Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) BiP

BiP
(PH! addikt)

Ezek szerint akkor valóban egy nyirbált/nem teljes GF114, nem pedig egy új köntösben kiadott tuningos gtx460.
Kíváncsi lennék azért, hogy mennyivel gyorsabb egy azonos órajeleken futó gtx460-nál.

Este fel is rakom az új drivert.(275.27, beta)

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#2) Mans20 válasza BiP (#1) üzenetére

Mans20
(őstag)

Majd kiderül,de szerintem nem sok értelme van a kártyának,az aláírásodra meg,sajnos divat...

(#3) atti_2010 válasza BiP (#1) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Sokan úgy fórumoznak hogy elfelejtik megnézni a privát üzenetet..

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) cszn

cszn
(őstag)

(#5) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

9800GTX - GTS250
GTX460 - GTX560

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#6) BiP válasza atti_2010 (#3) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

OFF : ja, olyanok, akik valamit hirdetnek, csak nem válaszol a megkeresésre, meg olyanok, akik ők maguk kérdeznek, majd a válasz után szó nélkül eltűnnek. Meg a fórumban ott virít kiemelve, ha jön valami, tehát nem egy észrevehetetlen dolog. No mindegy.

ON:
(#4) cszn: köszi a tesztet.

(#5) Lord Vader: eléggé úgy tűnik, hogy ilyen a felállás.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#7) Angel1981 válasza cszn (#4) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Köszi!

Az ára fogja eldönteni, mennyire lesz sikeres - mondjuk ez közhely. :)

(#8) Vigneau válasza BiP (#1) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így van, megkaptuk a választ - és szerencsére nem nekem lett igazam (szó sincs most GTX 460 chip raktársöprésről). A jelek szerint a "selejtes" GTX 560 Ti magokból tiltottak le és azt adják most el - végül is logikus döntés.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#9) aginor

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nagyjából a 6850 és 6870 között van teljesítményben, de van benne vagy 25% tuning, ára pedig 45k-tól indul (van ahol már kapható elvileg). Ezek alapján szerintem jó lett és elég nagy hiánypótló (nvidiának nem nagyon volt mit a 6870 ellen küldenie).

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#10) Lord Vader válasza Angel1981 (#7) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Közhely, de igaz. Ha be tudják árazni a HD6850, HD6870 közé, sikeres lehet. mert azt meg kell hagyni, hogy elég gyors.
Persze ettől függetlenül, egy húzott GTX460 marad.

aginor: de egyre gondoltunk. :D

csucsbicep: 40 - 42 körül jó lehet. Apróba 38 körül. :K

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#11) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

199 dollár az ~37,5k, mire ideér ki tudja mennyi lesz...

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#12) Vigneau válasza csucsbicep (#11) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

~200€ - ez a divat átváltás terén régóta. :U

aginor:
Ezzel a csökkentett maggal valóban lehet esély könnyedén meglépni az 1000MHz-es GPU-t, valószínűleg kevésbé fog melegedni, mint a teljes értékű 560 Ti. Nagyjából 975-1000mV-os magfeszültségre számítok, ennek függvényében 1100mV környékén meglehet az említett GPU frekvencia.

[ Szerkesztve ]

(#13) csucsbicep válasza Lord Vader (#10) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyiért jó vétel lenne.

Vigneau: Az akkor 53k, ha euróban számoljuk.

[ Szerkesztve ]

(#14) Vigneau válasza csucsbicep (#13) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ebben az esetben viszont nem lenne jó alternatíva. Remélem, a piac figyeli a GTX 560 Ti árakat és ennek megfelelően pozicionál.

(#15) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Ez sem lesz sláger termék :(

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#16) atti_2010 válasza Lord Vader (#10) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Közhely, de igaz. Ha be tudják árazni a HD6850, HD6870 közé, sikeres lehet.

Ha továbbra is 30k -ért mérik az 5850-es karikat alig ha van esélye.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#17) aginor válasza csucsbicep (#13) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Ott írtam, hogy van magyar bolt ahol már be van árazva két modell, egyik 45k a másik 48. Szerintem ez induló árnak jó. Ráadásul a 45K-s az Golden Sample a drágább pedig Phantom, mindkettő leheletnyivel emelt órajelekkel (hiába már a Gainward sem a régi).

