Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Utolsó képen leghátul az a chicletes billentyűzet KELL.
Ha már az Arctic nem csinál magyar kiosztásosat...

[ Szerkesztve ]

(#2) lujó55

lujó55
(őstag)

"Azért hagyományos kinézetűek is voltak, mint amilyen az egészen tetszetős SW-G2.1 1250 készlet." Hát, ez jó hagyományos... :U :P

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) eclipse006 válasza lujó55 (#2) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is ez jött le elsőre :)

[ Szerkesztve ]

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Genius Kids Tablet :F

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) zazahoho válasza aram01 (#4) üzenetére

zazahoho
(őstag)

oviba majd ezt osztogatják ;] ,na de nem a nyóckerbe :(

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagy kár, hogy az SP-HF szériából nem állítottak ki új darabokat, pedig az őszre ígérték a modellfrissítést.

sálálé

(#7) blackrulz válasza aram01 (#4) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem sem kéne erőltetni ezt a vonalat...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) superecneB válasza sp@rtan (#1) üzenetére

superecneB
(őstag)

Hát nem is tudom... Szerintem alkalmatlan normális gépelésre ez a szigetes lapos bill. Pl egy alap dell quietkeyyel szerintem százszor kényelmesebben lehet gépelni mint ezeken a lapos cuccokon.

(#9) DJ WOKKY válasza superecneB (#8) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek superecneB-val. Nekem is kényelmetlen a lapos billentyű. De emberek vagyunk és nem lehetünk egyformák, az túl érdekes lenne :)
Egyébként jó ötlet 1-1 ilyesfajta kiállítás...

Üdv. DJ WOKKY

(#10) blackrulz válasza DJ WOKKY (#9) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nekem a laptopban ennél laposabb szerintem a bill és szigetes. megszokás kérdése, nekem pl kényelmes, és gyorsabban is írok rajta mint az asztali hagyományos társain. de tényleg mindenkinek a megszokásán és az egyéni ízlésén múlik a dolog, asztali mellé is inkább notebook jellegű cuccokat használnék, és szerintem ezzel sokan vannak így

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#11) superecneB válasza blackrulz (#10) üzenetére

superecneB
(őstag)

Nekem HP probookon ilyen szigetes cucc van de szerintem nem okos hogy nincs íve. A thinkpadokén vagy az elitebook billén viszont mint a villám lehet dolgozni. Szerintem ezt inkább a divat inspirálta mint a használhatóság. Ennek ellenére tudom, hogy sokan imádják és szeretik használni nem is kövezem meg emiatt őket pusztán csak a szubjektív véleményem pontosabban tapasztalatom ez...

(#12) Duree

Duree
(PH! addikt)

A Geniusnak remek dolgai vannak,megfizethetö áron

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.