Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szupi

szupi
(kvázi-tag)

fisrt :)

tud vki teszteket ezekrol?

[ Szerkesztve ]

(#2) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Gyerünk! Remélem ez is egy sikeres széria lesz az ATI-nak. :R

Fringe addict.

(#3) csibor válasza szupi (#1) üzenetére

csibor
(őstag)

[link],[link]
Én nem láttam :U

[ Szerkesztve ]

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#4) Muton válasza szupi (#1) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ezzel a tesztes izével nem jössz ki. mindenki látta a szerkesztés előttit. :(

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#5) Ádibádi válasza szupi (#1) üzenetére

Ádibádi
(tag)

Én igen ;)

[link]

A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69.... :) :)

(#6) luw2win válasza Ádibádi (#5) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van egy pár [link] :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#7) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy is van ez, hogy ennél a karinál (RV730) a GPU már 165MHz-ig megy le 2D-ben, míg a szintén 320SP-vel rendelkező RV670 esetében ez csak 300MHz?
Miért tud ez alacsonyabb frekit energiatakarékos állapotban?
A másik, hogy az RV670-nél a memória órajele fix volt, nem is volt ajánlott ez változtatni 2D/3D profiloknál. De amint látom az RV730 lazán leveszi már a memória frekit is jó alacsony értékre (1000MHz -> 250MHz). Az új hubvezérelt memvezérlő teszi ezt lehetővé? Egyáltalán az RV730-ban is van ilyen vagy csak az RV770 sajátossága?

extra

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 60W tetszik. Tesztet kérünk! :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ez így elsőre nem is lenne rossz kártya. :))

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#10) Integra

Integra
(Jómunkásember)

vajon ki találja ki ezeket az irdatlan ronda és buta csajos rajzokat vga-ra?????

(#11) -bh-

-bh-
(senior tag)

adataik szerint ezeknek kb. a 3850/70 alatt kéne teljesíteni (256bitről 128bitre nyírt mem.busz...) Fele annyi fogyasztással...nem hangzik rosszul.. :D

integra: Biztos van erre is külön marketing-szakosztály... :D /cég, természetesen.. :DD

[ Szerkesztve ]

(#12) glutamin válasza -bh- (#11) üzenetére

glutamin
(őstag)

Kb a 3850 és a 3870 között van teljesítményben, ami nem rossz. Mindezt sokkal kedvezőbb fogyasztással és hőtermeléssel. Akár valami pofásabb passzív hűtésű verziót is el tudok képzelni belőle. A 128 bit, az egyszerűbb hűtés, a tápcsati hiánya és kevesebb elektronika miatt olcsóbbnak kell lennie idővel még a 3850-es nél is.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#13) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ati most nagyon belelendült.De igy tovább.És reménykedjünk,hogy ez is egy jó kártya lesz :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#14) bbandi

bbandi
(tag)

Mostmár lassan csinálhatnának rendes drivereket linuxra, és vennék egy ilyesmit....

[ Szerkesztve ]

(#15) Sanyix válasza bbandi (#14) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vannak, és voltak is.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#16) bazsade válasza bbandi (#14) üzenetére

bazsade
(kvázi-tag)

ja, tényleg áldásos lenne egy rendes linux támogatás.

mod: van, de (csak nekem?) több problémám adódott már ati-val linux alatt

[ Szerkesztve ]

(#17) Sanyix válasza glutamin (#12) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nem, lassabb mind2-nél, így is akarták megcsinálni, + 256bit-es memória vs 128, ez is számít.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#18) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MERT ILYEN A BOX!
Minden rózsaszín megint. Csak keményen AMD!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#19) glutamin válasza Sanyix (#17) üzenetére

glutamin
(őstag)

Most nézegettem végig Csibor által belinkelt tesztet. Kb a 3850-es szintjén van. Minőségjavító cuccokkal (FSAA, Anizo) alatta. Ha a 69$-os ár reális lesz, akkor nagyon jó vétel lesz. Kölönösen tetszik, hogy terheletlenül 90W-os rendszerfogyasztást mértek vele.

