Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

omg ez nekem már sok..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) Bici

Bici
(PH! kedvence)

"G92 kódnevű grafikus processzor köré épülő..."
Nem G92b? :U

Egyébként ha tényleg kevesebbet fogyaszt a kari, akkor nem hülyeség új nevet adni neki.
Vajon a 9600gt 2xx nevű utódja is energiatakarékosabb lesz? :U

(#3) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Nem semmi amit művelnek nvidia-ék.
A mobil GTX280M sem valódi GTX280 hanem egy G92... :(
Mást nem igen tudnak csinálni, minthogy a fogyasztás csökkentésével csalogatják a vásárlókat... :(

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#4) jozsi

jozsi
(tag)

Ez engem a régebben játszott show műsorra emlékeztet, mi is volt a cím? Várjá, jah igen a Nagy átverés :DDD :DDD :DDD

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#5) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

...ennyi

(#6) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy megtuningolták a kártyákat, de úgy... A Palité a legjobb, szerintem simán Extreme-OC díjat kaphatna :C

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#7) CPT.Pirk válasza P.e.t.ya. (#5) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

----

ON: legalább a fogyasztás terén van előrelépés egy kicsi...

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#8) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

PC-STYLE.hu

(#9) jozsi válasza zuchy (#8) üzenetére

jozsi
(tag)

LOL :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#10) jozsi válasza zuchy (#8) üzenetére

jozsi
(tag)

Még ha új lenne:D

(#11) zuchy válasza jozsi (#9) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

ezt nem értem mért nekem :U
Amúgy ismerem

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#12) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez a fejlesztés hmmmmm :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#13) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Palit GeForce GTS 250 2GB vérpistike, parasztvakító, Extreme, Über OC Edition.

(#14) TESCO-Zsömle válasza subaruwrc (#12) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Senki se állhat a haladás útjába... :DDD

Keldor papa: Mert az EVGA Fuck The World cuccai jobbak...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#15) .mf válasza CPT.Pirk (#7) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

:DDD :C

(#16) tome.jr válasza Keldor papa (#13) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esetleg a GTA4 alatt kijön a 2 gb fedélzeti ram előnye, oda viszont kevés ez a VGA.

(#17) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Haladni kell a korral. Az nV is így csinálja: öregszik, majd meghal.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#18) shteer válasza zuchy (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mobil GTX280M sem valódi GTX280
nem is lnne sok értelme

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#19) Keldor papa válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mondtam én hogy jobbak? :)

(#20) jozsi

jozsi
(tag)

8800gtx-->8800ultra-->9800gtx-->9800gtx+-->250gts
De javítsatok ki ha tévedek :DDD
Hiába ami jó azon miért kellene változtatni?:D

(#21) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, látjátok feleim, ezért jók az NV driverek. 3 év alatt már tán csak sikerül valamit felmutatni. :DDD
Gondolom mennének ezek a karik az ezeréves driverekkel is, csak a programkódban egy sorba be kéne írni a vidkari azonosítóját.... :)

Egyébként semmi bajom az átnevezésekkel, jól teszi az NV. Én is ezt tenném. ;)

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#22) jozsi válasza tzsolesz (#21) üzenetére

jozsi
(tag)

Hát nézd, az biztos, hogy kompatibilitási problémák nem fognak fellépni:D

(#23) Keldor papa válasza jozsi (#20) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát azért a 8800 és a 9800 között van egy "kis" különbség.

(#24) jozsi válasza Keldor papa (#23) üzenetére

jozsi
(tag)

A GPU-ra gondoltam elsősorban, de való igaz, hogy gyártás technológiában, memória sávszálben, illetve órajelben akad különbség, de a lényegen sztem nem változtat.

(#25) Solten válasza Keldor papa (#13) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:K Palit GeForce GTS 250 2GB WTF Ultra Overclocked XXX edisön

alba gu brath

(#26) shteer válasza jozsi (#20) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

8800gst,gtx,ultra G80
8800gs,gt,gts 512 - G92
9800gtx-->9800gtx+-->250gts, 9800gx2 - G92b

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#27) sNORh válasza CPT.Pirk (#7) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

aztaq.. :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#28) zuchy válasza shteer (#18) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

De ha nem az, és nem lehet megoldani akkor NE nevezze úgy. Ez a vásárlók szándékos félrevezetése. Meg még sok minden amit az Nv csinál :D

PC-STYLE.hu

(#29) shteer válasza zuchy (#28) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez meg a te személyes véleményed :)

miért ne nevezheté? 2 külön platformés az épp csúcs-vga jelölése

(#30) jozsi

jozsi
(tag)

Hát úgynéz ki, hogy a világ most az átnevezések korát éli, bár szerény véleményem szerint aki ennek bedől, az meg is érdemli.

(#31) jozsi válasza shteer (#29) üzenetére

jozsi
(tag)

A GPU jelölésekkel tisztában vagyok, de mint mondottam a lényegen nem változtat.

(#32) Puma K válasza CPT.Pirk (#7) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy valahogy :K :DDD

Magyarországi áraikra leszek kíváncsi, meg a valós fogyasztására és nem az ilyen össze-vissza hazudgált számokra.

Kezd iPon szint lenni...

(#33) Bici válasza shteer (#29) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Szerintem is sokakat megtéveszthet. Az átnevezés még oké, de amikor egy erősebb GPU nevét adják neki, az már sok. Szerintem szándékos.

