Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

szép, de miért van ez a krédó, hogy a népszerű II. világháborús FPS-ek közül nem tesznek be semmit? (cod, mohaa, bw, mittomén)
szerk: vagy ut?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#2) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Se UT2004, se Q3?:F Menjenek máááá:O Remélem legalább az a CS az CS: Source-ot jelent.:U

(#3) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:((( Korábban mintha W40k: DoW-ról is lett volna szó...

mod: és a topic miért nem a játékok között van? :F

[Szerkesztve]

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#4) Aloki válasza Alvin_ti4200 (#2) üzenetére

Aloki
(fanatikus tag)

Én úgy tudom - ha esetleg lesz CS - akkor 1.6
Az internetes kvali szerintem ökörség..

[Szerkesztve]

(#5) Club válasza Aloki (#4) üzenetére

Club
(őstag)

Komolyan 1.6?
Ezt nemhiszem el..
Source után nem is láttam az emberkékjet 1.6-ban...
De ha SOurce lesz, arra benevezek én is:)
Bár Dura ellen szerintem nem naon van esélyem:DDD

(#6) Alvin_ti4200 válasza Aloki (#4) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1.6? LOL Source után mókás lesz elővenni 2 év után...

(#7) Fade_Away válasza Kalandor (#1) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

cod, mohaa, bw mióta pro és übernagy népszerűségnek örvendő game?

(#8) Fade_Away válasza Alvin_ti4200 (#2) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

activision illetve id nemtámogatja semmilyen szinten wcgt ezért nincs Q3 UT, hogy mértnemlesz ezt nemtudom, elég meglepő.... :(

(#9) Kalandor válasza Fade_Away (#7) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a cod pl eléggé népszerű :U

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#10) Wolverine válasza Alvin_ti4200 (#2) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Q3 hat éves, ezért nincs a listán... :U Q4 már valsz. majd lesz. ;)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#11) Fade_Away válasza Kalandor (#9) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

és progame?

(#12) Aloki válasza Club (#5) üzenetére

Aloki
(fanatikus tag)

A HP-n és a cshu-n úgy emlékszem 1.6-ról pletykáltak, de lehet hogy tévedek.
(múlt évben is nagy koppanás volt, hogy majdnem az összes selejtezőn 1.6 volt míg döntőben CS: CZ)
Állítólag viszont akármilyen CS is lesz biztos, hogy nem online lebonyolítással.

[Szerkesztve]

(#13) Phantom Lord válasza Alvin_ti4200 (#6) üzenetére

Phantom Lord
(fanatikus tag)

source aztán tényleg baromi jo versenyjáték :U

www.donniedarko.com

(#14) kowk válasza Club (#5) üzenetére

kowk
(tag)

es magad melle varazsolsz 5 embert? ;) mert 1on1 tuti nem lesz

(#15) Alvin_ti4200 válasza kowk (#14) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem kell izgulni, egyet már tudok mellé;] De ha kell kettőt is;)

(#16) Fade_Away

Fade_Away
(őstag)

csben 5ös csapatok vannak. Persze indulhatsz 5ellen egyedül vagy haveroddal párban gl&hf hozzá.... :DD

(#17) Frigo

Frigo
(őstag)

Ha már szóba jött az online FPS-ek népszerűsége ,akkor itt érdemes körülnézni:
Bővebben: link

(#18) Fade_Away válasza Frigo (#17) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

UT/HL2/FC ennyire lent lenne....?

(#19) Frigo válasza Fade_Away (#18) üzenetére

Frigo
(őstag)

Sajnos igen ezeknek a játékokat nem igazán promotálja már a kiadójuk így versenyeken sincsennek kint tehát a HC-k se nyomulnak velük .Plusz UT-nél ott van a rajongótábor megosztotsága (régi UT vs új UT).Szerintem majd ugyanez lesz a Q3-nál is ha kijön a Q4.