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#18) tiborandras válasza atti_2010 (#16) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

ott a pont, nincs mirol beszelni: 5850 30k-ert alaz. :K

a masik dolog: tpu tesztben az asus gyari oc-s 560 220$, 560ti referencia 230$. az 560ti tuning utan valahol az 570 kornyeken teljesit. sokallom az 560-ert a 200$-os arat, 170-180 realisabb lenne. ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#19) Pug válasza cszn (#4) üzenetére

Pug
(őstag)

Azért a TPU is nagy simlis, a COD-ot nézi, hogy mennyit javul a tuningtól :DDD :DDD :DDD

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#20) MongolZ

MongolZ
(fanatikus tag)

Ellenséges voltam az 560-al, a teljesítménye 6870 szintű (2560-at kivéve), kb. ugyanúgy húzható, a fogyasztása kicsit több, és az áruk is hasonló (TPU szerint). Kellemeset csalódtam az 560-ban. Bár tegyük hozzá, hogy csonkított kártyát ritkán vennék (habár 4730-am is volt és X3-am van...de akkor ezek megérték :) ).

(#21) csucsbicep válasza aginor (#17) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, nem rossz indulásnak.

(#22) Lord Vader válasza atti_2010 (#16) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 30 ezres 5850-es nem fog évekig tartani. Hamar elfogy az a készlet.

(#23) madgie válasza atti_2010 (#16) üzenetére

madgie
(VIP)

Be tudsz úgy menni egy átlag kisvárosi boltba, hogy a polcról levéve odaadják neked a 30 ezres, hivatalos garis 5850-at? Mert az nem jellemző az atlagfelhasználóra, hogy két hetet vár, hogy egy azelőtt sose hallott nevű webshop leküldje neki a vasat, aminél a garanciával rohangálhat 200 km-t, ha még meglesz egyáltalán akkor a bolt...

Persze ha tényleg 30k lesz a hivatalos, sokéves garis, normális boltban is raktáron tartott 5850, akkor termeszetesen igazad lesz :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#24) aginor válasza madgie (#23) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Látod, ugyanezt mondtam én is a múltkor valakinek, erre lehazugozott, úgy felidegesített, hogy tiltottam is a csókát.

[ Szerkesztve ]

(#25) atti_2010 válasza Lord Vader (#22) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ebben egyetértünk de a Sapphire kezdte és folytatja az Asus végül pedig senki sem akar kimaradni, ezeknek a kártyáknak a vevőtábora azért elég véges, ilyen esetben csak az elvakult Nvidia hívőkre lehet számítani.

(#26) siriq válasza csucsbicep (#13) üzenetére

siriq
(őstag)

A most raktarrol rendelheto peldanyok atlag ara kb. atszamitva 46K . Ettol van olcsobb is persze de par ezer forintot jelent. Angliai ar alapjan van az atszamitas, ami sok esetben azonos.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#27) Gyusz

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Kb. egy órája néztem hogy nincs-e új driver (akkor nem volt), de idő közben megérkezett.

Fogyasztásra kíváncsi lennék a GTX 460-hoz képest, a tesztekben látott Asus és Zotac eszik rendesen, bár mindkettő tuningolt verzió.

[ Szerkesztve ]

(#28) atti_2010 válasza madgie (#23) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Egy kisvárosban hányan vesznek ilyen kártyát?? úgy 100-an? kb fele először az interneten néz szét és tájékozódik, nehogy már a Magyar vásárló határozza meg ezen kártyák piacát mert akkor az Nvidia bizony éhen halna, ezek nagyrészt Kínában és Amerikában találnak gazdára ahol a népességet figyelembe véve 10-20% is sok.

(#29) Lord Vader válasza atti_2010 (#25) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az nV sok éve a vevőtáborára alapoz, mert a hasonló teljesítményű Radeonok mindig is olcsóbbak voltak.

(#30) fricz19 válasza madgie (#23) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

ezért kell olyan webshop tol vásárolni ami megbízható illetve van garanciafutár...

[ Szerkesztve ]

(#31) atti_2010 válasza Lord Vader (#29) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az nV sok éve a vevőtáborára alapoz Csak valahogy most ez kezd elapadni.

(#32) madgie válasza atti_2010 (#28) üzenetére

madgie
(VIP)

A lényegen nem változtat: nem tudsz úgy bemenni egy boltba, hogy a polcról leemelve a kezedbe nyomják harmincért. Normális webshop is csak néhány darabot kapott, azt is széthordták 24 óra alatt. Ebben az állapotában a 30 ezres 5850 nem alkalmas az árak összehasonlítására, sőt úgy tűnik eddig, hogy a leverésere sem.

Az meg, hogy csak hívők vesznek nV-t, finoman szólva is nevetséges. Nem tudom, ki hogy van vele, de én lesz@rom, ki gyártja milyen név alatt, csak jól működjön, legyen rá garancia, és nem utolsósorban relatív kevés legyen vele a drivermacera.

