Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Translator

Translator
(tag)

Ez az 1:2000 ugye dinamikus marketing-kontraszt?

(A betekintési szögekről nincs semmi, gondolom, de ha nem a kamera előtt ülsz közvetlenül, akkor úgyse hiszem, hogy sok mindent fogsz látni. :U )

[Szerkesztve]

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#2) Keitaro válasza Translator (#1) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Jó eséllyel TN sajnos :(
Pedig én pl nagyon szimpatizálok a Dell monitorokkal.

Btw. hol a másik két USB?

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#3) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szvsz a webkamerás moncsinak inkább a notebookokban van értelme... ha nagyon szükségem van rá, úgyis veszek vmi jót

a minősége (ami lehet nagyon jó annak ellenére, h a cikk nem tért ki a cam tulajdonságaira) másik hátránya a fix helyzet - a notimban van, nem is szeretem ez miatt használni

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

sztem nagyon jó ötlet egy wbkamera az asztali monitorokba is, és azért erre a célra bőven elég a 2 mpixel...

(#5) ShadowX

ShadowX
(tag)

Elölről úgy néz ki mint vmi alsókategóriás f*s. Miért nem volt jó a régi dizájn?

(#6) .mf válasza Keitaro (#2) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A 2ms alapján én is erre tippelek...
Csak fura, hogy a TN-eseknek más volt a jelölése (pl 22'' - 228WFP), eddig legalábbis.
Legalább a választást nem nehezítik meg :DDD

(#7) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Az adatai alapján 99%, hogy TN. (A valós kontrasztot meg ki tudja mennyi, de bizonyára a szokásos 700:1.)

Ezek a webkamerás monitorok... tiszta para. Én kapsából leragasztanám, az a biztos. :)

(Hogy miért ilyen semmilyen elölről? Nem tudom, de talán azért mert olcsón akarják adni, már Dell-ek közt...)

(#8) Petya88

Petya88
(lelkes újonc)

Már pedig jó az, ha teletolják webcam-mel, mikivel és ki tudja még mivel, mert úgyis a monitor van az asztalon és épp kézre is esik ott a billentyűzet előtt.
Hang: ha jót akarsz, akkor úgyis veszel X.1-estés nem használod a beépítettet.
Webcam: 2MPixel bőven elég netchat-hez.
USB: minek turkálnál az asztal alatt?
többfajta bemenet: ha lapul egy családi/céges/bármilyen szerver az asztalod alatt, akkor nem kell bajlódni a dugdosással, csak átkapcsolsz rá. Ha VNCvel kapcsolódsz, akkor még a saját billentyűzeted is használhatod és ott a teljes képernyő...
Hogy miért írtam ezeket mind ide?
Mert ha vki nem akar tízezreket költeni a kiegészítőkre, akkor vesz egy multimédiás monitort pár ezerrel drágábban és ott van az asztalán a pár extra, ha nem is csúcs minőségben.

(#9) he7edik. válasza ddekany (#7) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Azért a DELL monitorok nem az extravagáns kinézet a jellemző
talán csak a BenQ moncsiknak van minimalistább kinézete a prémium
gyártók közül.

( Még mindig a Samsung SyncMaster 225UW a csúcs ebben a kategóriában )

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#10) ddekany válasza Petya88 (#8) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Nem ettől van rételme az integrált kamerának, mivel az utólag vásárolt kamerát is fel lehet csíptetni a monitorra, és úgy semmivel sem foglal több helyet... Ennek elvileg akkor lenne értelme, ha vkinek úgyis kell kamera is, és akkor venné a monitort is. Én nem tudom, de meglepne ha ez gyakran előfordulna... szóval kicsit olyan agresszív ez, ''de öcsi, akarsz egy webkamerát''. Hát akar a f...

A monitoron lévő USB viszont jó dolog, főleg mert még nem sok háznál fedezték fel a gyártók, hogy hova kell tenni azt a szerencsétlen USB csatlakozót.

(#11) Brekk

Brekk
(senior tag)

Ujabb TN fos...

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#12) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Monitorba webcam... micsoda értéknövelő tényező...

Nyalókát is adnak hozzá, vagy attól már egy teljesen új modell lenne? ^^

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#13) ikori

ikori
(lelkes újonc)

Inkább jó monitorokat építenének mint kamerát osztogatnák, mint a cukrosbácsi. Nálunk van néhány DELL a cégnél 19''-osak, de hogy őszinte legyek egyig rosszabb mint a másik. Útálok előttük ülni, mert kifolyik a szemem, és a zöld betűk nem zöldek rajtuk! Pedig nem a legolcsóbb darabok, a cég nem sóher! Samsung csöves moncsikat vegyetek, az nem fog csalódást okozni. Ja és ha tehetitek PVA-t természetesen.

A tudás nem ér semmit, ha nem tudod megosztani másokkal!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.