Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De Davidson végül megmenekült az Opus Dei elől, ugye?
Csak mert ha börtönbe vágják őket - mivel lebuktattak egy elég komoly és lényeges konspirácót -, akkor ki fog vigyázni rá?

Amúgy 160K USD-ért ez elég gyenge szolgáltatás. Én ennyiért 24 órás védelmet vállalok akár Godzilla ellen is. Meg is küzödk vele. Havonta.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#2) DriderG

DriderG
(tag)

:C
Áááá a kormány és a gonosz katolikus egyház bűnszervezetei ellene fordultak, mert akkora kulcsfontosságú személy... Az ilyen ember megérdemli, hogyha fizet is az ilyeneknek. Úgy látszik a hírnév és a milliós vagyon nem egyenesen arányos a józan paraszti ész mértékével... de a 6 évig semmire sem gyanakodni...

[ Szerkesztve ]

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#3) Brutális eb válasza DriderG (#2) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugye-ugye nem véletlenűl hangoztatom,hogy a vatikán áll minden gonoszság mögött a földön. ;]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#4) Geri9159

Geri9159
(kvázi-tag)

Azt a mindenségit :Y
Két dolog tűnik ki ebből az emberi kapzsiság és a hülyeség :W
20 millió. :Y

(#5) Morden24 válasza Geri9159 (#4) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

20 millió dollár nem kapzsiság, hanem életcél :D

(#6) bobsys válasza Morden24 (#5) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

:D

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#7) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na neeee!
Ilyen buta ember a világon nincs.
Nem is tudom, sírjak, vagy nevessek.
Ámbár a pár zseniálisan választotta ki az áldozatát. Remek ötlet, és remek "emberismeret"...
Apám, mi mázli kellett, hogy ilyen balekot fognak ki?
...aztán amint megvolt a vérszag, onnantól meg övék a kánaán.

Ha már megvan a vallási vonal: Megfogták az Isten lábát! -és ők el sem eresztették 6 évig... :D

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#8) Morden24 válasza mrlujoak (#7) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mondjuk azt azért hozzátenném, hogy ha havi 160K USD-t tennék zsebre, akkor picikét jobban néznék ki, mint Mr. és Mrs. Universe a képeken :))
Más kérdés, hogy ahogy elnézem, nekik a kiindulási pont elég gyenge :)

[ Szerkesztve ]

(#9) mrlujoak válasza Morden24 (#8) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gonosz vagy nagyon gonosz... nem lehet mindenki olyan jóképű mint.........ÉN. ;] :P

(#10) Morden24 válasza mrlujoak (#9) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát igen, akinek Arcana az avatárja, minden bizonnyal igen jóképű... férfi :D

(#11) nihill

nihill
(fanatikus tag)

A davincsi kód ehhez képest egy tinimagazin, el kell adni a megfilmesítés jogát 30 millióért, visszaadják a pénzt és még marad is :D

[ Szerkesztve ]

(#12) mrlujoak válasza Morden24 (#10) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez vagyok én. Láss, ámulj, és hódolj be... :)) :))

(#13) ZCoyote válasza Morden24 (#5) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Ez egy erősen aláírásgyanús mondat :DDD

Egyébként meg: Ezt egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni és kész, egy ember nem lehet ennyire hülye!

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#14) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Minden baromsághoz két ember kell ,egy aki elköveti a másik akivel meg lehet csinálni ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#15) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy ilyen hülye ember hogy gyűjthetett össze ennyi pénzt?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#16) DJS válasza WonderCSabo (#15) üzenetére

DJS
(tag)

Szerzői jogdíjból :)

[ Szerkesztve ]

(#17) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Aki hülye, így jár... :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#18) kingabo

kingabo
(őstag)

Na jó, de hogy a rákba buktak le? :F

(#19) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek alapból ilyen rondák, vagy Photoshoppal még át lettek szerkesztve? :D

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#20) Morden24 válasza WonderCSabo (#15) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem az eszével szerezte, ennyi. Nem kell túl okosnak vagy értelmesnek lennie ahhoz, hogy teszem azt jó zenész legyen.

(#21) Geri9159 válasza Morden24 (#5) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

Ez jó. :C :DDD

(#22) Geri9159 válasza Metalfan (#19) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

Ez már Photoshoppal fel van javítva. Majd a börtön fényképet kell megnézni :D

(#23) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Biztos úgy lett vége a szitunak, hogy a szemfüles és éles eszű zenész meglátta a Fácsén, hogy kijött a "NOD32 Opus Dei" edition, ami már szaros havi 150.000 USD-ból megvan, és rövid számolás után lejött neki, hogy ezzel sokkal jobban jár.

Mer'hülye azér' nem vok. :DDD

Mónikasóba az ilyet! ;]

U.I.: basszus, én eddig ezek szerint nem is fizettem ezért a drága szolgáltatásért: engem bizonyára ÉVEK ÓTA véd valaki a Vatikán & USA kormánya ellen, mert eddig semmi támadás nem volt ellenem...

Vajon mennyire járhatok most minuszban, ha mindezt ki szeretném fizetni...? :Y

[ Szerkesztve ]

(#24) thaler2

thaler2
(senior tag)

Amúgy kicsit nem értem, hogy ha valaki hülye, attól a másik miért bűnöző ?

(#25) Noddy válasza thaler2 (#24) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Nem adtak áfászámlát. :)

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#26) Morden24 válasza thaler2 (#24) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A jogi fogalmakat egy jogászdoktornak kéne meghatároznia, de van itt csalás, megfélemlítés, talán zsarolás is, személyes adatokkal visszaélés, áfacsalás, meg minden :D

(#27) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne, nem hiszem el hogy ilyenek vannak... :W Ráadásul két ilyen suttyónak bedőlni... :Y

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#28) eziskamu válasza adalbert1 (#27) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Azért a rendőrségi fotókon a halivúdi sztárok is rondák :DDD

(#29) vans?

vans?
(őstag)
LOGOUT blog

Kemeeeny. :D Mennyire buta emberek vannak...