Ha lesz GTA IV. (nov 21). muszáj lesz vennem valami karit. (eddig egy passzív 4850-esen gondolkodtam, de lehet, hogy ha sóher leszek egy ilyesmi kártya is elég lesz)

[ Szerkesztve ]

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#20) Recon válasza glutamin (#19) üzenetére

Recon
(őstag)

Van passzív 4850? :Y

(#21) glutamin válasza Recon (#20) üzenetére

glutamin
(őstag)

Elvileg lesz:[link]

(#22) oliba válasza dokar (#7) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Én a HD 3850-essel el tudtam érni a 130/320-as stabil 2D-s állapotot.

(#23) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Jó lesz ez, kéremszépen!
Kicsit szokatlan számomra,hogy milyen kompakt lett ez a kártya.Már-már hozzászoktunk az alaplap végéig nyúló kártyákhoz... olyan 6600gt/X1600 fílingje van.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#24) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezek aztán télleg nem esznek semmit - a teljesítményükhöz képest! :C
Úgy néz megvan a következő vidkarim... :))

Vajon mennyi lehet ezeknek a Performance/Watt mutatója?

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#25) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hmm, ettől a 4600 sorozattól teljesen 9600PRO/XT utánérzésem lett. Szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan slágerkártyák lesznek, mint annó azok voltak. És okkal.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#26) glutamin válasza ollie (#25) üzenetére

glutamin
(őstag)

Ezek lesznek az olcsó, de még játékra valóban alkalmas káryták.

(#27) DraXoN válasza lezso6 (#24) üzenetére

DraXoN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link]

Kis felbontásban a legjobbak között van, de minél nagyobb a felbontás rohamosan romlik az aránya (feltételezem a keskeny memóriasávszél miatt...)

Ennek ellenére ha mos építenék asztali gépet és több kéne mint az integrált grafika akkor ezt választanám :)
Baráti fogyasztása van 2D alatt :)) , és a 3D is tűrhető :)

Érdekes, hogy a feldolgozó egységek száma úgytudom változatlan de a magméret jelentősen csökkent :) 192vagy210mm² (RV670... két értéket is találtam :F ) -> 146mm² (RV730)

Egyébként végre egy normális méretű, jó fogyasztás és teljesítményarányú kártya :) (nálam a + tápcsati elvi kizáró tényező)

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

(#28) azbest válasza dokar (#7) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 3650 is elég rendesen le tud menni... 110/400 -at használ 2d-ben. Gondolom az erősebb kártyáknál a sebességre koncentráltak, míg a kisebb kártyáknál a kis fogyasztásra.

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#29) dokar válasza oliba (#22) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és nem villan 2D/3D váltásnál nálad a memória órajelének változása miatt?

extra

(#30) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon jó kártyák. 3850-em van és a játékokat úgysem tolom annyira, de a HD támogatás (főleg a hardveres enkódolás) és a kis fogyasztás, valamint a nagyon jó ár sokat segít a döntésben. :K

PH semleges

(#31) he7edik. válasza ollie (#25) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Na most ebből a tipusból kéne mobility és akkor 130-140K környéki notitól is kapnánk normális grafikus teljesítményt

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#32) Gyuri27 válasza glutamin (#12) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az asus prezentálásában most 20804k. Gondolom lesz olcsóbb is pl sappi. :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#33) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Egy gddr3-as 4650-et kérnék :)

(#34) petij válasza Gyuri27 (#32) üzenetére

petij
(lelkes újonc)

Nem tudod, kb mikortól lehet kapni?

(#35) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó kis cucc ez!
És a fogyasztása is korrekt, reméljük a cooler nem porszívó... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#36) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Há! Az AGP-s X1650-em szinte ugyanígy néz ki mint ez a HD4670 (csak a matrica más). Azért jó, hogy még van olyan gyártó, aki kompakt méretbe "sűrít" nagy teljesítményt. Csak mivel én nem akarok teljesen új gépet venni, ezért számomra szomorú, hogy alig kapható már valami értelmes AGP-s kártya :W . Istenem, ha lenne egy AGP-s HD4650 vagy 70 (bár kiindulva a HD3000-es szériából ,ha csinálnának agp-set, akkor is csak az 50-esből) azonnal rohannék a "legközelebbi" webshop-ba. :D

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#37) Gyuri27 válasza petij (#34) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Elvileg jövöhéten érkezik 10 a magyarországi nagykerbe. Ha érdekel kinti nagykerből a téma Nándiká bazárjába látogass el (3-4) nap alatt itt a cucc.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#38) nguru válasza Ricco_hun (#36) üzenetére

nguru
(fanatikus tag)

Pont azért nincs, hogy alaplapot (procit, memóriát, tv-t , hűtőszekrényt, anyóst, stb) is cserélned kelljen. Ez benne a biznisz! :W

Egyébként: érdekes, hogy amennyire nem igazán megy most a CPU biznisz az AMD-nek, a VGA piacon szép sikereket könyvelhetnek el. Lehet, hogy nem is volt olyan rossz húzás megvenni anno az ATI-t???

