Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) chuck

chuck
(lelkes újonc)

eheh, hat ez jo durva. A termek ararol nincs hir ?

Ne ess pánikba!

(#2) faster

faster
(PH! nagyúr)

Nocsak, visszatér a Germánium a félvezetőiparba?

(#3) citkar

citkar
(senior tag)

érdekes,nekem a mobilok jutottak az eszembe,vagy laptopok,végre vmi amivel gyorsan lehet adatcserét folytatni,igéretesen hangzik,kiváncsi vagyok hol fog hamar felbukkanni,milyen eszközben is

csoki ramm csoki rammm

(#4) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Csak nekem jut ilyenkor eszembe, hogy a gépben lévő kábeleket(-táp) is ki lehetne váltani? Szerintem nagyon korrekt lenne egy olyan megoldás, hogy a háttértárak az asztalon hevernének és a közelben lévő gépek ''látnák'' őket. Indukcióval a tápellátás is megoldott, kicsit kényelmesebb lenne, mint egy rack. :)

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#5) L3zl13 válasza Foglalt név (#4) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Indukció hatékonyságát figyelembe véve elég érdekesen alakulna a fogyasztás. És ne tudd meg, hogy hogyan befolyásolná ez az üzembiztonságot.

Egyébként meg ki akar egész nap erős elektromágneses térben ücsörögni? Én inkább elvagyok a kábeleimmel a szigorúan ablak nélküli házam belsejében. :DDD

Aki hülye, haljon meg!

(#6) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Yayy! Ez kell nekünk, egy újabb, semmivel sem kompatibilis kommunikációs szabvány. :C

Aki hülye, haljon meg!

(#7) Foglalt név válasza L3zl13 (#5) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Intenzív örzőben is ezt a technikát alkalmazzák, pedig ha valahol, ott nem árt az üzembiztonság :U

Jelzem egész nap erős elektromos térben ücsörögsz, esetleg ha a Csendes óceánról írsz műholdas kapcsolattal, akkor kisebb rész ebből a mesterséges :R

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#8) L3zl13 válasza Foglalt név (#7) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Jelenleg erős: Hosszú távon esetleg káros lehet, bár még ez sem bizonyított.
Általad említett erős: Elegendő hogy a rossza hatásfokú indukcióval többszáz W-nyi fogyasztású elektromos eszközt működtessen. És mindezt plusszban a jelenlegi sugárzás mellett, mert ugye az eszközök gerjesztett elektromágneses mezeje ez után is megmarad.

Intenzív örző alatt nem tudom mire gondolsz, így erről nem tudok nyilatkozni.

Aki hülye, haljon meg!

(#9) Foglalt név válasza L3zl13 (#8) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Az intenzív osztályon található műszerek gépek modulos rendszerűek. A szekrény és a modul lényegében egy félbevágott transzformátor. Életveszélyben lévő emberek mellett alkalmazzák, ebből gondolom, hogy a sugárzással és az üzembiztonsággal szemben is magasak a követelmények.

(#10) L3zl13 válasza Foglalt név (#9) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Értem. Nos biztos van valami oka, hogy ezt a megoldást alkalmazzák. De orvosi vészhelyzetben nem ez lenne talán az első eset, hogy normálisan egészségre káros módszert alkalmaznak egy sokkal súlyosabb gond kezelésére, felderítésére.
Ugye az intenzív osztályon általában nem olyan hosszú távú hatásnak van kitéve a páciens. Míg ha a PC-k így működnének, akkor én majdnem 7/24-ben ki lennék téve a sugárzásnak.

Üzembiztonság: Abban gondolom megeggyezhetünk, hogy az orvosi műszereknél ezt az üzembiztosságot nem éppen olcsó módszerekkel érik el. Az hogy valami alkalmazható ilyen spec. feltételek mellett, az nem jelenti azt, hogy a mindennapi életben is sikeres lehet.

Aki hülye, haljon meg!

(#11) b@ndi

b@ndi
(kvázi-tag)

60Ghz :Y

A mikrohullámú sütők nem ilyen nagyságrendű frekvencián működnek?

Az áram alatt lévö alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása... (dc++)

(#12) L3zl13 válasza b@ndi (#11) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nem, azok jó kis 2,4GHz-en üzemelnek, mint a wifi cuccok. :DDD

Aki hülye, haljon meg!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.