"Women and children can afford to be careless, but not men."

(#30) stratova válasza WonderCSabo (#15) üzenetére

stratova
(őstag)

Gondolj bele mennyi hülye ember kellett, hozzá, hogy egy ilyen hülye ( hiszékeny ) embert ilyen gazdaggá tegyen? :) No jó a többi ember ne legyen annyira hülye, legyenek szimplán túlzottan zene (zongora) kedvelők.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#31) copass

copass
(senior tag)

ez de komoly! :D

(#32) ZaXXoN válasza thaler2 (#24) üzenetére

ZaXXoN
(tag)

Nem attól bűnöző, mert a másik hülye, hanem mert átveri. Hogy ezt azért tudja-e megtenni, mert a másik hülye, vagy ő a lángelme, az lényegtelen.

(#33) dezz válasza thaler2 (#24) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán mert hazugsággal pénzt csaltak ki, nem is akármennyit...?

...várjunk csak, a kereskedelemben nem sokminden így működik...!? ;] Na jó, ez azért már túl volt egy bizonyos határon. (Kíváncsi lennék ennek a határnak a meghatározására... Már ha nem tabu, hogy a multik hogy és hol verik át a fogyasztót...)

stratova: Esetleg legyél te is ismert zeneszerző és zongorista, adass ki 13 nagylemezt és neked is csurran-cseppen valami...

[ Szerkesztve ]

(#34) Loveless

Loveless
(senior tag)

el van írva a kokeró neve, helyesen: Vickram Bedi

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#35) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ha ez igaz akkor nagyon brutál. Mondjuk ha annyi esze volt a faszinak akkor nem tudom sajnálni. :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#36) rainmen

rainmen
(senior tag)

Ahogy felénk mondják: Ennyi ésszel meg egy vödör vízzel mehet ürgét önteni... :W

(#37) qdak válasza dezz (#33) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

enyierővel a jósokat is le le7ne ültetni pár évre ... :((

rainmen hát na kb ... ha enyi esze van nem tudom sajnálni

[ Szerkesztve ]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#38) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Ez milyen sztori... 6 evig foallasban valakit hulyitettem...

(#39) DiVaD

DiVaD
(fanatikus tag)

Hát ez nagyon komoly. :D
Amúgy, mint zenész lehet, hogy jó, de tényleg elég buta ha ennyire nem kételkedett semmire. :U
Mellesleg ha a pár gondolkodott kicsit, akkor a pénz vagy sose kerül elő vagy ha igen, akkor enyhe büntit kapnak (ha mondjuk kapnék 13évet egy ilyenért a faxom szedné elő a pénzt újra).

Hirdetéseim : http://href.hu/x/b7yq

(#40) sephi

sephi
(őstag)

Ezt Magyarországon lehetetlen lenne megcsinálniuk.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#41) MaUser válasza kingabo (#18) üzenetére

MaUser
(őstag)

Hogyan-hogyan, hét jelentkezett az igazi Opus Dei is a pénzért. :))

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#42) dajkopali válasza Loveless (#34) üzenetére

dajkopali
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:R

"Retire, relax, enjoy your family. It is just a phone. Not worth it." by Steve Jobs on iPhone 4

(#43) dezz válasza qdak (#37) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ott a szkeptikusok eléggé hallatják a hangjukat, mindenkinek egyéni választási lehetőség, hogy hisz-e benne vagy sem.

(#44) kovy79 válasza dezz (#33) üzenetére

kovy79
(őstag)

Egyetértek. A cikk alapján jó pár cég ugyanazt követi el mint az írás főszereplői.
Vagy esetleg van még valami más is a számlájukon.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#45) KTTech válasza MaUser (#41) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Dehogy... keveset fizettek Obama-nak :DDD:

http://www.therightperspective.org/2010/11/13/icelandic-extorters-donated-to-dems/

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#46) EmberXY

EmberXY
(senior tag)

"...a kormány titkos szervezetei, valamint a gonosz katolikus egyház még gonoszabb földalatti csoportja, a Dan Brown könyvéből ismert Opus Dei áll a háttérben..."

Akinek ezt be lehet mesélni, az már szinte megérdemli, a hülyeségnek is van ára, meg is fizette a delikvens... (nyilván a bűnözésnek is van, azt majd a "vírusirtó szakemberek" fizetik meg.. ;) )

Még jó, hogy nem lett öngyilkos a zongorista, ha engem ilyen sokan üldöznének, egy percig sem gondolkodnék... :W

Up the Irons!

(#47) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

Nem sajnálom az áldozatot. Ekkora idióta nem lehet valaki.

Ennyi ésszel meg egy vödör mésszel ment volna inkább kőművesnek. :W

[ Szerkesztve ]

(#48) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát aki ezt bekajálja az meg is érdemli.Ez annyira gyermeteg ötlet,hogy nem is értem,hogy egy ilyen müvelt zenész,hogyan tudott bedölni neki.

(#49) Degeczi válasza Metalfan (#19) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

szerintem kimondottan jó nő lehet, de egy ilyen kép érthető, ha nem a legelőnyösebb

(#50) Degeczi válasza sephi (#40) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

az összeget talán tényleg nem lehetne elérni, de hiszékeny hülyék, és belőlük élők itt is vannak - akár legálisan, TV műsorban is (ld. távgyógyítók, jósok)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.