[Szerkesztve]

(#20) Kaoru

Kaoru
(senior tag)

Azután a rémes riport után a tavalyi wcgről valamelyik kereskedelmi csatornán nem csoda, h nincsenek szponzorok az eddig megszokott LANra, hatalmas port kavartak, amikor 6 éves quakező és játékban fegyvereket használó gyerekeket lefilmeztek, aztán oda vágtak riportokat wcgen résztvevő emberekkel (term úgy vágták össze az anyagot, h semmi köze sem vlt az eredeti riporthoz), aztán telefonáltak be az anyukák, meg követelték a wcg beszüntetését, a szponzorok meg lehúzták a rolót.

Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN

(#21) Notes

Notes
(őstag)

NFSU2 fizikája még az árkádok között is szarnak számít, ebben versenyezni?? Igaz mindenkinek egyformán sz_r... :D

Romanes eunt domus!

(#22) Alkarcsont válasza Fade_Away (#7) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

COD, MoHAA, vagy BF is elég népszerűek azt is legalább annyira lehetne indítani, mint CS-t! De nem is ez a leg viccesebb, hanem hogy 1. kivették az UT-t hiába írtak több ezren petíciót! A selejtező nem LAN-on lesz hanem online? Mekkora szar már és ezért még nevezési díjat is kérnek holott online versenyeken Pl. ClanBase nincs nevezés! Mégis ki lesz az a hülye aki pénzt fog fizetni, hogy neten játszhasson, amit ingyen is megtehet. Ráadásul net és net között is van ám különbség egy LAN sokkal egyenlőbb feltételeket tudna biztosítani minden induló számára nem is beszélve a hangulatról! Ez a WCG már a LOL kategória :O

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#23) Alkarcsont válasza Frigo (#17) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Nekem az All Seeing Eye UT-ra 3388 embert jelez online jelen pillanatban, ha összevetjük ezzel a listával akkor ott van az első 10-ben a BF1942 mögött a 9 helyen szóval nem rossz az egy 99-es játéktól. Persze nem azt mondom, hogy UT-t a WCG-re, mert azt már sokkal korábban kiszedték viszont az UT2004-et nem volt helyénvaló kivenni, így elkapálják a pro réteget, akik épp most emelkedteki ki ebben a játékban!

(#24) Alkarcsont válasza Aloki (#12) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Nem tudom mi ez a kavarás nézzétek meg a hivatalos oldalt Counter-Strike: Source lesz a döntőben! Így a selejtezőt sem CS1.6-al kéne nyomni képzeljétek el, ha az UT2004-re a selejtezőt UT-val, Q3-ra => Q1-el War3-ra War2-vel mennének a selejtezők :Y

(#25) rudi válasza Notes (#21) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

AZ NFSU sorozatba nagyon sok pénzt meg energiát ölt a kiadó, megjelenik a legtöbb konzolra, azért nyomják annyira.

Szerintem az egész Cybergémelést szépen lassan konzolosítani próbálják majd, remélhetőleg erre egy vérprofi PC-s FPS és RTS liga lesz a válasz.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#26) Arhel

Arhel
(senior tag)

Hát ez az egész egy nagy ..... :(((
És még fizessek is azért mert neten játszom??? LOL!!!!!! :(((

Q3 azért nincs (azthittem hogy tavaly óta már nem kell majd többször leírnom), mert az ID nem adott lóvét, hogy szerepeltesse a játékát! Valószínűleg az UT is erre a sorsa jutott!
Ezt megint nem a játékos társadalom dönti el, hanem a PÉNZ! Azzal játszunk díjakért, amiért fizetnek a kiadók, hogy ott legyenek Szingapúrban! Ennyi! :((

(#27) joola válasza Alkarcsont (#22) üzenetére

joola
(fanatikus tag)

Ez tényleg röhej. Csak Magyarországon nagyon sokan UT-zunk, nemhogy világszerte, és képesek kivenni ( sima UT-ra és 2004-re is igaz). Természetesen én is aláirtam a petíciót, dehát ezeknek a pénz a fontos nem a játék.

NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!

(#28) Bally válasza Fade_Away (#7) üzenetére

Bally
(senior tag)

Elmagyaráznád ezt a pro-t? Mi számít annak, és miért?

http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?

