Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Nem csúnyák,de nekem egyik sem kellene. Előre 140mm-es venti? wow :DDD

(#2) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem az odlallap kifejezetten nem tetszik. :((

Az internet hülyévé tesz.

(#3) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Hogy tetszik-e? Attól függ, mennyi az ára... :DDD

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#4) nofene válasza Retekegér (#3) üzenetére

nofene
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az Enermax 45 eurós ajánlott áron kínálja legfrissebb modelljét.

Ennyiért meg amúgyis nekem nagyon bejönnek

(#5) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Egyszerű prosztó kommersz ház. Annyiért fog menni, legfeljebb a név drágíjja meg egy 20%-kal majd.
Első blikkre semmi benyomásom nincs róla, szürke kisegér, nem ez lesz a boltok kirakatában. :)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A mATX verzio neve meg Sputnik lesz? :)

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#7) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Szerintem jól néz ki ez a ház, és ennyi pénzért ha normális anyagból van, meg is fogják venni. Akár még én is, ha nem lenne ez a pici Chieftec-em.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#8) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Nekem nagyon is tetszik, főleg 45Euro -ért. Ennyire könnyen szerelhető és normális kivitelű házat az ember nem igen talál. Kifejezetten tetszik az első usb-k elhelyezése, mert így nem kell leülnöm a földre ahhoz, hogy be tudjam dugni a pendrive-ot meg a bluetooth-t, elég csak lenyúlnom a székből és kész.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#9) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

És mi ihlette a nevét? Vlagyivostok? :DD

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#10) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi köze van ennek a híres szovjet karórákhoz? :F
[link]

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#11) D.Orion válasza Goose-T (#10) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem kell leragadni a névnél, ez a neve és kész. Marketing.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#12) Male válasza D.Orion (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tartok tőle, hogy elírás lesz az a 45 ajró... Enermax névvel inkább 145 lesz az :(

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) D.Orion válasza Male (#12) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem-nem. Nézd csak meg pár internetes áruházat, tengerentúlon $69.99-ért találtam a legdrágább helyen. 1$=186Ft >>> 69.99x186=13018Ft. Kanadában találtam 41$-ért is ;)
Európában pedig 45.90E-s áron leltem meg mind2 modell-t úgyanazon áruházban.

[Szerkesztve]

(#14) Male válasza D.Orion (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fura... akkor még az Enermaxnál írták el az árat... :) vagy kiderül, hogy Enermex ;]

Ha normális az anyaga, akkor ennyiért elég jó vételnek tűnik.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#15) Hebry

Hebry
(senior tag)

Ahogy a fehérre ránéztem, rögtön Apple xutott eszembe.
Amúgy nekem seem tetszik.
De hát ez mindenkinek a saját dolga.
Az ára meg ha 45€ az nem vészes.

(#16) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Egy kérdés: Hány kg?

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#17) Savage5

Savage5
(senior tag)

Engem sem fogott meg. Ahony ránéztem a fényes elejére (fekete), rögtön a Point Of View házai jutottak eszembe. 45 euro elég jó ár, de ennyiért (vagy kicsit kevesebbért) nekem pofásabb a CM Elite 331. :U

...

(#18) g4dg3t válasza D.Orion (#13) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

es meg igy is 1.5x annyi mint az eredetileg ajanlott ar [link]
USD 39.90 / EUR 29.90

Bite my shiny metal ass!

(#19) D.Orion válasza g4dg3t (#18) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ajánlott fogyasztói ár :) Jellemző, ez nálunk is max. az 59Ft-os yoghurt-al müködik :D

(#20) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Nem néz ki rosszul, csak tényleg kiváncsi lennék milyen anyagokból van és h pontosan mekkora. :B

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#21) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Kövezzetek meg de nekem tetszik. :D;] Egyébként eddig a CM Elite 331-el szemezgettem én is.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#22) Petya88

Petya88
(lelkes újonc)

És CM ELITE 331-@, hol vennétek? Tudom, hogy kereshettem volna többet is, de a kiskerarak.hu-n nincs ilyen. Linket lécci?

(#23) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem tetszik
az ára is baráti

True Success is Blonde

(#24) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Áhh szép is lenne, ha:
- nem törné meg a szép lakkos felületű előlapot a csatlakozók kis ablaka
- a bővítőhelyek matt borítása :(

#15 - a fehérről nekem is :U

Kérdés: Ha előre teszek egy, akár 140-es ventit az honnan szívja a friss luftot be a gépházba?! :F
(esetleg az enermax felirat alatti ívnél van nyílás de az édeskevés)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#25) L a m y válasza Stiky (#24) üzenetére

L a m y
(újonc)

nekem tetszik a ház lehet hogy ezt fogom megvenni ha nem találok elite 331 et vagy elite 330 at.. .:( nagyon szomorú vagyok hogy már nem gyártják a házakat pedig jó lett volna... :S

(#26) Gyuri27 válasza L a m y (#25) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

[link] ;)

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#27) kvp777

kvp777
(kvázi-tag)

Nekem tetszik, nincs benne tul sok csicsa viszont a feketenek szep fényezett felulete van (kar hogy az 5.25-os meghajtohelyeken nem ilyenek a takarolapok). En most otthon egy olcso mercury hazat hasznalok, ugyanolyan mint a fusi scaleo-k haza, tehat minimalista design, viszont nagyon konnyu es megpakolva is jol szellozik. Szvsz az asus arul mostanaban nagyon olcso es meglepoen jo hazakat.

(#28) Male válasza Stiky (#24) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán az előlap alján vannak rések, és onnan...

(#29) yoid

yoid
(tag)

Hol lehet ilyet kapni , mikor ? :F

(#30) MaSzKa válasza yoid (#29) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

BandiT-nál volt de úgy néz ki és is ilyet akarok azt nincs :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.