Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) DigitXT

DigitXT
(PH! kedvence)

Az IceQ nem volt jó?:F (Nem tűnik valami meggyőzőnek ez a hűtés.)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#2) SzlobiG válasza DigitXT (#1) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Igencsak átlett tervezve ez a nyák gondolom közel se melegszik annyira mint az elsőszériás társak, viszont az a venti valóban nem tűnik túl jónak ha ez is ilyen 80-90fok körül tartja a gpu-t, akkor nem sok értelme van.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#3) bolvar válasza DigitXT (#1) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

első látásra engem is meglepett hogy ilyen kis ventit kapott.hát kiváncsivá tett hogy mit tud.majd lesz fent valahol teszt róla.

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#4) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gigabyte & Zalman sztájl... senkinek sem ajánlom.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#5) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes, sztem csúnya, de miért nem piros?

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#6) P.e.t.ya. válasza No-kia (#5) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Erről a "miért piros a kékszilva?...mert még zöld :DDD" jut eszembe :D

(#7) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez a nyák a value 4850/4830 nyákja(és hűtője) az lett felpimpelve h bírja a 4870-et
a hűtő meg minden csak nem hangos, volt szerencsém hallani, teljesen rendbe volt, nem giga+zalman féle szopás....hőfokot sajna nemtok,az nem érdekelt

(#8) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

Nem tetszik:(

Biztos, hogy forró lesz, a kártyákhoz képest a HIS féle FAN edition mindig is mókuskereket kapott. Volt szerencsém x1650pro FANhoz, nagyon forró volt. De megleshetitek a 2600XT-ken lévő mókuskereket is. ICEQ rulz :)

(#9) helkis válasza HERR Z (#7) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

alá tudom támasztani, a hűtő ugyanaz mint az asus glaciator-okon (csak ott még van rajta egy két fröccsöntött design elem) ami kellően halk és jól végzi a dolgát.. ;)

[ Szerkesztve ]

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#10) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Mókuskereket soha! Még a legjobb mókuskerék is értelmetlen,
sivító gyötrelem. Ez a venti méretében pedig nem sokban tér el tőle.

Bazinagy (passzív) hűtőt és 12 centit ventit minden kártyára!
Anélkül nincs értelme a felsőkategóriának. Miért nem lehet hűtő nélkül kapni?!

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#11) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

"...egy kék LED-del világító ventilátor..."
Jájj :O

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#12) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ilyen kevés hőt termel, hogy ilyen kicsi hűtés elég rá?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#13) stiggy

stiggy
(kvázi-tag)

2 tápcsatlakozó :U ?

Egy elégedett Samsung S8500 - Wave tulaj

(#14) D.Orion válasza LonGleY (#10) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Miért nem lehet hűtő nélkül kapni?!

És akkor, hogyan szűnne meg a garancia, ha hozzányúlsz a hűtőhöz? ;] :)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#15) Skizz válasza stiggy (#13) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már elég rég... :)

(#16) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahogy elnézem a képet a fordulatszám szabályozás felejtő. (Sőt még a kijelzés is....)
Sőt még a PWM-es cstlakozót is lecserélték :(((
(Sapphire TOXIC-on legalább átalakító van VF900 végén és úgy megy rá a PWN-es csatira... )

[ Szerkesztve ]

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#17) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, ő is lehet az utód. :)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#18) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát azért ennél az IceQ4 fényévekkel igényesebb és valószínűleg hatékonyabb/csendesebb is. Arról nem is beszélve hogy az zsákban viszi ki a házból a meleget. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#19) v.tom

v.tom
(őstag)

Az eredeti 4870-en nem igazán a gpu melegedése okozta a gondot, hanem a VRM melegedése. Itt nem valami meggyőző az a pár tücsökpöcs borda. Bár ki tudja. Lehet, hogy ez már módosított verzió.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#20) v.tom válasza Oliverda (#18) üzenetére

v.tom
(őstag)

Meg drágább is. ;] Megcélozta a his a tömegeket. Mondjuk én is az iceq hűtőt favorizálom. Jó cuccok nagyon. :K

(#21) Gregorius

Gregorius
(őstag)

És a "fan" edition után majd jön a "fanless" edition?
Néha szoktam magamban azon kuncogni, hogy a kedves marketingeseket mennyi fantáziával áldotta meg az ég...

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#22) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kéne egy teszt róla, hogy tudjuk, ez a hűtés elégséges-e. Amúgy nekem tetszik :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) Balux

Balux
(fanatikus tag)

Miért nem dívik az az egyszer elkezdett szerintem nagyon jó trend, hogy a nyák hátuljára pakolják a melegedő alkatrészeket?

(#24) sephi válasza v.tom (#20) üzenetére

sephi
(őstag)

Kinek a pap, kinek a papné...egyébként akinek van szellő a házában, annak édesmind1, hogy iceq4, vagy ez...

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#25) stiggy válasza Skizz (#15) üzenetére

stiggy
(kvázi-tag)

a 4830-nak csak 1-re van szüksége.

