Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kormi76

Kormi76
(fanatikus tag)

Ez a Lenovo elég MacBook copy-nak tűnik...

Sőt, nem csak annak tűnik, az is.

[ Szerkesztve ]

(#2) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Találó a cím,csak engem az szomorít el,hogy a hó a kertembe is eshet,de hardverkupac csak úgy nem esik magától :/ :U :DDD

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#3) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

"...de lényegesen alacsonyabb, mint amit az i7-3960X-ért kell kifizetni, mely időközben a forint gyengülése és a hazai készlethiány miatt jócskán háromszázezer forint fölé drágult."

a forint most erosodik es remeljuk igy marad. inkabb a keszlethiany lesz az emelkedes oka, amit soha nem gondoltam volna, hogy 1000dodo-s procibol "keves" van :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#4) M_o_g_y_i

M_o_g_y_i
(senior tag)

Sandy Birdge proci??? :U
A kis Sandisk pendrive szimpatikus, autóba pont ideális a fejegységbe.:K
Kicsit hamarabb is jöhetett volna mondjuk...

Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

(#5) Magicrat

Magicrat
(kvázi-tag)

E-tinta nélkül nem e-könyv olvasó az e-könyv olvasó... (hiába ragasztják rá és tud epub-ot stb.)
Legalábbis az LCD-s kijelzők biztosan nem azok szerintem :P

[ Szerkesztve ]

(#6) vanhalen válasza Magicrat (#5) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Tökéletesen igazad van, e-ink nélkül eleve hülyeség, mert nagyon terheli a szemet.. Ráadásul az Amazon-é sem sokkal drágább, az megy ugye.. Az a picike pen nekem is tetszett :)

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#7) Kobaljov válasza M_o_g_y_i (#4) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Eddig is lehetett kapni hasonló miniatűr pendrive-ot, nekem micro-HiFihez van egy nyár óta

(#8) czanga

czanga
(fanatikus tag)

Vajon csak én gondolom úgy, hogyha játékra szánt egeret kellene vásároljak, azt fix, hogy nem a Hama-tól tenném, és majdhogynem mást sem? :)

czanga

(#9) jap

jap
(fanatikus tag)

SP pendrájv ;]

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#10) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ma senkit nem buzdítanék vásárlásra. Persze jön a karácsony meg egyebek, érthető. Na meg minden egyről szól.

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#11) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Ezek a Hama egerek nem is néznek ki rosszul, csak... "Hátuk fényes műanyagból készült" Most is Hama egerem van, azon is fényes műanyag van, nem túl jó ötlet. :N

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#12) lenox válasza Kormi76 (#1) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

De mintha jelentosen olcsobb lenne... Akkor ez jo vagy rossz?

(#13) Alchemist válasza vanhalen (#6) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

És jóval gyakrabban kell töltőre dugni, mint az e-inkest.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#14) csevede válasza czanga (#8) üzenetére

csevede
(kvázi-tag)

Hehe, ott a pont! :R

(#15) Al Capone

Al Capone
(lelkes újonc)

Az első Hama egér a Razer Copperhead koppintása... Totál úgy néz ki, csupán egy minimális ráncfelvarrás a mai kor igényeinek. Leszámítva azt a fényességet.. :D

(#16) kpal

kpal
(PH! kedvence)

wow az egerek be jövősek :K

(#17) cimabue válasza kpal (#16) üzenetére

cimabue
(tag)

Van egy sanda gyanúm, hogy ez a hama egér detto ugyanaz, mint az acme féle, csak ez közel feleannyiba kerül :U

(#18) czanga válasza cimabue (#17) üzenetére

czanga
(fanatikus tag)

A prérifarkas baklövéseiből pedig megtanulhattuk, hogy mennyire működőképesek ezek az Acme cuccok. :DD

czanga

(#19) devpernull

devpernull
(lelkes újonc)

Nyomtató soros porton?

(#20) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Továbbra sem értem, hogy minek erőltetik ezeket a gagyi tft/lcd kijelzős ebook olvasókat.

Olcsó, de jó sz*r is.. :W

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#21) cimabue válasza czanga (#18) üzenetére

cimabue
(tag)

Hát minőségről nincs tapasztalatom. Viszont sz*rt lehet venni féláron is... :DDD

(#22) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

U400-ra ha rendben van és tudok már most 5 vevőt :B
Egy jó kis átfogó teszt jól jönne :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#23) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

HaHaHaHa ... Hama! Lehetne a szlogenjük. :) Amihez közük van abból nem kérek. :) Még egy vacak kábelt is el tudnak szúrni. Mondjuk lehet hogy én nem tudom rendeltetésszerűen használni, nem kellett volna bedugni.

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#24) BiP

BiP
(PH! addikt)

A múltkori ph! nyereményjátéknál valaki hiányolta valaki a fejtörőmentes játékot. Tessék.:)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#25) djculture válasza Edenyke (#20) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk annak akinek nincs 40ezre egy kindle nyavajára.Nem lehet vele vagánykodni de doksikra egyéb dolgokra böven jó.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#26) Edenyke válasza djculture (#25) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm..
Nem is tudtam, hogy kindle-el lehet vagánykodni.

Az embernek nem a szemén kéne spórolni, mert ezek a "cuccok" kb csak arra jók, hogy károsítsák a szemedet.

De legalább nem drágák.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#27) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

az Aspire 8951 nagyon ütős vas.

üdv.

