Ez tetszik. Kiváncsi vagyok, hogy milyen képet csinál. Egy hosszabb usb kábel és látod mit csinál a szomszéd lány... 
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] Kritikus hiba a Western Digital Caviar Green merevlemezeiben
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Incognito
(őstag)
40 euró? Az nem is sok.. Egy ilyen kamcsiért... Akár biztonsági kamera is lehetne, ami működik éjjel...
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Dassler
(őstag)
hát, nekem ahhoz nem kell kamera
Amúgy király, teccik.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Out
(őstag)
Csereljunk lakast egy hetre, biztos nem orulnel ennyire a szomszed lanynak :oD
Amugy jol hagzik ez az ejszakai uzemmod-szeruseg, az en szobamba mindig olyan sotet van akarhogy eg a villany es mindig rossz a kepe a webcamomnak, legalabbis amikor hasznalom :o)
Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

zeg
(senior tag)
Webcam átalakítás sötétbe
[link]
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

_cirmos_
(őstag)
ez vicces, megy a kedvencekhez. ha lesz időm meg feláldozható webcam-em megpróbálom.
Azok infra LED-ek rajta?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

LKW
(fanatikus tag)
Már szerelek is. Hátha lesz belőle valami. 
A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok..

_Petya_
(őstag)
Nyilvánvalóan.
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

FTeR
(PH! addikt)
és ez is átlát a rucin, mint a sony kamera? 

shev7
(PH! kedvence)
Mielott szetszeditek a webcamotokat, teszteljetek, hogy van-e IR szuro benne. Iranyitsatok egy taviranyitot a webcamra es nyomjatok meg egy gombot. Egy feher fenynek kell megjelennie. (Erositsen meg valaki, ha ezt a fenyt latom, akkor nincs IR szuro a camben) Mostmar csak egy csomo IR led kell, es ugy tudjatok megvilagitani magatokat hogy nem hunyorogtok
sok szerencset...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

zeg
(senior tag)
.
[Szerkesztve]
Ez nem hülyeség... Ki is próbálom egy régi vacak kis Logi Quickcamen. Annyi különbséggel, hogy nem teszek bele fekete filmet. Hátha így az extra IR-rel megturbózza egy kicsit az amúgy ratyi fényérzékenységét. A színek biztos elszállnak, de az a legkevesebb. 

shev7
(PH! kedvence)
na, ennyire hulyeseget csak nem irtam? 

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
Félsiker. IR-szűrő kijött, de sötétben továbbra sem lát gyakorlatilag semmit, az ember saját hője édeskevés neki. Muszáj valami fénynek lenni, mint ahogy a linken írták is, lehetőleg hagyományos villanykörtefénynek vagy napfénynek. Ha meg ezek vannak, akkor nincs sok (gyak semmi) értelme a csak IR-érzékenységnek. Viszont a színekért (amik eddig is vacakok voltak) cserébe valamivel tényleg érzékenyebb lett, kevesebb megvilágítás mellett is használható képet ad, az eddig teljesen fekete árnyékokban is láthatók részletek.
A cikkben szereplő kamera szvsz nem igazi éjjellátó, gyakorlatilag egy tök mezei webcam amibe beleapplikáltak egy fél tucat IR LEDet és egy félrecsapható IR-szűrőt.

zeg
(senior tag)
Azért tettem be a linket nehogy valaki az állát keresse ettől a geniustól, a leggagyibb sweexből is lehet baglyos kamerát csinálni. Az ebayen tucatszámra vannak az ilyen webcamek melyek a ledek számában versenyeznek, és nem a genius/kye az első aki ebben a kategóriában ilyesmit csinál. Ez volt a hozzászólásban.
A javulás mindazonáltal nem látványos, főleg valószínűleg azért mert fénycsöves lámpám van. Körtés asztali lámpám nincs is. Úgyhogy szűrő vissza 

zeg
(senior tag)
Valszeg egy érzékenyebb kamerával(Philips840, logitech4000) jobb eredményeket lehetne elérni.
Hát, egy jó, érzékeny kamerát alighanem nem barmolnék szét ilyen könnyű szívvel 
Végül mégis kint hagytam a szűrőt. Csináltam pár összehasonlító képet és a különbség helyenként látványos. Attól függ, a kamerát kezelő progi mennyire próbálja kompenzálni a sötétet. Minél kevésbé, annál nagyobb a különbség a szűrőnélküli változat javára. MSN-ben pl nem annyira látványos. Ha csak simán kattintok két képet a képolvasó- és fényképezőgép-varázslóval, ott igen jelentős a differencia.

nemtommi
(őstag)
ApolloMultimedia AC-509 kamerám van, kb. 3k-ba került.
Megcsináltam az átalakítást és félelmetes az IR képe.
Anyám meglát, infarktust fog kapni 

shev7
(PH! kedvence)
Arra gondoltal, hogy sima lampa helyett ilyenkor megprobalhatnad megvilagitani magad infrareflektorral? A Conradban lattam 2,5k-ert. Nem vilagit pofan a lampa, de megis jo kep van a webcamon.
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

VINIKOR
(senior tag)
Mellyek azok az érzékenyebb kamerák? Tipus szerint. Vásárlás elött állok, ezért érdekelne.
Miért nem linkeltek be a megbuherált kamerák álltal készített képeből? Főleg az MSN alatti képek érdekelnének.
Csá!

kapcs-ford
(őstag)
Valaki linkelne be képeket?
Aláírás
(#26) kapcs-ford válasza kapcs-ford (#25) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)
Szétkaptam 2 kamerát de egyikben sem találom az IR filtert. Csak alapka van meg a lencse.. 
Aláírás