teljesítménye 204w/h ergo 1 órán át képes leadni az akkumulátor 204W ot
a teljesítményt azt az 600W ra értettem amit visszaosztottam és megkaptam a rövid zárási 50A -t )
akárki akármit mond 600Whoz 12v és 50A kell! ami ha inverterrel nézünk az 220v és 2,7272*A
ez 600W
bár lehet túl maximalista avgyok és ez a bajom
legyen 600W de azt 1 óráig tuti nem bírja
jó ideje UPS tuningal javítással is foglalkozom . a 600W os up is csak 10-20 percig bírja 450W on gyári aksival. csak h értsd mire akarok utalni
Ijk: elég neki vagy 150-200Mah is csepptöltésnek is ami legalább kicsit kompenzálja az azonnali kisütést
[ Szerkesztve ]
mAh nem MAh sorry elírtam

Még mindig ott tartunk, hogy senki sem említette, hogy a csúcsteljesítményt mennyi ideig képes leadni. Nyilván az is releváns valahol, de ettől függetlenül 600W. Pont. Ezen nincs mit csűrni-csavarni, annyi, amennyi. Ahogy az ismertetője írta, 100W-os halogént képes 45 percig (=0,75h) működtetni, ez pedig 75Wh-t jelent, ami jóval kevesebb, mint az akkuban (10-20 órás kisütési időre vonatkozó) tárolt energia.
"akkor ennyi erővel a ceruza aksim az 6,2Ax1,2v= 7.44W ááá..."
Meg fogsz lepődni, de ez akár igaz is lehet, mivel egy ceruzaakku belső ellenállása igen alacsony lehet, egy jobb NiCd-fajtáé pl <10mΩ, de egy LSD NiMH-é is <40..50mΩ, így elég nagy teljesítmény vehető ki belőlük, természetesen nem sokáig. Az általad mért rövidzárási áramértéket pedig a mérőműszer és a mérővezeték hamisítja meg, mivel ezek ellenállásának nagyságrendje simán összemérhető egy AA-cella belső ellenállásával.
"és ez is tövidzárási teljesítmény volt."
Javaslom, hogy ezt a 'rövidzárási teljesítmény' nevű marhaságot felejtsük már el, mert olyan nincs! Ha egy feszültségforrást rövidre zárunk, akkor egész pontosan nulla teljesítményt tudunk kiszedni belőle, merthogy hiába folyik akár óriási - csak a táp belső ellenállása által korlátozott - áram, a rövidzáron eső feszültség 0V lesz (azért rövidzár), így a kivehető teljesítmény értéke is 0.
"az akkumulátor teljesítménye 204w/h"
Meg ne haragudj, de erősen hadilábon állsz a mértékegységekkel. Az akkumulátornak nincs jellemző teljesítménye, a teljesítmény annyi, amennyit pillanatnyilag kiszedünk belőle. A teljesítmény pedig W, és a W/h mértékegység semmire sem jellemző (a W*h, azaz Wh viszont igen, mivel az energiamennyiség). Természetesen a kivehető teljesítménynek is van maximális értéke, de az egyáltalán nem az akku kapacitásából következik, hanem a feszültségéből és a korábban említett belső ellenállásából (-> teljesítményillesztés). Ezért ha a 600W-os (mégcsak nem is az akkura, hanem valószínűleg az inverterre vonatkozó) maximális teljesítményt 12V-tal osztod, az akku névleges maximum kisütőáramát kapod meg (jó közelítéssel, mivel az inverter hatásfoka sem 100%), nem pedig a rövidzárási áramát. Utóbbinak ugyanis semmi köze a 600W-hoz.
"a 600W os up is csak 10-20 percig bírja 450W on gyári aksival. csak h értsd mire akarok utalni"
Ok, ezt senki nem vitatja, de attól még kár volt keveregni a rövidzárási áram meg a névleges akkufeszültség szorzatával, mivel az semmit nem jelent.
Ok értem keverem és belegabalyodom de a lényeget érted
[ Szerkesztve ]