Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Ennek mi értelme van EEE-pc-hez? :F
Egy Htpc-s Lcd monitors megoldás mellé el tudom képzelni,de nem értem miért keverték bele az EEE-t,tudom bárhol lehet hasznláni de furcsa hogy összemossák a kettőt.

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#2) doc válasza gorlin (#1) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az EEE mar egesz jo buzzword :D
gondolom ezt akarjak meglovagolni
de ha nagyon akarjak, bele tudjak magyarazni mondjuk hogy az asztali EEE boxhoz milyen jo valasztas

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#3) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áh, nem szerencsés az időzítés. Így az allergiaszezon közepén nagyban nyomja a delivens a játékot, ezzel a kütyüvel irányít, de jaj! Tüsszent. A játékautó a falnak megy. Az ellenfél lelő miközben brékelni kezd a figuránk, vagy a virtuális golflabda repül a szomszéd pálya 6-os lyukáig. Ilyen hardvert télen kell bemutatni, vagy minimum esőben.

Ja és a kérdés: Jó ez a cucc nekünk?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) Dave™ válasza gorlin (#1) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Én is pont ilyen htpc-s felhasználásnak látnám értelmét, amolyan egérpótló, de annál azért több. Persze ehhez elég a kettőből egy vezérlő is. Amúgy ha már játék, ilyen wii szintű játékokat az Eee és gond nélkül vinne, hiába célhardver az előbbi, ha utóbbi erősebb:D

(#5) pok.tom válasza simonzé (#3) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

Ja és a kérdés: Jó ez a cucc nekünk?
kérdés mennyi lesz az ára?
ha nintendó wii alá ver..?

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#6) lapa

lapa
(PH! kedvence)

jól látom, hogy ez azért annyiban fejlettebb ill. más a wiimote-hoz képest, hogy nem infrás, hanem... ööö ...talán gyorsulásérzékelős?

www.lapanet.hu

(#7) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Nem rossz cucc ez csak ahhoz képest, hogy hetek múlva a boltokban lesz és még nincs ára? :F Kissé fura.
Na meg kérdés a játékok támogatása. :U Mivel lehet játszani egész pontosan? Erről van valami?

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#8) waverider

waverider
(senior tag)

én azért kipróbálnám :))

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#9) rumkola

rumkola
(PH! kedvence)

ár: 20K+

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#10) lordtoulus válasza rumkola (#9) üzenetére

lordtoulus
(lelkes újonc)

ehem, lehet hogy most nem fogok venni belőle két tucatot..

Az viszont érdekelne hogyan muzsikál az általános PC-s játékokkal. (RTS/FPS).
Érdekes lehet ezzel játszani pl. TA-val , de pl egy Soldiers (Heroes of the world war 2) típusú játéknál már lehet lennének irányítási gondok.

" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman

(#11) Komplikato válasza lapa (#6) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ööö, a Wiimote egyik fele infra kamerás ÉS mozgás/gyorsuláz érzékelős, a másik fele meg "csak" mozgásérzékelős. De mots jön ki Wii-hez valami pontosabb cucc is.

Close the World ..... Open the Next!

(#12) Komplikato válasza gorlin (#1) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Ennek mi értelme van EEE-pc-hez?"
Attól függ melyikhez, mert lesz ám nemsokára Gamer és Luxus Eee PC is :)
Nyilván nem az Atomos eddig bejelentett két asztali verzióho zjött ki.

(#13) Egzee válasza Komplikato (#12) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

LOL... Gamer EEEPC... Gratulálok! :D

(#14) Komplikato válasza Egzee (#13) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Nem értem a problémádat, az Eee az Asus új, állatira ismert és befutott márkaneve. És ezt most jól kihasználják. Nem csak olcsó iskolás noti, de simán lehet több millás Gamer motyón is. Sőt. Mérget vehetsz rá, hogy lesz ilyen monitoruk ... meg sok más HW is. :DDD

(#15) Egzee válasza Komplikato (#14) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

hát csak gratulálni took nekik ehhez... a sok más gamer hardver meg maradjon már a piros szemes logos... vagy fatalitys... kezd velejéig romlott lenni ez az egész eeepc dolog... ok h ebben a méretben nem kapok hasonló áron notit, de sokkal jobbat kapok nagyban...

(#16) Ste válasza Komplikato (#14) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meglovagolják amit lehet az biztos

de milyen jó, hogy 2éve van wii, s most siekrült pc-hez is végre feltalálni a spanyolviaszt

True Success is Blonde

(#17) detroitrw válasza Ste (#16) üzenetére

detroitrw
(őstag)

ez gondolom leginkább softver kérdés volt mennyire sikerül az "átírás"
szertem maga a motyó meg a belsőt volt a legkevesebb "~reprodukálni"

[ Szerkesztve ]

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#18) sephi válasza detroitrw (#17) üzenetére

sephi
(őstag)

kiváncsian várom az első teszteket róla...az ára pedig biztos nem lesz 20 felett....

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.