[ Szerkesztve ]

(#39) borsi

borsi
(fanatikus tag)

Jó lenne, de én 15k alá vártam. Ha nem áll meg a dollár erősödése, akkor mondjuk várhatom még sokáig...

nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)

(#40) EarL 007 válasza Ricco_hun (#36) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A referencia HD4670-ek is ilyen rövid NYÁKosak. Ez nem ref NYÁK, de ugyanez volt már a Sapphire HD2600-nál is. Vehetsz erős AGP-s kártyát, HD3850-ből. :)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#41) ollie válasza Ricco_hun (#36) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A jelenlegi gépeddel nagy változást nem tapasztalnál.

(#42) shadeofme

shadeofme
(tag)

4650/70 3850 körüli áron?
Annyira nem tuti buli... (128bit vs 256bit)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#43) Ricco_hun válasza ollie (#41) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Szerintem te is belátod, hogy a gépemben még mindig a VGA a szűk keresztmetszet. Vagyis nem kell belátnod, én itthon érzékelem. Egy jobb AGP-s kártyába befektetnék, mert egész konfigot cserélni nincs pénzem. Az se lenne baj, hogyha a procim már nem hajtaná ki, csak végre ne a VGA legyen a szűk keresztmetszet. (ez már a harmadik kártya ezen proci mellett és ugye mondanom sem kell, hogy mindig a vga volt a gyengébb). Csak a k.csögök akár 6-10 ezer forinttal is többet elkérnek egy AGP-sért, mint egy PCIe-esért. :W :(((

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#44) shtml válasza Ricco_hun (#43) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Kevesen veszik már az AGP csatolós kártyákat, a kisebb széria miatt drágább, nem azért, mert köcsögök.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#45) proci985 válasza shtml (#44) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

meg kell átalakító is, mert alapból pciEre lett tervezve...

hm, nekem x1600pro van másodlagos gépben (512es gddr2es), bizonyos beállítások mellett x800gtot is elverte, pedig utóbbi alatt q6600, előbbi alatt meg egy 2.66os cerkaD volt/van. és a crysist végigtoltam vele...:DDD

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#46) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

ez igen amd igy kell vidkártyát csinálni !

jo esélyel a cpuknál is ez fog történni jövöre, az amd ott is megmutatja majd, hogy is kell cput csinálni

:)

(#47) ollie válasza Ricco_hun (#43) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, én nem látom be. Kétlem, hogy a procid egy a jelenleginél gyorsabb videokártyával gyorsabban tudná futtatni a programokat.
Az AGP-s kártyák meg azért drágábbak, mert egy plusz IC-t kell rátenni a kártyára, ami nem olcsó.

(#48) dchard

dchard
(senior tag)
LOGOUT blog

Komolyan mondom, az egy vicc, hogy a gyártó honlapjára a megjelenést követően sem kerül fel specifikáció a saját termékükről. A 4800-as széria is több mint egy hónapja megjelent, mire lett róla bármi is, és most a 4600-as karival is ez a helyzet: a gyártó szerint nincs ilyen termékük.

Ennél már csak az a durvább, hogy elképesztő pontatlanságokat állítanak a meglévő dokumentációban is például a 4800-as szériával kapcsolatban.

Dchard

(#49) attiLANte válasza dchard (#48) üzenetére

attiLANte
(tag)

Szerintem meg van ilyen termékük: link.
Egyébként milyen dokumentációra gondoltál? Vagy melyik gyártóra?

(#50) Hakuoro

Hakuoro
(senior tag)

85$ HD4650 full reviewed
Powercolor HD 4650 750/2000

[ Szerkesztve ]

Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.