#30: pont ezt írom, az iP*n-on is egy nap alatt széthordták, azóta is ha jön, marha nagy mázli kell megcsípni egyet. Az átlag júzer meg nem olyan kocka, mint mi, hogy naponta hatszor megnézi az összes webshopot, árgepet, anyámkínját. Ha van valahol, vagy normális határidőn belül be tudják szerezni, akkor oké, ha nem, akkor a boltos sem fogja magát azzal égetni, hogy hetekig csak ígérget.

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#33) atti_2010 válasza madgie (#32) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Azért ha minden AMD partner elkezdi eladni a kis cumóját már elég tetemes darabszám, pláné ha valakinek eszébe jut hogy az 5870-et is el lehetne sütni így.

[ Szerkesztve ]

(#34) Ribi válasza atti_2010 (#33) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Ne kezdjél már el teóriákat gyártani, hogy ha ez meg ha az történik.
Egyszeri alkalomról volt szó. Akik nem olvasnak fórumot, azoknak gőze sincs az egész akcióról.

[ Szerkesztve ]

(#35) madgie válasza atti_2010 (#33) üzenetére

madgie
(VIP)

Adja, bánja a kánya. Mi csak jól járnánk vele :)

(#36) banhammer válasza zazahoho (#15) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A GF GTX 560 Ti a sláger.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#37) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az ASUS rendesen megrántotta a GPU-t!!! :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#38) ViiiiktorOC válasza yakuza.tora (#37) üzenetére

ViiiiktorOC
(fanatikus tag)

Ez az!:D Ezt lehet amúgy már tuningnak zenezni, nem a +10MHz-eket. :B
majdnem megvan az 560 TI!:D ;]

Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

(#39) BiP válasza yakuza.tora (#37) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Meg is kérik az árát.

(#40) yakuza.tora válasza ViiiiktorOC (#38) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Igen, kb. itt kezdődik.

BiP: valamit valamiért...

Alléz Olympique de Marseille!

(#41) devast válasza madgie (#32) üzenetére

devast
(őstag)

Azt is lásd, hogy a vidékiek (ha van egy kis eszük) be se mennek helyi boltba, mert semmi sincs raktáron, hozni tudnak a webshop-os ár +25-30% -áért... Vidéken csak az ostobák/gazdagok vásárolnak helyi boltban
ps: ez alól kivétel pár dolog: pl HDD-t csak helyi üzletben vásárolok, mert annál jó esély van, hogy elhullik.
Ha meg belefutsz egy hibás darabba webshop-ból, elpostázod garanciáztatni, még úgy is jobban jössz ki.

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#42) BiP válasza devast (#41) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

"Vidéken csak az ostobák/gazdagok vásárolnak helyi boltban"
Ez azért enyhe túlzás, ugye érzed.

(#43) TheChos3nOne válasza devast (#41) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vannak elég jó vidéki boltok is, az más kérdés hogy a nagyon sok hulladék is van.

[ Szerkesztve ]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#44) Vigneau válasza TheChos3nOne (#43) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Személy szerint én Cegléden nem találtam eddig jó áron boltot, viszont a monitorom a szolnoki Cora üzletsorából való. Egy év garanciával adták ugyan, de az magában foglalja a pixelgarit is, ami nem rossz - és az ára is az iPon alatt volt. :K
Véleményem szerint az esetek többségében a budapesti, a székesfehérvári és a debreceni user jár a legjobban, ott jó és bőséges a felhozatal.

(#45) Srodney válasza ViiiiktorOC (#38) üzenetére

Srodney
(senior tag)

:))

(#46) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben az árszegmensben sokkal jobb, kevesebbet fogysztó kari kapható. na persze nem nv.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#47) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Na még duzzad a vga piac :)

(#48) huhujja

huhujja
(újonc)

Sziasztok egy 275-ös Gigabyte kártyát akarok lecserélni de nem jutok előrébb Asus-t vagy Gigabyte-ot vegyem meg.Nem találok olyan blog-ot ahol hűtést teljesítményt stb. le lehetne szűrni melyik a jobb. Előre is köszi mindenkinek.

(#49) Boxi88

Boxi88
(őstag)

58k? :Y Annyiért már Ti-t lehet venni! :U

(#50) EkSYS

EkSYS
(senior tag)

ránézésre olyan 6870 MSI Hawk érzésem van . :K

http://picasaweb.google.com/ekieki77

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.