Jópofa :F
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
anaqer
(PH! addikt)
Pont az kellene még a koponyámnak, hogy egy ilyen ketyere vibráltassa... :U
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
- Privát
- 2003-12-15 14:03:46

torz on borz
(PH! addikt)
Hát ez marha jó. Zenélő wc ülőke mikor lesz ? letottyansz , kellemes lágy zene elkezd szólni , megfeleően ellazúlsz és sz@rsz 1 hatalmasat...
Ezután jön majd a zenélő takaró , ágy , pizsama és kész koncertet lehet tartani.
A SÖRöm a legszebb öröm !
(#4) simonzé válasza torz on borz (#3) üzenetére
- Privát
- 2003-12-15 14:24:04
:))
Szerintem nem hülyeség. Csak az hallja, aki a párnára támaszkodik. De a párnát hogyan rögzítik a fejen? Vagy mostantól fekve kell ótóversenyezni?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
- Privát
- 2003-12-15 14:24:08
Hardware-ről nem is lesz ma hír? :P
42
''De a párnát hogyan rögzítik a fejen?''
LOL :) Arra nem gondoltál, hogy ezt fekve kéne használni? ^^
Egyébként nekem csak az a bajom vele, hogy az adó infrás :( Így semmit sem ér az egész, bármi van közte és a párna között lőttek a zenének :U
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Hun'reeth
(őstag)
Ez igen. Berakom az Enter Sandman-t max. hangerőn és próbálok aludni :DDD
''Öregember nem gyorsvonat!''

Fisha
(senior tag)
De arra figyelj, hogy headbangelni nem lehet kozben! :)

elttiL
(senior tag)
...vagy valaki van az adó és a vevő között (és az nem te vagy) finom lágy melódiák... :B
....::: SE K800i házat keresek /nem csak elő és hátlap, hanem a középső rész is kell, főleg az/ vagy beázott rossz komplett teló is érdekelne. :::....

Obi-1
(őstag)
Ezt nem gondolhatták komolyan...:(
Only a Sith deals in absolutes.
Vajon meddig lehet huzni?
Nem melegxik? Akkor lehetne labmelegito :F
http://www.facebook.com/princzautok

Wolfie
(újonc)
Hagyományos fej- és fülhallgatókkal ellenben itt a hang egyből a középfülbe kerül a koponyacsontban keltett rezonanciákon keresztül.... A Private Sound Pillow, azaz a zengő párna két beépített rezegtető hangszóróval rendelkezik, így a rajta fekvő személy sztereóban hallhatja a zenét.
Én eddig azt hittem hogy csak egy koponyacsontom van... :B

Wolfie
(újonc)
Vagy ha ezt használom, hamarosan kettő lesz? ;]
Persze.Fekve.A plafonra meg felküldesz egy kétméteres plazmaképernyőt.:D
Viszont két (közép)füled :P
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Wolfie
(újonc)
Ezt eddig is sejtettem valahonnan :DD viszont a sztereó lényege hogy a két fülbe a eltérő informácó érkezik. Ha egy csont rezgése közvetíti a hangot, akkor viszont mindkét fülbe ugyan az az infó jut, hogy lesz így sztereó? :F

Genialis
(senior tag)
Most olyan izé vagy... Elrontod itt a szépen felépített marketingstratégiát...
in4m8ion 1ts 2 B 3

Tiggr
(tag)
Olvasás után nekem is kapásból ez ugrott be... Ráadásul csak tök csöndben, fekve érdemes hallgatni, hiszen a környezet zajai is bejutnak (ez néhol előny, néhol hátrány). Tehát a szűk felhasználási terület tényleg az elalvás előtti muzsikahallgatás lesz. Szerintem parasztvakítás az egész.

hunluigi
(fanatikus tag)
Na ekkora baromságot is rég halottam... Ki az az állat aki az ilyen termékek fejlesztését szponzorálja???? Nem mondom más területen lehet hogy hasznos a dolog és nekem erősen gyanus is hogy az egész ötlet a hadiparbol származtatott... mindenesetre nem biztos hogy kényelmes pozició mereven feküdni egy ilyen kütyü miatt...
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

Sav
(tag)
A 2.03-as körbepárna lesz! Korbeöleli a fejed, azzal majd lehet pozíciót is váltani.
ASUS-P5KC; Q-6600; INNO3D 8600GT; 2GB Kingmax 800Mhz
- Privát
- 2003-12-17 16:38:34

raven10011
(senior tag)
Mivel van már 5.1es fejhallgató, ezért lehet számítani ebből is erre?? Esetleg egy műtéti beavatkozással kiépítenek bennünk egy olyan fülrendszert, ami 5.1-ben képes hallani... :))
http://raven10011.netai.net/