(#28) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a Hama menjen az egereivel a fenébe...meg az egész márka is elmehet utánna. ;]

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#29) Jester01 válasza devpernull (#19) üzenetére

Jester01
(PH! addikt)

Elírás, normál párhuzamos nyomtató port van rajta, itt van az asztalomon.

Egy apróság ami kimaradt róla (a PagePro 1350W-ről beszélünk): "felbontása – kategóriájában egyedülállóan – valódi 1200 x 1200 dpi"

Jester

(#30) nyunyu válasza devpernull (#19) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nyomtató soros porton?

Nekem is azon akadt meg a szemem.

Soros portot egyebkent eloszeretettel hasznaljak a POS nyomtatok, mivel tobb tiz meter hosszusagu kabel sem akadaly.
(Pl. etteremben tapikepenyo a vendegterben, soros portra kotott nyomtato hatul a konyhaban)
Nyilvan meg lehet oldani Ethernet printszerverekkel is, de azokkal csak a gond van :DDD

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#31) lapa

lapa
(PH! kedvence)

azért az lol, hogy a 22 milis ideapadba belefér a 750-es vinyó. oké, hogy ebben nem kell a hely a rollcage-nek, de korábbi rollcages gépekben sem ezen múlik szerintem.

www.lapanet.hu

(#32) kpal válasza SymbianOS (#10) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ez a karácsony nagy bukás lesz ..

(#33) fattyu válasza djculture (#25) üzenetére

fattyu
(senior tag)

láttál már einket? Kétlem. Akkor nem mondanád hogy jó az a tft.

E-book az amit kéthavonta kell feltölteni. Nem naponta kétszer... Ami nem süti ki a szemem hanem olyan mintha papírt néznék.

Én azzal vagánykodok hogy látok meg fogok is.

A HDR olyan mint a cumi... Illik kinőni.

(#34) djculture válasza Edenyke (#26) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja wifi meg 3d keyboard mindenki evvel vagánykodik ez a trend most:) Láttam már rengeteget ,tudom jobb avval tisztába vagyok.Meg gyorsabb is ezeknél a bóvliknál de ez van valakinek csak 20 ezer van a zsebébe ilyenre.Annak találták ezt ki.Van piaca és pont.:)

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#35) kpal válasza cimabue (#17) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ha van lehet veszek is a mostani már vagy 4éves de döglődik :D

(#36) Archer válasza kpal (#32) üzenetére

Archer
(őstag)

Bevétel szempontjából lehet de az emberek talán végre nem vesznek össze minden szart, hogy utána két nap múlva vigyék vissza a boltba...

Az egérről nekem egyből a Diamondback ugrott be, tisztára ugyanúgy néz ki csak bazáribb megjelenéssel.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#37) adam014 válasza djculture (#34) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

akkor az gyűjtsön még.. főleg hogy a kindle 4 se épp olyan hű de drága.

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#38) Godefroy válasza djculture (#34) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Igazuk van, nem ér semmit sem az LCD kivitel.
HA nincs rá pénzem nem veszek és ennyi attól még nem kell megvenni azt ami csak utánzat.
Én is törpöltem 2 évet m,ire vettem azóta elolvasok hetente egy könyvet rajta rengeteg pénzt sporolt meg nekem.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#39) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jók ezek a hub-ok :U

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#40) Kobaljov válasza djculture (#34) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Az új alap Kindle (4) 110 dollár, így nincs az árukban olyan nagy különbség, max. a netes angol nyelvű rendelés/fizetés okozhat nehézséget, de ahoz is lehet találni segítséget

(#41) Prof01 válasza Kormi76 (#1) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Nem gyengén. :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#42) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Volt már Hama egerem. Nem is egy. Elromlott a legtöbb hama'. :DDD

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#43) csibor válasza Kobaljov (#40) üzenetére

csibor
(őstag)

Csak az a gond 200$ felett van mire ideér.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#44) Edenyke válasza csibor (#43) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan 162,4$, de persze lehet túlozni, mint kb mindennél.

(#45) Gab

Gab
(senior tag)

ha vki vásárlás előtt áll...ezt találtam :)
silicon power hdd -k még régi áron: külső merevlemez

illetve vannak karácsonyi pendrive -ok is

[ Szerkesztve ]

http://www.digitaldepo.eu/

(#46) Mercutio_ válasza csibor (#43) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

89 font és ha van Angliában dolgozó ismerős aki úgy is jön haza karácsonyra nincs semmi plusz költség :N
Kérdés persze, hogy érdemes-e egyáltalán hozatni, ha valaki nem angol könyveket olvas(na) rajta amihez amazonról - vagy máshonnan? - hozzájut :U

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#47) adam014 válasza Mercutio_ (#46) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

ugyanazokat a könyveket lehet rárakni végülis mint bármelyik ebook olvasóra, miért ne lenne érdemes?:)

(#48) Mercutio_ válasza adam014 (#47) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Gőzöm nincs miket lehet rárakni e-book olvasókra - és hogy milyen más funkcióik vannak ezen kívül -, eléggé kimaradt ez a terület eddig az életemből :B

csibor: Azért Angliában elég sokan melóznak, nekem is van kint ismerős, pedig nincs valami nagy kapcsolati hálóm :N

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#49) csibor válasza Edenyke (#44) üzenetére

csibor
(őstag)

Kindle 3g -ét néztem pár hete, onnan jött az ár. Ennyit néztem be. Persze ha meg USA rokon van onnan meg 100$ a nook , vagy K4

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#50) adam014 válasza Mercutio_ (#48) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

ugyanúgy rálehet tölteni saját ebookot is, nem kell az amazontól venni :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.