még egy sorozat kép az U10-ről:
Bővebben: link
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Mi az a ''legjobb minőségű OGG Vorbis formátum?'' 

Drótszamár
(senior tag)
Q10 
Asszem van olyan lejátszó ettől a gyártótól, ami csak q8-ig játsza le a vorbist.
(bitráta helyett használják a q betűs jelölést. q10 a legjobb minőség)
[Szerkesztve]
(o Y o)
Hmm.. arra soha nem gondoltam volna hogy q9-es és q10-es fájlokat egy OGG lejátszó nem játszik le..

<Adamsky>
(őstag)
Pedig sajnos számolni kell vele! Még az olyan neves gyártó, mint az iRiver készülékei sem kezelik 100%-an az OGG-ot.
Nagyon sok oldalon/leírásban csak azt említik, hogy kezeli az OGG-ot, de azt elfelejtik megemlíteni, hogy milyen feltételekkel, és minőségben...
Sajnos itt a PH!-s hírben is találtam egy -- számomra legalábbis -- igen félreérthető mondatot, az U10 leírásában:
''...amely nyomásérzékeny lévén egyúttal kezelőfelületként is funkcionál...''
Ebből ugyanis én arra gondolnék, hogy olyan érintő-képernyővel rendelkezik, mint egy PDA. Az igazság viszont az, hogy egy sima 320x200-as kijelző mögé van betéve 4db gomb, és a kijelző ''billegtetésével'' irányíthatjuk a készüléket.
Bővebben: link
...és ez utóbbi azért nem ugyanaz, mintha a kijelzőn nyomnánk meg a ''Play'' gombot.
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS