Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  [Re:] XGI - további ambíciózus tervek (téma lezárva)

(#1) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Az AMDvel senki nem akar együtt dolgozni?

(#2) Yutani válasza twollah (#1) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az AMD támogatja a PCI Express fejlesztést?

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#3) twollah válasza Yutani (#2) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Nem tudom, ezért kérdeztem.

(#4) Keitaro

Keitaro
(PH! kedvence)

Támogatja, az AMD szerint a HT és a PCI expressz majd szépen megfér egymás mellett. De nézzétek azt, hogy a HT konzorciumban is hányan vannak :)
Tulajdonképpen Intelen kívül szinte mindenki aki számít

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#5) hunluigi válasza twollah (#1) üzenetére

hunluigi
(fanatikus tag)

Szerintem az AMD megint külön utakon jár... Felhasználja majd azt amit a többi gyártó kifejleszt és hozzáteszi a maga kis plusszát, aztán majd megint kapkodhatja mindenki a fejét ;]

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

(#6) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Szép, szép, hogy egyre több dolgot találnak ki ezekkel a kártyákkal kapcsolatban. De Én személy szerint már normális tesztet várok. Vagy legyenek a boltok polcain!

(#7) Vitus válasza engusz (#6) üzenetére

Vitus
(őstag)

Én meg személy szerint nem nagyon várom mert jelenleg nincs gatya egy új rendszerre. :(

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#8) engusz válasza Vitus (#7) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Én annak örülnék, ha olcsó alternatíva lenne. Először is megvenném, aztán pedig nézném, hogy a ''nagyok'' kártyáinak az árai hogyan csúsznak lefelé... ;]

(#9) marcee

marcee
(PH! addikt)

Ez most akkor azt jelenti, hogy sávszélesség limitált lesz a kártyájuk? ;]
Vagy csak szimpla mókusvakítás.
Én az agp-k utátán az ég világon semmit nem várok a PCI-Xes videokártyáktól.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#10) Male válasza marcee (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A PCI-Express nagy lehetőség az XGI-nek, mert sokan fognak új videokártyát venni (aki új alaplapot vesz, az videokártyát is fog venni -> lehet, hogy lesz valami átalakító, de az nem egy tartós megoldás), és ha előbb jönnek ki az újfajat kártyáikkal, akkor könnyen növelhetik a piaci részesedésüket.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) Keitaro válasza Male (#10) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Igen, de ez még arrébb van. A jelenlegiek mind AGP csatolófelületesek és nagyon sok áll vagy bukik náluk a Volari sikerén szerintem

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#12) Male válasza Keitaro (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát szerintem bármilyen is lesz a Volari, azt túlélik (kisegítik a tulajdonosai, ha nagyon rossz lenne), és utána megpróbálják kihasználni az új csatolófelület bevezetését.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Hányszor írjam le, a PCI-Express NEM EGYENLŐ a PCI-X-el.
A kettő totál más. A PCI-X ma is van, szerverekben, és nem videókártyákat hajtanak vele.
A PCI-Ex még nem került bevezetésre.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#14) HiperG válasza twollah (#1) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

nVidia szted micsoda? és IBM?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  [Re:] XGI - további ambíciózus tervek (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.