egy kép a modern rabszolgaságról......
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

egy kép a modern rabszolgaságról......
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

Ja! Dolgoznak a robotok...

A melóhelyre jövet két varroda mellett is elkolbászolok. Detto ugyanaz a látvány, mint itt a képen. Hat vagy hét sor rajta kb. 10-12 gép, és síri csendben robotolnak. Egy faszi órával a kezében sétál közöttük és olyan unszimpatikus és arrogáns, hogy legszívesebben kitépném a falon keresztül a gerincoszlopát. Szép magyar rabszolgatartó valóság van itt is. Nem kell messzire menni.

Ez a tömeggyártás... Rossz végig nézni a gépek helyetti "gépeket"
Örüljünk neki, hogy legalább elmennek dolgozni... nem hiszem, hogy itt Magyarországon "rabszolgák" kapnak érte fizetést...
ez az ára annak, hogy az árak számunkra elfogadhatók legyenek. plusz nekik is jó - jobb - mintha egyszerűen éhenhalnának
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#6) rudymester

Ha már egy kis pluszt termelnek, nem ártana jobb székeket beszerezni. Dolgoztam diákként Székesfehérváron az IBM gyárban, de ott legalább párnás gurulós székek voltak.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

Én is dolgoztam ilyen körülmények között, mint több százezer ember Magyarországon is.
A gyárak erről szólnak. Fizetést kapnak érte, akkor miért is rabszolgák? Ők választották ezt a munkát. Egyébként meg mindenki azokat a telefonokat használja, amiket ők a "rabszolgamunka" során készítettek.
Mindemellett a cég majdnem egymillió embernek ad munkát, ami hihetetlen sok és nagyon becsülendő. Teljes gépesítéssel valószínűleg éhen halna ezen közel egymillió ember és családja.
(Zenét hallgatva, fel-felálldogálva, elsétálva, röhögcsélve nem lehet pontosan és profitálóan dolgozni.)
[ Szerkesztve ]
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
+1
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Meg a 100 milliárdos haszonnak is ez az ára. Azért nem lenne baj ha ebből az iszonyatos profitból ezeknek az embereknek sokkal több jutna. Ez nem csak munkáról meg éhenhalásról szól.
A szokásos végletekben gondolkodás itt is megvan. Kicsit gondolkodni is kéne.
SG Note GT-N7000
ha én lennék a gyártulajdonos, pontosan ugyanígy és ugyanezt csinálnám. ahogy te is.
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Hol látsz a cikkben információt a haszonról? 
Nem mondom, valószínűleg nincsenek túl jól fizetne a munkások, de mi, innen, nemigazán láthatjuk át a helyzetet. (ezek után pedig fölösleges csípőből ítélkeznünk)
Adriatica A8171.5263A férfi karóra eladó! http://hardverapro.hu/apro/adriatica_a8171_5263a_ferfi_amtomata_svajci_karora/hsz_1-50.html
Szalag mellett dolgozni a világ kevés helyén vidám dolog. Max a Ferrari gyárban
.
Laci

Szerintem örülnek, hogy van székük. Sok gyárban már nincs, mert elvileg hatékonyabb, ha állsz