Egy elégedett Samsung S8500 - Wave tulaj

(#26) tzsolesz válasza helkis (#9) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Asus Glaciator az egy meglehetősen jó VGA. Azon szín réz hűtő van, szerintem ez nincs olyan, igazad van. :N

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#27) Aggregátor válasza tzsolesz (#26) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A képekből ítélve szerintem annak csak a színe réz :D

(#16) O_L_I: 2 vezetékkel is lehet szabályozni a fordulatot... :U

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#28) hunmyke válasza stiggy (#25) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Ez 4870, nem 4830 :)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#29) tzsolesz válasza Aggregátor (#27) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nagyon annak tűnik. De ha nem is az, eléggé hatékony.

PÜ ment.

(#30) D.Orion válasza Balux (#23) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Mert a méretesebb hűtők nem férnének el az alaplapi északi chip bordájától + egyéb alkatrészektől, pl.: ram + dimm.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#31) PiciKenny válasza Skizz (#4) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Gigabyte & Zalman sztájl... senkinek sem ajánlom. by :skizz

nekem bejött, egy szavam nincs rá :]

80R1

(#32) kariad

kariad
(senior tag)

1 GB-os fedélzeti memóriával és külön űrkompal is beszerezhető lesz! :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#33) zed1983

zed1983
(őstag)

Sztem jól néz ki!

(#34) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Jó... Ha 40ropi lesz az 512-es veszek egyet... Erre csak én nem látok lehetőséget??? :F

(#35) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Szerintem több értelme lenne gyárilag kiadni egy AC accelero+12-es ventivel. Mondjuk 3k-val többe kerülne a kártya, de még a legforróbb kánikulában se menne 60 °C fölé, ráadásul a leghalkabb opció. Egyetlen hátránya, hogy nem mindenkinek fér el, de akkor az majd nem olyat vesz.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#36) v.tom válasza tzsolesz (#26) üzenetére

v.tom
(őstag)

A glaciator biza nem rízbű van iddes ecsém. :D Az csak aluminium, mint ez itt. :K

(#37) Skizz válasza PiciKenny (#31) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akit nem zavar a zaj, annak jó lehet. Én pár nap után kivágtam mint macskát szarni, egyszerűen képtelen voltam elviselni a hangját.

(#38) O_L_I válasza Aggregátor (#27) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Az lehet de ez nem fogja abban bizos lehetsz...

(#39) danilla válasza tzsolesz (#29) üzenetére

danilla
(őstag)

Abban igazad van, hogy nagyon hatékony hűtő a Glaciator, jómagam is rendelkezett ilyen hűtős videokártyával. De nem réz, csak alumínium... :U

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#40) tzsolesz válasza v.tom (#36) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De nem ám iddes bátyám, most karcoltam meg, és csak úgy fénylik ezüstösen a helye. :DDD :DDD

De akkor is hatékony valamiért.... :K

(#41) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Club3D 4670-en pont ugyanilyen hűtő van... szerintem hatékony és nem hangos, bár legnagyobb terhelés mellett sem megy 50% fölé a venti sebessége. :DDD

PH semleges

(#42) Aggregátor válasza O_L_I (#38) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na és miért nem? :F

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#43) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

azta...205dollár jujj de kevés
ha nem 230ft lenne a dollár még örülnék is :O

EVIL IS BACK!

(#44) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ez olyan... olyan... olyan kék lett... :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#45) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 4830-on hasonló hűtés van, pl az msi tuninggal sem az a melegedős fajta és csendesnek mondják . A vrm hűtés elég termetes, a ramok is kaptak bordát . 210-es dollárral számolva is 34650-be kerül, ami kb. a 4850 ára lehet nálunk adókkal . Egy tesztet azért én is megnéznék róla, de akár jó is lehet . A venti meg szabályozható 2 vezetéken is, volt már rá példa, pl a sapphire 4830 att-vel és rivával is szabályozható ..

Az élet kegyetlen .

(#46) O_L_I válasza Aggregátor (#42) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert ezek a videókarik csak PWM-es hűtőket tudnak vezérelni, tapasztalat. A fél netet kiolvastam mire beletörődtem hogy a TOXICon lévő VF900 fordulatát CSAK barkácsolással tudtam lejjebb venni, pedig az még a furdulat számot is méri ellentétben evvel.

(#47) O_L_I válasza lsc (#45) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmm... Pedig nálam semmilyen módszer nem vált be.
Inkább vettem egy accelero twin turbot ami PWM-es és most 60 fok föl nem megy a GPU :)

(#48) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Fini kártya. csak az a hűtés vajon elbírja-e majd július-augusztus táján is vagy felmelegszik olyan szintre hogy tojást lehet rajta sütni... Palit 9800GT vagy min van ilyen hűtés talán :U

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#49) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én ddr2-t raktam volna rá, 1 gigabájtnyit, az az igazi fan edition, aki azt megveszi, az valódi ATi fan. :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#50) radírfej válasza Puma K (#48) üzenetére

radírfej
(senior tag)

az OC-s MSI 3850-eseken is ilyen hűtés van, vagy legalábbis kísértetiesen hasonló...

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.