omg ez nekem már sok..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

omg ez nekem már sok..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

"G92 kódnevű grafikus processzor köré épülő..."
Nem G92b?
Egyébként ha tényleg kevesebbet fogyaszt a kari, akkor nem hülyeség új nevet adni neki.
Vajon a 9600gt 2xx nevű utódja is energiatakarékosabb lesz? 
Nem semmi amit művelnek nvidia-ék.
A mobil GTX280M sem valódi GTX280 hanem egy G92...
Mást nem igen tudnak csinálni, minthogy a fogyasztás csökkentésével csalogatják a vásárlókat... 
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Ez engem a régebben játszott show műsorra emlékeztet, mi is volt a cím? Várjá, jah igen a Nagy átverés

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
(#6) TomBoy1986
Úgy megtuningolták a kártyákat, de úgy... A Palité a legjobb, szerintem simán Extreme-OC díjat kaphatna 
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

LOL

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

Még ha új lenne
ezt nem értem mért nekem 
Amúgy ismerem
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
ez a fejlesztés hmmmmm 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Palit GeForce GTS 250 2GB vérpistike, parasztvakító, Extreme, Über OC Edition.
Senki se állhat a haladás útjába... 
Keldor papa: Mert az EVGA Fuck The World cuccai jobbak...
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Esetleg a GTA4 alatt kijön a 2 gb fedélzeti ram előnye, oda viszont kevés ez a VGA.
Haladni kell a korral. Az nV is így csinálja: öregszik, majd meghal.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
mobil GTX280M sem valódi GTX280
nem is lnne sok értelme
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
(#19) Keldor papa válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére
Mondtam én hogy jobbak? 

8800gtx-->8800ultra-->9800gtx-->9800gtx+-->250gts
De javítsatok ki ha tévedek
Hiába ami jó azon miért kellene változtatni?
Nah, látjátok feleim, ezért jók az NV driverek. 3 év alatt már tán csak sikerül valamit felmutatni.
Gondolom mennének ezek a karik az ezeréves driverekkel is, csak a programkódban egy sorba be kéne írni a vidkari azonosítóját.... 
Egyébként semmi bajom az átnevezésekkel, jól teszi az NV. Én is ezt tenném. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Hát nézd, az biztos, hogy kompatibilitási problémák nem fognak fellépni
Hát azért a 8800 és a 9800 között van egy "kis" különbség.

A GPU-ra gondoltam elsősorban, de való igaz, hogy gyártás technológiában, memória sávszálben, illetve órajelben akad különbség, de a lényegen sztem nem változtat.
Palit GeForce GTS 250 2GB WTF Ultra Overclocked XXX edisön
alba gu brath
8800gst,gtx,ultra G80
8800gs,gt,gts 512 - G92
9800gtx-->9800gtx+-->250gts, 9800gx2 - G92b
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

aztaq.. 
De ha nem az, és nem lehet megoldani akkor NE nevezze úgy. Ez a vásárlók szándékos félrevezetése. Meg még sok minden amit az Nv csinál 
PC-STYLE.hu
ez meg a te személyes véleményed 
miért ne nevezheté? 2 külön platformés az épp csúcs-vga jelölése

Hát úgynéz ki, hogy a világ most az átnevezések korát éli, bár szerény véleményem szerint aki ennek bedől, az meg is érdemli.

A GPU jelölésekkel tisztában vagyok, de mint mondottam a lényegen nem változtat.
Úgy valahogy
Magyarországi áraikra leszek kíváncsi, meg a valós fogyasztására és nem az ilyen össze-vissza hazudgált számokra.
Kezd iPon szint lenni...

