Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) jenei92

jenei92
(senior tag)

Hát nem tudom.. :D

(#2) DBob

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

És ez mitől CLASSMATE? Mert nem azért mert általános iskolások ilyet fognak kapni..
A gumírozott sarkok és a kerekített design miatt? Szerintem cseréljék ki a billentyűzetet rózsaszínre és azonnal megvan a premium kategóriás BARBIE PC is.

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#3) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

"A kiss laptop 10,1"-es képátlójú"

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#4) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Szó mi szó, ez bizony ronda egy jószág!

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#5) donjohnson válasza DBob (#2) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nyugaton miért ne?
bár még középiskolásoknak is tökéletes szerintem.

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#6) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mi a francnak erőltetni ezt a tablet kérdést? Én már a touch telefonom is megutáltam, éppen visszatérek a gombokhoz...

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#7) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

Hát nem a legszebb az tény... De ha 500 dodóért nálunk is kapható lenne akkor egy jó kis strapabíró gépet kapna az ember. Raktárosoknak készlet nyilvántartáshoz is eltudnám képzelni...

[ Szerkesztve ]

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#8) ujoimro

ujoimro
(tag)

Ennyi pénzért négymagos gépet lehet kapni 2GB memóriával és normális képernyővel.

(#9) Psychonaut válasza donjohnson (#5) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Jól érzem, hogy te nem vagy középiskolás, ugye?

(cikkhez: übergáz ez a design. Szerintem 12 év felett kifejezetten ciki ilyennel mutatkozni)

(#10) Silentfrog válasza donjohnson (#5) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Hét azért a középiskolások azért már tudnak vigyázni rá nem döltik bele a vizet és a paradicsomlevet.
A sört azt hamarabb,de ha be vannak nyomva akkor ne gépezzenek :DD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik, de nem 500 dodért, pláne Euróért. :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#12) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Ahh tervezői csoda.
papíron jól néz ki de senki nem használná.
és még büszkék is rá :(
Engem igazából nem érdekel a külső ha évekig menni fog de egy józan eszű ember nem hiszem h megvenné (ez nem azt jelenti h nem vagyok józan)

(#13) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor adnak már ki egy olyan iskolásoknak szánt gépet amiben nincsen semmi, csak internet meg office??? ezzel a konfiggal már elindul pl a colin mcrae rally 2 ami elég jó kis szórakozás lehet órán wifin... bezzeg a mi időnkben... járt körbe körbe a t610-es sonyericsson és nyomtuk a minigolfot... :D

(#14) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Nem értem mi bajotok vele. Ugyanazt tudja, mint egy netbook (ráadásul ugyanannyiért kb.) csak plusz még tablet funkciót is kap az ember, bírja a vizet-strapát és van rajta modern oprendszer. Ez mitől gáz? Nekem még a külseje is tetszik. Semmi elvadult szín meg csicsa, teljesen jó.

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#15) orbano válasza Egzee (#13) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mi autóskártyáztunk, meg zsíroztunk, aztán meg mentek a nagy magic the gathering kártyapartik :D
ma meg a sok kocka ejj :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#16) brumesz válasza ujoimro (#8) üzenetére

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemmondod? És azt bevágod a táskádba majd 6 órán keresztül használod akkuról?

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#17) Lenry válasza Egzee (#13) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mi bluetoothon snake-eztünk :D

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#18) Répafőzelek válasza Lenry (#17) üzenetére

Répafőzelek
(lelkes újonc)

Infrán hangulatosabb volt, főleg a tevékenység leplezése...

(#19) ptt

ptt
(újonc)

Én sem értem mért kell ilyen vastag keretes szarokat gyártani, ráadásul ez a kinyitom/becsukom koncepció eleve halott, mert fölös idő, meg mozdulat... Eleve egy nyitott táblának kellene lennie, főleg ha már karcmentes is...
A másik meg ez a ceruzával böködéses marhaság, van egy táblapc-m meg egy omniám, egyiket se böködöm ceruzával, mert vagy elhagyom, vagy felb**z, hogy ott fityeg az oldalán...
Eccerűen csináljanak egy nagyobb méretű, de lapos, "csupakijelzős" IPhone szerű táblapc-t azt kész...
Az már más kérdés, h win-t vagy linux-t nem kényelmes ujjal böködni...

üdv

(#20) icemad

icemad
(fanatikus tag)

Aki fikázza, annak semmi fantáziája nincs...
Szétszerelve és átalakítva nagyon szuper autós pc lehet belőle.Kicsi, érintőképernyős, videó/zenelejátszáshoz elég, navi is szépen fut rajta. Nekem egy régebbi van szétszerelve, átalakítva és beépítve a verdába. Összehasonlításképpen, egy gyári autó pc csomag 1200dodónál kezdődik.

Azért jó a Playboy magazin,mert megmutatja mire képes a Photoshop.

(#21) ptt

ptt
(újonc)

autóba akkor már inkább egy ehhez hasonlót vennék http://www.mobilx.hu/hu/gps-navigacio/gps-autos-navigacio/wayteq-autosnavigacio/wayteq-x820-gps.html kicsit olcsóbb, meg lejácc mindent... sőt ha ez nem is de láttam már olyant, hogy FM transmitteres és rádión hallgathatod az mp3-t.. filmet meg max a hátsó ülésekhez, mert balesetveszélyes...
nem fikázás, csak nem tudod arra használni amire kellhet egy ilyen táblapc...

üdv

(#22) Cayman

Cayman
(PH! addikt)

Képzelem hogy hasíthat ezen a Windows 7 az 1.66Ghz-es Atom procival és 1G rammal :P

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#23) Surfym@n válasza Lenry (#17) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

Ejj a szép idők, volt 2 db nokia7110-em, előadásokon havernak odaadtam az egyiket, infrán toltuk szintén a snake-et.
Vicces volt mikor nem volt tökéletes láthatóság, akkor a játék megakadt, kvázi "megvárta" míg újra szembe kerül a két telefon.

Amúgy ez még nem is olyan rég, 2002-ben volt...

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#24) Eddie141 válasza Cayman (#22) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát az a kissebbik gond, de mindezt 499Dollár-ért? :Y Ez már a rablás egy új foka :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#25) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem valami szép jószág.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#27) Silentfrog válasza Cayman (#22) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Nekem a netbookomon ugyanezzel a konfiggal nagyon szépem megy.
Amire használva van a gép arra jo a win 7.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#28) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Nem ertem, minek van akkor MeeGo, hogyha ezekre Windows-t raknak? :F :F

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#29) euchi

euchi
(senior tag)

Szerintem remek masina, csak nem kellene ezt a classmate témát erőltetni. Kicsit jobb külsővel és más névvel szerintem nagyobb sikereket is elérhetne a cucc.
Mondjuk Tough Handy PC? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#30) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nem tünik rossznak.De mire elér hozzánk az ára sok lesz(150 1600 ezer forintra saccolom,annyit meg nem ér

(#31) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem rossz, de draga...

"There is nothing permanent except change"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.