Tanácsodat +fogadtam, az előző(ill még mostani) notimban is rageon9600/64MB van, a köviben min. HD2400 v 8400M lesz, saját memóval - ezek ráadásul hatékonyan besegítenek a HD-s cuccok lejátszásában is, főleg, ha az ember procija ''csak'' egy 1.6-1.8GHz-es x2.
(no flame, tuti elviszi, csak gondolom a kisebb turionoknál jobban kitűnik, hogy a VGA 30%-ról csökkenti 5%-ra a terhelést, mint pl egy 2.6GHz-es csúcsdarabnál 5%-ról 3%-ra)
Ha meg integrált megoldást keresünk, ott van pl az nvidia 6100, v ATI x1250, ezekkel még régi 3d-s játékok is eldöcögnek, és nem hiszem, hogy sokkal többet fogyasztanának, mint egy GMA950.
#11 igen, mert későn jött ki az AMD, ráadásul ez azzal párosul, hogy alapban kisebb a részesedésük a diszkrét piacból, ami így halálos kombináció
szivesen vennék én mobility HD2600-as notit, de ha 100 gyártóból csak 2 készít ilyet, +náluk vmi véletlen folytán nem választhatom a kedvenc wincsimet/procimat, stb, ráadásul véletlenül még drágábbak is ->máris felejtős. az ember nem jótékonysági intézmény, azt vesszük meg, ami összességében a leg+felelőbb a célra. És Nvidiából most van választék 1000rel. (amikor a mostani notimat vettem, akkor meg inkább az ATI-nak állt a zászló, a dell xps-t is mobility 9800-zal szerelték pl)
Sajna notiban nem alakult még ki az, h csak úgy kicseréli az ember az MXM-es grafkarit, eladja, és vesz helyette másikat...
[Szerkesztve]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html