Szerintem is sokakat megtéveszthet. Az átnevezés még oké, de amikor egy erősebb GPU nevét adják neki, az már sok. Szerintem szándékos.
Nekem mindegy minek nevezi, az ATI pl a HD4850-t nem nevezi mondjuk R700M-nek mobil platformon.
Bemegy a boltba a júzer, meglátja, hogy a notira rá van írva hogy GTX280M, gondolja magában biztos hasonló teljesítménye lehet, mint az asztali tárasinak, hiszen az elnevezés ugyanaz, csak mögötte van egy M ami a mobil változatot jelenti.
PC-STYLE.hu
mégsem, mert a g80 teljesen más mint a g92 ![;]](/dl/s/v1.gif)
de mi a lényeg?
átnevezett valóban - de kapott plusz fícsőröket is.
biztos hasonló teljesítménye lehet, mint az asztali tárasinak
sosem ugyanaz ("hasonló"), ati-nál sem. lüke júzeren másik elnevezés sem segít 
a céltudatos vásárló pedig tudja mit vesz
Persze egyértelmű hogy nem ugyanaz a teljesítménye a mobil illetve az asztaliaknak,
de azért látszik az átverés: ATI-nál RV770 vs RV770M, (atinál ez teljes értékű RV770-est jelent, csak az órajelek különböznek.) Nv-nél meg GT200 vs G92...
PC-STYLE.hu

Ha jól látom a hűtése ugyan az a GTS 250-nek mint a 8800GTS 512-nek ami nagyon jó jel mert az egyik legjobb gyári hűtő a piacon. Egyébként nem tudom mi ez a sok fikázás sztem ez egy nagyon jó kártya lesz. Gyakorlatilag egy 8800GTS 512 55nm-en emelt órajelekkel, jobb energiamenedzsmentel.
1.) Szinte hangtalan nagyon jó teljesítményű gyári hűtő.
2.) Alacsony fogyasztás.
3.) Elég teljesítmény az összes mai játékhoz.
4.) Remek kiforrott, bugmentes driverek.
Amivel nem értek egyet, hogy az elnevezéseket nem így csináltam volna az NV helyében.
8800GTS 512 -őt eleve 9800GTS 512-nek hívtam volna, a 9800GTX+ -t pedig 9800GTX-nek, és utána jöhetett volna a GTS 250.

na, erre sem fogom lecserélni a 8800 GTX-em...
[ Szerkesztve ]
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

lehet h a korai elnevezési hibákra már rájöttek ők is 
Ez a kártya szerintem a maximum, amit a g92-ből ki lehet hozni... a tesztek alapján még nem is rossz, a fogyasztás, a kisebb méret tetszik. De ezek után hova, hogyan? Ha kiadnak még egy kártyát g92-re akkor úgy kiröhögöm őket, hogy meghallják Kaliforniában is. 

Elég érdekes a teszt 
GTX 260-tol gyorsabb ott valamit nagyon elmértek
Vagy ki tudja elég kalap sz@r ez a Crysis.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Hát ez a teszt elég érdekes. Csak Crysist meg Warhead-et nézte. Crysis alatt veri a 260 GTX-et, Warhead alatt meg fordul a helyzet? 
Elég fura teszt...
FarCry 2-ben 1680x1050-ben DX10-ben 0x AA-nál a Sapphire 4870 20 fps-sel jobb eredményt ér el, mint a Palit 4870X2. Még ha a CF nem is működik, legalább azonos teljesítményt kell nyújtania az X2-nek 
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

"Hatalmas marketinget kap az NVIDIA „új” fejlesztése." 
Mi mást kapna, valahogy el kell adni ezt az átnevezett kupac szart 

Hmm...
A 4850 mióta gyorsabb mint a 4870?
Ja és fc2 ben 4850 gorsabb mint a 4870x2 szűrők nélkül
1920*1200 dx10 no aa 4870x2 37fps
1920*1200 dx10 4x aa 4870x2 74fps 
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3
Olyan jó dobálózni az ilyen kifejezésekkel, mert jól hangzik csak nem igaz. 9800 GTX+ átnevezés előtt és utána sem kupac szar. 
[link] lehet nyálazni a teszteket
kár h legyorsulja soxor a 4850-est
, ennek ellenére nem bántam meg hisz olcsóbb volt
, pedig anno 30%-kal volt gyorsabb a sima 9800GTX-től mikor megjelent, hiába jó driver az jó driver
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!