fisrt 
tud vki teszteket ezekrol?
[ Szerkesztve ]

fisrt 
tud vki teszteket ezekrol?
[ Szerkesztve ]
(#2) Rabbitf_24
Gyerünk! Remélem ez is egy sikeres széria lesz az ATI-nak. 
Fringe addict.

ezzel a tesztes izével nem jössz ki. mindenki látta a szerkesztés előttit. 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Itt van egy pár [link] 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Hogy is van ez, hogy ennél a karinál (RV730) a GPU már 165MHz-ig megy le 2D-ben, míg a szintén 320SP-vel rendelkező RV670 esetében ez csak 300MHz?
Miért tud ez alacsonyabb frekit energiatakarékos állapotban?
A másik, hogy az RV670-nél a memória órajele fix volt, nem is volt ajánlott ez változtatni 2D/3D profiloknál. De amint látom az RV730 lazán leveszi már a memória frekit is jó alacsony értékre (1000MHz -> 250MHz). Az új hubvezérelt memvezérlő teszi ezt lehetővé? Egyáltalán az RV730-ban is van ilyen vagy csak az RV770 sajátossága?
extra
A 60W tetszik. Tesztet kérünk! 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Ez így elsőre nem is lenne rossz kártya. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

vajon ki találja ki ezeket az irdatlan ronda és buta csajos rajzokat vga-ra?????

adataik szerint ezeknek kb. a 3850/70 alatt kéne teljesíteni (256bitről 128bitre nyírt mem.busz...) Fele annyi fogyasztással...nem hangzik rosszul.. 
integra: Biztos van erre is külön marketing-szakosztály...
/cég, természetesen..
[ Szerkesztve ]

Kb a 3850 és a 3870 között van teljesítményben, ami nem rossz. Mindezt sokkal kedvezőbb fogyasztással és hőtermeléssel. Akár valami pofásabb passzív hűtésű verziót is el tudok képzelni belőle. A 128 bit, az egyszerűbb hűtés, a tápcsati hiánya és kevesebb elektronika miatt olcsóbbnak kell lennie idővel még a 3850-es nél is.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Ati most nagyon belelendült.De igy tovább.És reménykedjünk,hogy ez is egy jó kártya lesz 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Mostmár lassan csinálhatnának rendes drivereket linuxra, és vennék egy ilyesmit....
[ Szerkesztve ]
vannak, és voltak is.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

ja, tényleg áldásos lenne egy rendes linux támogatás.
mod: van, de (csak nekem?) több problémám adódott már ati-val linux alatt
[ Szerkesztve ]
hát nem, lassabb mind2-nél, így is akarták megcsinálni, + 256bit-es memória vs 128, ez is számít.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
MERT ILYEN A BOX!
Minden rózsaszín megint. Csak keményen AMD!
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Most nézegettem végig Csibor által belinkelt tesztet. Kb a 3850-es szintjén van. Minőségjavító cuccokkal (FSAA, Anizo) alatta. Ha a 69$-os ár reális lesz, akkor nagyon jó vétel lesz. Kölönösen tetszik, hogy terheletlenül 90W-os rendszerfogyasztást mértek vele.
Ha lesz GTA IV. (nov 21). muszáj lesz vennem valami karit. (eddig egy passzív 4850-esen gondolkodtam, de lehet, hogy ha sóher leszek egy ilyesmi kártya is elég lesz)
[ Szerkesztve ]
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Van passzív 4850? 

Elvileg lesz:[link]
Én a HD 3850-essel el tudtam érni a 130/320-as stabil 2D-s állapotot.

Jó lesz ez, kéremszépen!
Kicsit szokatlan számomra,hogy milyen kompakt lett ez a kártya.Már-már hozzászoktunk az alaplap végéig nyúló kártyákhoz... olyan 6600gt/X1600 fílingje van.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Ezek aztán télleg nem esznek semmit - a teljesítményükhöz képest! 
Úgy néz megvan a következő vidkarim... 
Vajon mennyi lehet ezeknek a Performance/Watt mutatója?
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Hmm, ettől a 4600 sorozattól teljesen 9600PRO/XT utánérzésem lett. Szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan slágerkártyák lesznek, mint annó azok voltak. És okkal.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Ezek lesznek az olcsó, de még játékra valóban alkalmas káryták.
Kis felbontásban a legjobbak között van, de minél nagyobb a felbontás rohamosan romlik az aránya (feltételezem a keskeny memóriasávszél miatt...)
Ennek ellenére ha mos építenék asztali gépet és több kéne mint az integrált grafika akkor ezt választanám 
Baráti fogyasztása van 2D alatt
, és a 3D is tűrhető 
Érdekes, hogy a feldolgozó egységek száma úgytudom változatlan de a magméret jelentősen csökkent
192vagy210mm² (RV670... két értéket is találtam
) -> 146mm² (RV730)
Egyébként végre egy normális méretű, jó fogyasztás és teljesítményarányú kártya
(nálam a + tápcsati elvi kizáró tényező)
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/
A 3650 is elég rendesen le tud menni... 110/400 -at használ 2d-ben. Gondolom az erősebb kártyáknál a sebességre koncentráltak, míg a kisebb kártyáknál a kis fogyasztásra.
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
és nem villan 2D/3D váltásnál nálad a memória órajelének változása miatt?
extra
Nagyon jó kártyák. 3850-em van és a játékokat úgysem tolom annyira, de a HD támogatás (főleg a hardveres enkódolás) és a kis fogyasztás, valamint a nagyon jó ár sokat segít a döntésben. 
PH semleges