(#29) -Jackson- válasza Bally (#28) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

arra gondolt, hogy megfelel-e a játék versenycélokra. pl a mi autónkkal is tudsz száguldozni, de attól még nemlesz belőle versenyautó... játéknál is fontos, hogy bugoktól mentes legyen, egy fps esetében pl a hitboxok nagyon fontosak, érdemes megnézni pl e téren a különbséget cs 1.6 és cs:source között. míg 1.6-ban ha fejbelősz valakit, azt fejen is találod, addig source-nál ez nagyon-nagyon nemígy van:DDD

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#30) Bally válasza -Jackson- (#29) üzenetére

Bally
(senior tag)

Naggyából értem, bár én még nem láttam bugmentes fps-t, igaz mohaa-n kívül nem sokat láttam, vagyis csak kipróbálás szinten. CS-t egyeltalán nem ismerem, szintén csak kipróbáltam.

http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?

(#31) Alkarcsont válasza -Jackson- (#29) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Nem attól függ, hogy megfelel-e a játék versenycélokra, hanem attól ki pengeti a dellát! Felvetetted a bugok és a hitbox kérdéset ebből a szempontból a Q3 siralmas! Tele van bugokkal a hitbox 1 nagy darab tömb mégis sokan úgy könyvelik el a gémet, hogy A VERSENY FPS... De ez a pénztől függ, akár még a Sims is lehetne versenygame :(

(#32) Kalandor válasza -Jackson- (#29) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hát ezaz... a CoD-ban zónázva van a test és aszerint vonja a powert találat esetén.

hibák? hmm.. pl előfordul, hogy kitüremkedik a tested egy-egy fal másik oldalán, ha nagyon sokáig ottlapulsz. ez így van. de hol nincsenek ilyen bugok.

a CoD kitűnő progame szerintem. nagyon sok jó jótékost ismertem meg az elmúlt 2 évben.

rengeteg játékmód van hozzzá (HQ, CTF, de főleg az S&D) amit versenyeken is nagyon jól lehet ''összemérésre'' használni.

(#33) AMD Power válasza Wolverine (#3) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Egy ilyen Warhammeres partira én is szívesen beneveznék , már csak kiváncsiságból. Réggebben sokkat nyomtam neten......:B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#34) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki nevezett már?

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#35) Alkarcsont válasza Overlocker (#34) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Ki az a hülye, aki 1500Ft-ot fizet egy online versenyre? :DDD

(#36) Fade_Away válasza Alkarcsont (#35) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

Nemtudom más gameknél, hogyvan de SC-BWnél 2éve nagyon jól müködik az onlineliga. Érdmes megnézni: http://gamestarliga.hu/ t.

azé mennyire durva, hogy 1997es játék még 2005ben is WCG game.....

(#37) Aloki válasza Fade_Away (#36) üzenetére

Aloki
(fanatikus tag)

Igen valóban egész jól működik, de azért ez elég kicsi és zárt közösség ahol mindenki ismer mindenkit (bár így is volt maphackre és ventrilo-s wilcora példa) és tegyük hozzá, hogy az sc közel se annyira netfüggő, mint mondjuk az fps-ek.

Azért lehet még mindig ott a StarCraft, mert Korában iszonyatos népszerűségnek örvend máig.

Tényleg elképesztő dolgkat csinálnak: szárjátékosok félemztelen fényképezése férfimagazinoknak, sikoltozó tizenévesek hada, külön regggeli műsor starcraftról gyerekeknek, több ezres tömeg a döntőkön, akik egy-egy dropnál felhorkannak meg ilyesmi. Szóval beteg világ az odaát :DDD

(#38) Fade_Away válasza Aloki (#37) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

mostanában honnan lehet vodokat tölteni?
Eza ''ventrilo-s wilcora'' mi?

hja 1.5éve inaktív vagyok.....

(#39) Aloki válasza Fade_Away (#38) üzenetére

Aloki
(fanatikus tag)

Nemtom én is kb 1,5 éve nem játszottam, elkent valami wgtouros félpro kisgyerek (a saját hibámból) 2x is és a haragomat a SC CD-ken töltöttem ki. :O
Felment obsnak egy haverja az egyik játékosnak és mondta ventrilo-n, hogy mit csinál az ellen. Nevet nem mondok, de G-vel kezdődik magyaro. jelenlegi legjobbja és orkyval végződik. Diszkréció mindenek felett. ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.