4 ilyennel már biztos a 30 képkocka/sec. a Crysisnál. 
"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van." By: KaiotEch

4 ilyennel már biztos a 30 képkocka/sec. a Crysisnál. 
"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van." By: KaiotEch

Ha már úgy is kiszélesedik a kártya, akkor miért nem lehet nagyobb ventit használni?
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Tetszik a hűtés. Mintha a régi IceQ-t idézné egy kicsit.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Azt hittem hogy egy radeonra egy agea fizikai proci kerül...

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
(#5) Sontir Fel

Ha bedobnak mellé egy 68xx-es kártyát, akkor nem fog ez a példány is lassabban menni?
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

Bármilyen VGA?
Akkor pl. összeköthetném a 4870-nel? 
Igen,minden gond nélkül megy vele.
Főleg alaplapokon volt eddig jelen,ott is főleg ha jólt tudom a Workstation lapokon,meg ugye az MSI Bing Bang Fuzion-on.
Az előző kérdésre is válaszolva pedig nem lassítja ha pl. egy 6800-as karit raksz mellé,mert nem CF vagy SLI megoldásra alapul.
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

Esetleg egy ISA buszos Trident 8900C-vel?
[hmm vagy D-m volt ...]

csak crossfire-ban,de jólenne egy ilyen ph-s teszt is... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem, mert dinamikusan osztja meg a vezérlő a terhelést a kártyák között és azok egyenletesebben skálázódnak.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Ez a nagy különbség a CrossfireX és a Hydra között. Nagy találmány.
Kérdés, hogy az olyan alkalmazásoknál (nevezzük játékoknak), amikben nincs CrossfireX támogatás jobban teljesít-e egy ilyen kártya a CrossfireX rendszerű társánál.
[ Szerkesztve ]
TRON addict
Annyira gagyi érzetet kelt ez a matt átlátszó műanyag. Van valami hivatalos magyarázat, hogy miért tartanak mégis ki emellett? Csak mert 2 generációval ezelőtt annyira szép IceQ kártyák záporoztak, most meg...
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Nem csak crossfire-al. Pont ez a hydra lényege.
CF-el nV kártya mellé se lehetne társítani...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Az AGEIA már rég halott. "Hála" az nV-nek...
Alléz Olympique de Marseille!
Az átlátszó műanyagot tényleg elhagyhatták volna... de attól még legalább értelmes ez az Iceq hűtő.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Az nem az UV-reagensség miatt átlátszó?
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

annyira randa, hogy ihajj
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
Ha megnézed, akkor a venti körüli lérgét forgásiránnyal megegyezően csigavonalban tágul. Ennek a méretezésére szabály van, és ez kell, hogy a venti jó hatásfokkal tudjon dolgozni.
Értelem szerűen nagyobb ventihez még nagyobb kéne, pedig már most is túllóg a kártyán felfelé.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Ez eddig OK!, de aki ilyen kártyát vesz az valószínűleg komoly processzorral rendelkezik egy elég magas CPU hűtővel megtámogatva. Simán kitolhatnák a kártyát széltében annyival, hogy majdnem egy vonalban legyen a komolyabb hűtőkkel és akkor lehetne egy fokkal nagyobb teljesítményű ventilátort használni. Ha lenne ilyen, én tuti vevő lennék rá.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Tudom...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Van ilyen. Igaz, az árát is meg fogják kérni. 
sz: Egyébként itt is a PCIe szabvány tart be.
[ Szerkesztve ]

A hydra chip miatt mennyivel lesz drágább?!? 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
hat, szokni kell ezt a kulsot, de csak addig latja az ember, amig beszereli a gepbe. utana mar a teljesitmeny dont, abban pedig remekel 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Akkor ezek szerint jobb teljesítmény érhető el ezzel a módszerrel mint az sli vagy cfx mód során?
Vagy félre értem a dolgot? 
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

Na szóval angolul van a transparent plexi (átlátszó műanyag), meg az úgynevezett frozen plexi (fagyos kinézetű műanyag). Hát ez az utóbbi. Azért, hogy már kinézetre is hűs hatása legyen. Szerintem jól néz ki. És a reklám szöveg sem rossz a hűtési teljesítményről.
Ám én láttam egy tesztet és ott nem voltam elájulva a hűtési teljesítménytől. Jegesnek semmiképp nem mondanám.
(#26) yakuza.tora válasza TESCO-Zsömle (#21) üzenetére

Arról az 580-ról tényleg csak a blokk hiányzik. Szinte hallom, ahogy könyörög érte! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Jó embertől kérdezed.
Szóval akkor van valami hivatalos álláspont, hogy miért jó ez a fajta műanyag?
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
(#28) TESCO-Zsömle válasza yakuza.tora (#26) üzenetére
Blokkolnád?

Itt egy teszt, de mintha összedugni nem dugták volna össze semmilyen másik kártyával.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i
(#30) yakuza.tora válasza TESCO-Zsömle (#28) üzenetére

Agyba-főbe.
Mondjuk egy ilyen non ref cucc blokkja fáj annyira, mint egy erős középkategóriás vga!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem is bejön. Kár, hogy alig lehet idehaza kapni a HIS termékeit úgy összességében.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Legalább is IceQ-t 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Sajnálatos módon.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."