Na most ebből a tipusból kéne mobility és akkor 130-140K környéki notitól is kapnánk normális grafikus teljesítményt
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Az asus prezentálásában most 20804k. Gondolom lesz olcsóbb is pl sappi. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Nem tudod, kb mikortól lehet kapni?

Jó kis cucc ez!
És a fogyasztása is korrekt, reméljük a cooler nem porszívó... 
.::www.megadanceradio.hu::.

Há! Az AGP-s X1650-em szinte ugyanígy néz ki mint ez a HD4670 (csak a matrica más). Azért jó, hogy még van olyan gyártó, aki kompakt méretbe "sűrít" nagy teljesítményt. Csak mivel én nem akarok teljesen új gépet venni, ezért számomra szomorú, hogy alig kapható már valami értelmes AGP-s kártya
. Istenem, ha lenne egy AGP-s HD4650 vagy 70 (bár kiindulva a HD3000-es szériából ,ha csinálnának agp-set, akkor is csak az 50-esből) azonnal rohannék a "legközelebbi" webshop-ba. 
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Elvileg jövöhéten érkezik 10 a magyarországi nagykerbe. Ha érdekel kinti nagykerből a téma Nándiká bazárjába látogass el (3-4) nap alatt itt a cucc.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Pont azért nincs, hogy alaplapot (procit, memóriát, tv-t , hűtőszekrényt, anyóst, stb) is cserélned kelljen. Ez benne a biznisz! 
Egyébként: érdekes, hogy amennyire nem igazán megy most a CPU biznisz az AMD-nek, a VGA piacon szép sikereket könyvelhetnek el. Lehet, hogy nem is volt olyan rossz húzás megvenni anno az ATI-t???
[ Szerkesztve ]

Jó lenne, de én 15k alá vártam. Ha nem áll meg a dollár erősödése, akkor mondjuk várhatom még sokáig...
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
A referencia HD4670-ek is ilyen rövid NYÁKosak. Ez nem ref NYÁK, de ugyanez volt már a Sapphire HD2600-nál is. Vehetsz erős AGP-s kártyát, HD3850-ből. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
A jelenlegi gépeddel nagy változást nem tapasztalnál.

4650/70 3850 körüli áron?
Annyira nem tuti buli... (128bit vs 256bit)
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Szerintem te is belátod, hogy a gépemben még mindig a VGA a szűk keresztmetszet. Vagyis nem kell belátnod, én itthon érzékelem. Egy jobb AGP-s kártyába befektetnék, mert egész konfigot cserélni nincs pénzem. Az se lenne baj, hogyha a procim már nem hajtaná ki, csak végre ne a VGA legyen a szűk keresztmetszet. (ez már a harmadik kártya ezen proci mellett és ugye mondanom sem kell, hogy mindig a vga volt a gyengébb). Csak a k.csögök akár 6-10 ezer forinttal is többet elkérnek egy AGP-sért, mint egy PCIe-esért.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Kevesen veszik már az AGP csatolós kártyákat, a kisebb széria miatt drágább, nem azért, mert köcsögök.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
meg kell átalakító is, mert alapból pciEre lett tervezve...
hm, nekem x1600pro van másodlagos gépben (512es gddr2es), bizonyos beállítások mellett x800gtot is elverte, pedig utóbbi alatt q6600, előbbi alatt meg egy 2.66os cerkaD volt/van. és a crysist végigtoltam vele...
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
ez igen amd igy kell vidkártyát csinálni !
jo esélyel a cpuknál is ez fog történni jövöre, az amd ott is megmutatja majd, hogy is kell cput csinálni

Nem, én nem látom be. Kétlem, hogy a procid egy a jelenleginél gyorsabb videokártyával gyorsabban tudná futtatni a programokat.
Az AGP-s kártyák meg azért drágábbak, mert egy plusz IC-t kell rátenni a kártyára, ami nem olcsó.
Komolyan mondom, az egy vicc, hogy a gyártó honlapjára a megjelenést követően sem kerül fel specifikáció a saját termékükről. A 4800-as széria is több mint egy hónapja megjelent, mire lett róla bármi is, és most a 4600-as karival is ez a helyzet: a gyártó szerint nincs ilyen termékük.
Ennél már csak az a durvább, hogy elképesztő pontatlanságokat állítanak a meglévő dokumentációban is például a 4800-as szériával kapcsolatban.
Dchard

Szerintem meg van ilyen termékük: link.
Egyébként milyen dokumentációra gondoltál? Vagy melyik gyártóra?