Az AMDvel senki nem akar együtt dolgozni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] Kritikus hiba a Western Digital Caviar Green merevlemezeiben
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Az AMD támogatja a PCI Express fejlesztést?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

twollah
(PH! nagyúr)
Nem tudom, ezért kérdeztem.

Keitaro
(PH! kedvence)
Támogatja, az AMD szerint a HT és a PCI expressz majd szépen megfér egymás mellett. De nézzétek azt, hogy a HT konzorciumban is hányan vannak :)
Tulajdonképpen Intelen kívül szinte mindenki aki számít
''There is no such thing as eternity if you end it''

hunluigi
(fanatikus tag)
Szerintem az AMD megint külön utakon jár... Felhasználja majd azt amit a többi gyártó kifejleszt és hozzáteszi a maga kis plusszát, aztán majd megint kapkodhatja mindenki a fejét ;]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

engusz
(PH! nagyúr)
Szép, szép, hogy egyre több dolgot találnak ki ezekkel a kártyákkal kapcsolatban. De Én személy szerint már normális tesztet várok. Vagy legyenek a boltok polcain!

Vitus
(őstag)
Én meg személy szerint nem nagyon várom mert jelenleg nincs gatya egy új rendszerre. :(
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

engusz
(PH! nagyúr)
Én annak örülnék, ha olcsó alternatíva lenne. Először is megvenném, aztán pedig nézném, hogy a ''nagyok'' kártyáinak az árai hogyan csúsznak lefelé... ;]

marcee
(PH! addikt)
Ez most akkor azt jelenti, hogy sávszélesség limitált lesz a kártyájuk? ;]
Vagy csak szimpla mókusvakítás.
Én az agp-k utátán az ég világon semmit nem várok a PCI-Xes videokártyáktól.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
A PCI-Express nagy lehetőség az XGI-nek, mert sokan fognak új videokártyát venni (aki új alaplapot vesz, az videokártyát is fog venni -> lehet, hogy lesz valami átalakító, de az nem egy tartós megoldás), és ha előbb jönnek ki az újfajat kártyáikkal, akkor könnyen növelhetik a piaci részesedésüket.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Keitaro
(PH! kedvence)
Igen, de ez még arrébb van. A jelenlegiek mind AGP csatolófelületesek és nagyon sok áll vagy bukik náluk a Volari sikerén szerintem
''There is no such thing as eternity if you end it''
Hát szerintem bármilyen is lesz a Volari, azt túlélik (kisegítik a tulajdonosai, ha nagyon rossz lenne), és utána megpróbálják kihasználni az új csatolófelület bevezetését.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Hányszor írjam le, a PCI-Express NEM EGYENLŐ a PCI-X-el.
A kettő totál más. A PCI-X ma is van, szerverekben, és nem videókártyákat hajtanak vele.
A PCI-Ex még nem került bevezetésre.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''