Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Zenélő párna a Toshibától (téma lezárva)

(#1) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jópofa :F

(#2) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Pont az kellene még a koponyámnak, hogy egy ilyen ketyere vibráltassa... :U

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#3) torz on borz

torz on borz
(PH! addikt)

Hát ez marha jó. Zenélő wc ülőke mikor lesz ? letottyansz , kellemes lágy zene elkezd szólni , megfeleően ellazúlsz és sz@rsz 1 hatalmasat...
Ezután jön majd a zenélő takaró , ágy , pizsama és kész koncertet lehet tartani.

A SÖRöm a legszebb öröm !

(#4) simonzé válasza torz on borz (#3) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:))
Szerintem nem hülyeség. Csak az hallja, aki a párnára támaszkodik. De a párnát hogyan rögzítik a fejen? Vagy mostantól fekve kell ótóversenyezni?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#5) Adrian Mole

Adrian Mole
(senior tag)
LOGOUT blog

Hardware-ről nem is lesz ma hír? :P

42

(#6) Cathfaern válasza simonzé (#4) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''De a párnát hogyan rögzítik a fejen?''

LOL :) Arra nem gondoltál, hogy ezt fekve kéne használni? ^^

Egyébként nekem csak az a bajom vele, hogy az adó infrás :( Így semmit sem ér az egész, bármi van közte és a párna között lőttek a zenének :U

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#7) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ez igen. Berakom az Enter Sandman-t max. hangerőn és próbálok aludni :DDD

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#8) Fisha válasza Hun'reeth (#7) üzenetére

Fisha
(senior tag)

De arra figyelj, hogy headbangelni nem lehet kozben! :)

(#9) elttiL válasza Cathfaern (#6) üzenetére

elttiL
(senior tag)

...vagy valaki van az adó és a vevő között (és az nem te vagy) finom lágy melódiák... :B

....::: SE K800i házat keresek /nem csak elő és hátlap, hanem a középső rész is kell, főleg az/ vagy beázott rossz komplett teló is érdekelne. :::....

(#10) Obi-1 válasza Cathfaern (#6) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Ezt nem gondolhatták komolyan...:(

Only a Sith deals in absolutes.

(#11) PrinczA

PrinczA
(őstag)
LOGOUT blog

Vajon meddig lehet huzni?
Nem melegxik? Akkor lehetne labmelegito :F

http://www.facebook.com/princzautok

(#12) Wolfie

Wolfie
(újonc)

Hagyományos fej- és fülhallgatókkal ellenben itt a hang egyből a középfülbe kerül a koponyacsontban keltett rezonanciákon keresztül.... A Private Sound Pillow, azaz a zengő párna két beépített rezegtető hangszóróval rendelkezik, így a rajta fekvő személy sztereóban hallhatja a zenét.

Én eddig azt hittem hogy csak egy koponyacsontom van... :B

(#13) Wolfie válasza Wolfie (#12) üzenetére

Wolfie
(újonc)

Vagy ha ezt használom, hamarosan kettő lesz? ;]

(#14) _Volkovy_ válasza simonzé (#4) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze.Fekve.A plafonra meg felküldesz egy kétméteres plazmaképernyőt.:D

(#15) Cathfaern válasza Wolfie (#12) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Viszont két (közép)füled :P

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#16) Wolfie válasza Cathfaern (#15) üzenetére

Wolfie
(újonc)

Ezt eddig is sejtettem valahonnan :DD viszont a sztereó lényege hogy a két fülbe a eltérő informácó érkezik. Ha egy csont rezgése közvetíti a hangot, akkor viszont mindkét fülbe ugyan az az infó jut, hogy lesz így sztereó? :F

(#17) Genialis válasza Wolfie (#16) üzenetére

Genialis
(senior tag)

Most olyan izé vagy... Elrontod itt a szépen felépített marketingstratégiát...

in4m8ion 1ts 2 B 3

(#18) Tiggr válasza Wolfie (#16) üzenetére

Tiggr
(tag)

Olvasás után nekem is kapásból ez ugrott be... Ráadásul csak tök csöndben, fekve érdemes hallgatni, hiszen a környezet zajai is bejutnak (ez néhol előny, néhol hátrány). Tehát a szűk felhasználási terület tényleg az elalvás előtti muzsikahallgatás lesz. Szerintem parasztvakítás az egész.

(#19) hunluigi

hunluigi
(fanatikus tag)

Na ekkora baromságot is rég halottam... Ki az az állat aki az ilyen termékek fejlesztését szponzorálja???? Nem mondom más területen lehet hogy hasznos a dolog és nekem erősen gyanus is hogy az egész ötlet a hadiparbol származtatott... mindenesetre nem biztos hogy kényelmes pozició mereven feküdni egy ilyen kütyü miatt...

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

(#20) Sav válasza hunluigi (#19) üzenetére

Sav
(tag)

A 2.03-as körbepárna lesz! Korbeöleli a fejed, azzal majd lehet pozíciót is váltani.

ASUS-P5KC; Q-6600; INNO3D 8600GT; 2GB Kingmax 800Mhz

(#21) raven10011

raven10011
(senior tag)

Mivel van már 5.1es fejhallgató, ezért lehet számítani ebből is erre?? Esetleg egy műtéti beavatkozással kiépítenek bennünk egy olyan fülrendszert, ami 5.1-ben képes hallani... :))

http://raven10011.netai.net/

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Zenélő párna a Toshibától (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.