Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

És ezek a tesztelési és minősítési eljárások közel 1 évig tartanak?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#2) Balinov válasza KrenAtesz (#1) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lassu munkához,szoktákvolt mondani,sok idő kell :)

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#3) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

uristeuristeuriste...

:))

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) t72killer válasza Balinov (#2) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hja. foleg, ha el akarjak adni az osszes maradek g-s wifis csipet, + amig nem muszaj a regi uzemet is kihajtjak...

Kemeny penzugyek ezek. SZVSZ a mostani mobil platform technologiailag felesleges, semmibol se tartott volna kapasbol Santa Rosa-ra valtani + a merom procikat annak megfeleloen foglalatozni.

(hja, Robson - erre meg nem mondja mar nekem vki, hogy olyan nehez egy kiskeraron 30$-os egygigas memocsippet integralni a csipszetre... Masik kerdes, h mennyire gazdasagos - illetve minek csinaljunk elore olyan gepet, amint gyorsan fut a vista? eleg nekik, ha majd akkor dobjak piacra, amikor a vista mar szorit :U )

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.