Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) determinator

determinator
(újonc)

4 ilyennel már biztos a 30 képkocka/sec. a Crysisnál. :)

"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van." By: KaiotEch

(#2) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ha már úgy is kiszélesedik a kártya, akkor miért nem lehet nagyobb ventit használni?

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#3) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik a hűtés. Mintha a régi IceQ-t idézné egy kicsit.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#4) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hittem hogy egy radeonra egy agea fizikai proci kerül... :U :DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#5) Sontir Fel

Sontir Fel
(senior tag)

Ha bedobnak mellé egy 68xx-es kártyát, akkor nem fog ez a példány is lassabban menni?

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#6) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Bármilyen VGA?
Akkor pl. összeköthetném a 4870-nel? :F

(#7) gooool válasza Angel1981 (#6) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Igen,minden gond nélkül megy vele.
Főleg alaplapokon volt eddig jelen,ott is főleg ha jólt tudom a Workstation lapokon,meg ugye az MSI Bing Bang Fuzion-on.
Az előző kérdésre is válaszolva pedig nem lassítja ha pl. egy 6800-as karit raksz mellé,mert nem CF vagy SLI megoldásra alapul.

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#8) lgb válasza Angel1981 (#6) üzenetére

lgb
(tag)

Esetleg egy ISA buszos Trident 8900C-vel? :D [hmm vagy D-m volt ...]

(#9) Srodney válasza Angel1981 (#6) üzenetére

Srodney
(senior tag)

csak crossfire-ban,de jólenne egy ilyen ph-s teszt is... ;]

(#10) Retekegér válasza Sontir Fel (#5) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Nem, mert dinamikusan osztja meg a vezérlő a terhelést a kártyák között és azok egyenletesebben skálázódnak.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#11) radi8tor1 válasza Retekegér (#10) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Ez a nagy különbség a CrossfireX és a Hydra között. Nagy találmány.
Kérdés, hogy az olyan alkalmazásoknál (nevezzük játékoknak), amikben nincs CrossfireX támogatás jobban teljesít-e egy ilyen kártya a CrossfireX rendszerű társánál.

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#12) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyira gagyi érzetet kelt ez a matt átlátszó műanyag. Van valami hivatalos magyarázat, hogy miért tartanak mégis ki emellett? Csak mert 2 generációval ezelőtt annyira szép IceQ kártyák záporoztak, most meg...

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#13) TESCO-Zsömle válasza Srodney (#9) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem csak crossfire-al. Pont ez a hydra lényege.

CF-el nV kártya mellé se lehetne társítani...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#14) yakuza.tora válasza Sub-ZeRo (#4) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az AGEIA már rég halott. "Hála" az nV-nek...

Alléz Olympique de Marseille!

(#15) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az átlátszó műanyagot tényleg elhagyhatták volna... de attól még legalább értelmes ez az Iceq hűtő.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#16) Mercutio_ válasza leviske (#12) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Az nem az UV-reagensség miatt átlátszó?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#17) freestailo

freestailo
(senior tag)

annyira randa, hogy ihajj

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#18) TESCO-Zsömle válasza Xaels (#2) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha megnézed, akkor a venti körüli lérgét forgásiránnyal megegyezően csigavonalban tágul. Ennek a méretezésére szabály van, és ez kell, hogy a venti jó hatásfokkal tudjon dolgozni.
Értelem szerűen nagyobb ventihez még nagyobb kéne, pedig már most is túllóg a kártyán felfelé.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#19) Xaels válasza TESCO-Zsömle (#18) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Ez eddig OK!, de aki ilyen kártyát vesz az valószínűleg komoly processzorral rendelkezik egy elég magas CPU hűtővel megtámogatva. Simán kitolhatnák a kártyát széltében annyival, hogy majdnem egy vonalban legyen a komolyabb hűtőkkel és akkor lehetne egy fokkal nagyobb teljesítményű ventilátort használni. Ha lenne ilyen, én tuti vevő lennék rá.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#20) Sub-ZeRo válasza yakuza.tora (#14) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom...

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#21) TESCO-Zsömle válasza Xaels (#19) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van ilyen. Igaz, az árát is meg fogják kérni. :))

sz: Egyébként itt is a PCIe szabvány tart be.

[ Szerkesztve ]

(#22) Televan

Televan
(senior tag)

A hydra chip miatt mennyivel lesz drágább?!? :F

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#23) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

hat, szokni kell ezt a kulsot, de csak addig latja az ember, amig beszereli a gepbe. utana mar a teljesitmeny dont, abban pedig remekel ;)

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#24) Sontir Fel válasza Retekegér (#10) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Akkor ezek szerint jobb teljesítmény érhető el ezzel a módszerrel mint az sli vagy cfx mód során?
Vagy félre értem a dolgot? :F

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#25) Georg17

Georg17
(tag)

Na szóval angolul van a transparent plexi (átlátszó műanyag), meg az úgynevezett frozen plexi (fagyos kinézetű műanyag). Hát ez az utóbbi. Azért, hogy már kinézetre is hűs hatása legyen. Szerintem jól néz ki. És a reklám szöveg sem rossz a hűtési teljesítményről.
Ám én láttam egy tesztet és ott nem voltam elájulva a hűtési teljesítménytől. Jegesnek semmiképp nem mondanám.

(#26) yakuza.tora válasza TESCO-Zsömle (#21) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Arról az 580-ról tényleg csak a blokk hiányzik. Szinte hallom, ahogy könyörög érte! ;]

[ Szerkesztve ]

(#27) leviske válasza Mercutio_ (#16) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó embertől kérdezed. :DDD Szóval akkor van valami hivatalos álláspont, hogy miért jó ez a fajta műanyag?

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#28) TESCO-Zsömle válasza yakuza.tora (#26) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Blokkolnád? :P :DDD

(#29) G.I.JOE

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt egy teszt, de mintha összedugni nem dugták volna össze semmilyen másik kártyával.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#30) yakuza.tora válasza TESCO-Zsömle (#28) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Agyba-főbe. :B Mondjuk egy ilyen non ref cucc blokkja fáj annyira, mint egy erős középkategóriás vga!!! ;]

(#31) 04ahgy válasza Ł-IceRocK-Ł (#3) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is bejön. Kár, hogy alig lehet idehaza kapni a HIS termékeit úgy összességében.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#32) Mercutio_ válasza 04ahgy (#31) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Legalább is IceQ-t :K

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#33) Ł-IceRocK-Ł válasza 04ahgy (#31) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnálatos módon.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.