(#34) zuchy válasza shteer (#29) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem mindegy minek nevezi, az ATI pl a HD4850-t nem nevezi mondjuk R700M-nek mobil platformon.
Bemegy a boltba a júzer, meglátja, hogy a notira rá van írva hogy GTX280M, gondolja magában biztos hasonló teljesítménye lehet, mint az asztali tárasinak, hiszen az elnevezés ugyanaz, csak mögötte van egy M ami a mobil változatot jelenti.

PC-STYLE.hu

(#35) shteer válasza jozsi (#31) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mégsem, mert a g80 teljesen más mint a g92 ;]

de mi a lényeg? :) átnevezett valóban - de kapott plusz fícsőröket is.

(#36) shteer válasza zuchy (#34) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

biztos hasonló teljesítménye lehet, mint az asztali tárasinak

sosem ugyanaz ("hasonló"), ati-nál sem. lüke júzeren másik elnevezés sem segít :DDD
a céltudatos vásárló pedig tudja mit vesz

(#37) zuchy válasza shteer (#36) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Persze egyértelmű hogy nem ugyanaz a teljesítménye a mobil illetve az asztaliaknak,
de azért látszik az átverés: ATI-nál RV770 vs RV770M, (atinál ez teljes értékű RV770-est jelent, csak az órajelek különböznek.) Nv-nél meg GT200 vs G92...

PC-STYLE.hu

(#38) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Ha jól látom a hűtése ugyan az a GTS 250-nek mint a 8800GTS 512-nek ami nagyon jó jel mert az egyik legjobb gyári hűtő a piacon. Egyébként nem tudom mi ez a sok fikázás sztem ez egy nagyon jó kártya lesz. Gyakorlatilag egy 8800GTS 512 55nm-en emelt órajelekkel, jobb energiamenedzsmentel.

1.) Szinte hangtalan nagyon jó teljesítményű gyári hűtő.
2.) Alacsony fogyasztás.
3.) Elég teljesítmény az összes mai játékhoz.
4.) Remek kiforrott, bugmentes driverek.

Amivel nem értek egyet, hogy az elnevezéseket nem így csináltam volna az NV helyében.
8800GTS 512 -őt eleve 9800GTS 512-nek hívtam volna, a 9800GTX+ -t pedig 9800GTX-nek, és utána jöhetett volna a GTS 250.

(#39) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

na, erre sem fogom lecserélni a 8800 GTX-em...

[ Szerkesztve ]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#40) zed1983

zed1983
(őstag)

Teszt

[ Szerkesztve ]

(#41) shteer válasza Loha (#38) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K

lehet h a korai elnevezési hibákra már rájöttek ők is :)

(#42) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a kártya szerintem a maximum, amit a g92-ből ki lehet hozni... a tesztek alapján még nem is rossz, a fogyasztás, a kisebb méret tetszik. De ezek után hova, hogyan? Ha kiadnak még egy kártyát g92-re akkor úgy kiröhögöm őket, hogy meghallják Kaliforniában is. :D

(#43) laci666 válasza zed1983 (#40) üzenetére

laci666
(senior tag)

Elég érdekes a teszt :U
GTX 260-tol gyorsabb ott valamit nagyon elmértek :DDD
Vagy ki tudja elég kalap sz@r ez a Crysis.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#44) tome.jr válasza zed1983 (#40) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez a teszt elég érdekes. Csak Crysist meg Warhead-et nézte. Crysis alatt veri a 260 GTX-et, Warhead alatt meg fordul a helyzet? :F

(#45) Sweet Lou 6 válasza zed1983 (#40) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Elég fura teszt...
FarCry 2-ben 1680x1050-ben DX10-ben 0x AA-nál a Sapphire 4870 20 fps-sel jobb eredményt ér el, mint a Palit 4870X2. Még ha a CF nem is működik, legalább azonos teljesítményt kell nyújtania az X2-nek :U

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#46) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

"Hatalmas marketinget kap az NVIDIA „új” fejlesztése." :O

Mi mást kapna, valahogy el kell adni ezt az átnevezett kupac szart :DD

(#47) GuB3Ra válasza zed1983 (#40) üzenetére

GuB3Ra
(senior tag)

Hmm...
A 4850 mióta gyorsabb mint a 4870?
Ja és fc2 ben 4850 gorsabb mint a 4870x2 szűrők nélkül :DDD
1920*1200 dx10 no aa 4870x2 37fps
1920*1200 dx10 4x aa 4870x2 74fps :W

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

(#48) tome.jr válasza hunfatal (#46) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan jó dobálózni az ilyen kifejezésekkel, mert jól hangzik csak nem igaz. 9800 GTX+ átnevezés előtt és utána sem kupac szar. :(

(#49) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] lehet nyálazni a teszteket

kár h legyorsulja soxor a 4850-est :O , ennek ellenére nem bántam meg hisz olcsóbb volt :)) , pedig anno 30%-kal volt gyorsabb a sima 9800GTX-től mikor megjelent, hiába jó driver az jó driver

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#50) schwartz válasza Bluegene (#49) üzenetére

schwartz
(őstag)

Az osdi G92 legyorsulja az uber RV770et? Ez egyszeruen hihetetlen... :DD

Fuck yourself Jay Wilson

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.