Nem csúnyák,de nekem egyik sem kellene. Előre 140mm-es venti? wow 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
cannibal
(fanatikus tag)
Nekem az odlallap kifejezetten nem tetszik. 
Az internet hülyévé tesz.

Retekegér
(PH! addikt)
Hogy tetszik-e? Attól függ, mennyi az ára... 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Az Enermax 45 eurós ajánlott áron kínálja legfrissebb modelljét.
Ennyiért meg amúgyis nekem nagyon bejönnek
(#5) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)
Egyszerű prosztó kommersz ház. Annyiért fog menni, legfeljebb a név drágíjja meg egy 20%-kal majd.
Első blikkre semmi benyomásom nincs róla, szürke kisegér, nem ez lesz a boltok kirakatában. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
A mATX verzio neve meg Sputnik lesz? 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Thomas1
(PH! addikt)
Szerintem jól néz ki ez a ház, és ennyi pénzért ha normális anyagból van, meg is fogják venni. Akár még én is, ha nem lenne ez a pici Chieftec-em.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

D.Orion
(PH! kedvence)
Nekem nagyon is tetszik, főleg 45Euro -ért. Ennyire könnyen szerelhető és normális kivitelű házat az ember nem igen talál. Kifejezetten tetszik az első usb-k elhelyezése, mert így nem kell leülnöm a földre ahhoz, hogy be tudjam dugni a pendrive-ot meg a bluetooth-t, elég csak lenyúlnom a székből és kész.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

X@b3e
(PH! addikt)
És mi ihlette a nevét? Vlagyivostok? 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Mi köze van ennek a híres szovjet karórákhoz? 
[link]
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

D.Orion
(PH! kedvence)
Nem kell leragadni a névnél, ez a neve és kész. Marketing.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Tartok tőle, hogy elírás lesz az a 45 ajró... Enermax névvel inkább 145 lesz az 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

D.Orion
(PH! kedvence)
Nem-nem. Nézd csak meg pár internetes áruházat, tengerentúlon $69.99-ért találtam a legdrágább helyen. 1$=186Ft >>> 69.99x186=13018Ft. Kanadában találtam 41$-ért is 
Európában pedig 45.90E-s áron leltem meg mind2 modell-t úgyanazon áruházban.
[Szerkesztve]
Fura... akkor még az Enermaxnál írták el az árat...
vagy kiderül, hogy Enermex ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha normális az anyaga, akkor ennyiért elég jó vételnek tűnik.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Hebry
(senior tag)
Ahogy a fehérre ránéztem, rögtön Apple xutott eszembe.
Amúgy nekem seem tetszik.
De hát ez mindenkinek a saját dolga.
Az ára meg ha 45€ az nem vészes.

horvathkrisz
(PH! addikt)
Egy kérdés: Hány kg?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Savage5
(senior tag)
Engem sem fogott meg. Ahony ránéztem a fényes elejére (fekete), rögtön a Point Of View házai jutottak eszembe. 45 euro elég jó ár, de ennyiért (vagy kicsit kevesebbért) nekem pofásabb a CM Elite 331. 
...

g4dg3t
(senior tag)
es meg igy is 1.5x annyi mint az eredetileg ajanlott ar [link]
USD 39.90 / EUR 29.90
Bite my shiny metal ass!

D.Orion
(PH! kedvence)
Ajánlott fogyasztói ár
Jellemző, ez nálunk is max. az 59Ft-os yoghurt-al müködik 

BloodRay
(PH! addikt)
Nem néz ki rosszul, csak tényleg kiváncsi lennék milyen anyagokból van és h pontosan mekkora. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Hun'reeth
(őstag)
Kövezzetek meg de nekem tetszik. 
Egyébként eddig a CM Elite 331-el szemezgettem én is.
''Öregember nem gyorsvonat!''

Petya88
(lelkes újonc)
És CM ELITE 331-@, hol vennétek? Tudom, hogy kereshettem volna többet is, de a kiskerarak.hu-n nincs ilyen. Linket lécci?
nekem tetszik
az ára is baráti
True Success is Blonde
Áhh szép is lenne, ha:
- nem törné meg a szép lakkos felületű előlapot a csatlakozók kis ablaka
- a bővítőhelyek matt borítása 
#15 - a fehérről nekem is 
Kérdés: Ha előre teszek egy, akár 140-es ventit az honnan szívja a friss luftot be a gépházba?! 
(esetleg az enermax felirat alatti ívnél van nyílás de az édeskevés)
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

L a m y
(újonc)
nekem tetszik a ház lehet hogy ezt fogom megvenni ha nem találok elite 331 et vagy elite 330 at.. .
nagyon szomorú vagyok hogy már nem gyártják a házakat pedig jó lett volna... :S

Gyuri27
(PH! nagyúr)
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

kvp777
(kvázi-tag)
Nekem tetszik, nincs benne tul sok csicsa viszont a feketenek szep fényezett felulete van (kar hogy az 5.25-os meghajtohelyeken nem ilyenek a takarolapok). En most otthon egy olcso mercury hazat hasznalok, ugyanolyan mint a fusi scaleo-k haza, tehat minimalista design, viszont nagyon konnyu es megpakolva is jol szellozik. Szvsz az asus arul mostanaban nagyon olcso es meglepoen jo hazakat.
Talán az előlap alján vannak rések, és onnan...