Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) Allien válasza avman (#95) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Természetessen, "nyugaton" is töltenek le. :) NEM is ezen van a hangsúly, hanem, a lényeg az, hogy NE csak letöltsél, hanem vásárolj is. Nagyon sok olyan embert ismerek, aki nem hajlandó pl pc játékot eredetiben megvenni. Pedig, shimán megtehetné (már anyagilag is), hogy néha esettleg amikor már lement az ára, gond nélkül megvehetné. Nem kell az összeset, csak azt a pár darabot, amit úgy gondol, de, hogy semmit se, az (részben) elitélebdő. :)
Már szerintem. ;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#102) dezz válasza csudri (#89) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az eladás hónapokkal korábban már be volt jelentve, de az lehet, hogy az ár kicsit megemelkedett az utóbbi napok tárgyalásai folyamán. :DDD

(#95) avman: Csak ne felejsd el, hogy ami most középkat, az holnap irodai gép.
A fix hardver is komoly előny a játékfejlesztésben.

(#96) CYBERIA: A CD-t a Philips és a Sony együtt fejlesztette ki, az SPDIF-fel együtt.
Ha ennyire nem akarsz kapcsolatba kerülni a multikkal, remetének kellene menned. Vagy már az is vagy, és a hsz-edet galambpóstával küldted el? :DDD

(#97) Satellite: Hogy mi "geekek" mit csinálunk, az egy dolog, de a hétköznapi embereknek azért még egy darabig az lesz az egyszerűbb, ha vesznek v. kikölcsönöznek lemezeket, és otthon berakják a lejátszóba.

Bele fog tellni még pár évbe, amíg a flash árban versenyképes lesz az optikai adattárolással. A műsoros lemezekkel meg kb. soha.

[ Szerkesztve ]

(#103) Cathfaern válasza Mackósajt (#76) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

X360-ra csakis DVD-n fognak megjelenni játékok, a külön optikai meghajtó csak filmnézési ( / egyéb) célokat szolgál.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#104) pabadam

pabadam
(fanatikus tag)

Na végre, jöhet a KÉK Transformers:

[link]

"...I'll never stop looking..."

(#105) feka007 válasza Cathfaern (#103) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez azt jelenti, hogy félóránként lehet majd cserélgetni a DVD-ket játék közben? :F

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#106) Lacix29 válasza feka007 (#105) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Csak ha nagyobb a méretük mint 9 GByte. Ami lássuk be elég ritkán fordul elő.

(#107) feka007 válasza Lacix29 (#106) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

...egyelőre.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#108) CYBERIA válasza dezz (#102) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

"A CD-t a Philips és a Sony együtt fejlesztette ki, az SPDIF-fel együtt."
Igen.
"Ha ennyire nem akarsz kapcsolatba kerülni a multikkal, remetének kellene menned."
Félig már az vagyok.
A Porsche-én kívül nem sok multit csípek, de nem mindet utálom egyformán. A Sony-t pl. kicsit jobban az átlagnál.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#109) dezz válasza CYBERIA (#108) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor a te fő problémád nem az, hogy multi, hanem az, hogy Sony. No és milyen hatalmas bűnöket követett el, hogy ennyire utálod?

Én pl. senem utálom, senem szeretem. Egyikre sincs különösebb okom. Ha valamit nem szeretek, annak nyomós oka van. A médiahecc viszont nem hat rám.

Pár dolog nekem sem tetszik, de úgy gondolom, a Sony azért letett 1-2 dolgot az asztalra az elmúlt évtizedekben. (Itt jött volna egy szöveg bizonyos más cégekről, de inkább töröltem.)

[ Szerkesztve ]

(#110) CYBERIA válasza dezz (#109) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Hogy bűnt követett-e el, azt én nem tudom, minden esetre nem rokonszenves, nagy cég, egyre nagyobb befolyással, és ezt aggresszívan ki is használja.

Milyen médiaheccről beszélsz? Gondolod, esetleg divatból nem szeretem? Tudom, létezik olyan is.

Letett pár dolgot, de gyanús is lenne, ha a semmitől nőtt volna ilyen nagyra. Mondjuk amit letett az sem igazán az én ízlésemhez igazodik, persze ez szubjektív.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#111) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#112) CYBERIA válasza Thulcandra (#111) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Dansk?

(#113) logaritmus válasza Dare2Live (#43) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

De azt ne felejtsd el g nem csak x360 alapgépekből lesz neki nyereséges a konzol hanem maga a játékok után is kap pénzt h egyáltalán egyes kiadók kiadhassanak rá gameket.

(#114) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Mostmár csak az írást kell megoldani valahogy:)

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#115) dezz válasza Mr.Grincs (#114) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Blu-rayt? Bemész a boltba, és veszel egy írót. :D

logaritmus: Sőt minden egyes eladott darab után is. És még úgy is.

[ Szerkesztve ]

(#116) Baskiria válasza dezz (#109) üzenetére

Baskiria
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

(#117) dezz válasza Baskiria (#116) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy is jön ide a #8-as? :F Mindegy. Walkman, CD, SPDIF (ezt a kettőt közösen a Philipsszel), 1-bit DAC(*), Trinitron képcső, professzionális videós eszközök.

(* Bár a legjobb multibit DAC-oknál gyengébbek, az annak idején legelterjedtebb olcsó multibit DAC-oknál sokkal jobbak voltak. Ma már szinte mindenben ilyenek vannak, továbbfejlesztett formában [kivéve a multibites high-end cuccokat].)

A Blu-ray Disc meg nem egyedül a Sony szabványa, több más céggel közösen hozták létre.

[ Szerkesztve ]

(#118) PPeter válasza dezz (#117) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom mit feszengsz ezen, az egész ipar tisztában van vele, hogy a BD a Sony játékszere, így is említi minden forrás (szakmai vagy kommersz, tökmindegy) és nyilvánvaló, hogy a Sony Pictures és a kiterjedt Sony cégek lobbizása nélkül soha a tetves életben nem tudták volna meggyőzni Hollywoodot, hogy ez a jobb formátum a filmkiadásra. Most majd lehet nézelődni, milyen ütemben jönnek (vagy nem jönnek) a BD-filmek az őszi szezonra, meg hogy mit lép a lemezgyártó ipar. Aztán ha elmarad a BD győzelmétől elvárt HighDef forradalom, akkor meg lehet mutogatni, hogy ki/mi a hibás.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#119) dezz válasza PPeter (#118) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindegy, attól még amit leírtam, tény marad...
A Sony a "fővezér", de több más nagy multi is alaposan érdekelt a dologban, különféle részeit is többen adták össze, és a szabadalmak is szétoszlanak. Meghajtókból és lejátszókból is több cég terméke van a piacon, amik így kockázatot vállaltak. (Ehhez képest HD_DVD lejátszóból és meghajtóból csak Toshiba van/volt.) Ezek után kicsit túlzásnak tartom a Sony játékszerének nevezni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.