Na, ez érdekes lesz. Ha az LG és a Samsung is (meg még aki beszáll komolyabban) kijön nagyobb volumenű OLED cuccaival, akkor talán meg is lesz a kellő verseny az árak csökkentésére... persze ez nem holnap lesz, tudom.
PH semleges
[Re:] Cooler Master Elite 361-es kompakt háza állítva és fektetve is használható
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
[Re:] Thermaltake ARMOR REVO szárnyas PC ház – angyalian ördögi
[Re:] Az erő legyen veled: Kinect Star Wars konzolcsomag a Microsofttól
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Na, ez érdekes lesz. Ha az LG és a Samsung is (meg még aki beszáll komolyabban) kijön nagyobb volumenű OLED cuccaival, akkor talán meg is lesz a kellő verseny az árak csökkentésére... persze ez nem holnap lesz, tudom.
PH semleges

Szepen eladtak az "elavult" OLED technologiat hogy igy tobb penz jusson az uj olcsobb technologiara? Gratulalok nekik, ertelnek a bizniszhez.Nekem valahogy ez jott le az egeszbol... 

Azért bízzunk benne hogy ez az idő is eljön.
Mondjuk én az LG cuccokban nem nagyon bízok, Samsung-ban inkább.
*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************
Legyen úgy. Szerintem is jó pár év el fog telni, mire mi is megvehetjük ezt a technológiát értelmes áron.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Lehet hogy ők már rájöttek, hogy ez az OLED sosem lesz megfelelő mert állandóan lebomlik a cuccos túl hamar. Csak ezt nem verik nagydobra
Inkább vegyék meg a cégek akik nekünk majd eladják jó drágán aztán 1-2 év múlva jön az új trend és válthatsz megint, amiből meg ők szedik meg magukat.

Szerintem a prognosztizálható bevételekhez képest szinte ingyen jutott hozzá mindehhez az LG...
Si vis pacem, para bellum.

Évek óta ígérik az OLED kijelzöket,de egyenlöre csak hír marad mindig.Lehet,hogy ebben a technologiában nincs több?lehet,hogy megmarad a mobiltelefonoknál?
A SED is hasonló sorsra jutott arról már nem is hallunk.
Kíváncsi vagyok,hogy ez uj kijelzö vajon csak hír vagy lesz is belöle valami,olyan amit én is megvehetek a boltban
Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere VGA chip csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.
Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor terjed el igazán. Gyakorlatilag mostmég az olcsósításával küzdenek. Nézd meg a kis sony oledtv árát, hát horribilis mg úgyis hogy a sony nyilván valóan bukik rajta.
A SEDel meg jópár cég(pl sony) leállt tehát szerintem már a sirját szögelik össze....
DANSZ!!

LG-Samsung csata lesz az idén rendesen minden fronton. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Pfff, a hír második fele csak a szokásos reklámszöveg, franc se tudja mennyi igaz belőle. Kb. fél évente hallani ilyeneket a területről évek óta, aztán körbe lehet nézni milyen elterjedtek az OLED kijelzők.
Az eléggé árulkodó szvsz, hogy a Kodak abbahagyta a pénzszórást a fejlesztésekre. Habár talán még azzal magyarázható a dolog, hogy a fényképezők kijelzőjének elég már a jelenlegi technológia is, de azért mindenképp gyanús az ügy.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

Még eltelik pár év, mire ezek jönnek. A jelenlegi technológiákat ki kell futtatni.

Tudjátok... én arra leszek kíváncsi, hogy Duke Nukem Forever vagy széles körben kapható, és normális méretű OLED TV lesz-e előbb? 

Én már nagyon várom, hogy az OLED-ek végre szép nagyok és versenyképes árúak legyenek, addig meg itt van az LCD/plazma harc. Bár a hajlítható LCD is érdekesnek tűnik, és akár az OLED konkurense is lehet egykor.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--
Olcsó OLED-technológia a DuPonttól
Hoho na végre de ettől függetlenül még sok évet kell várni mire elterjed + valóban LCD áron lesz!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD