Na, ez tetszik. Lassan tényleg minden meglesz a ''wearable'' eszközök megjelenéséhez 
A vér nem válik VAZZE!™

Na, ez tetszik. Lassan tényleg minden meglesz a ''wearable'' eszközök megjelenéséhez 
A vér nem válik VAZZE!™
ú, ez tényleg durva. továbbfejlesztik/nagyobbat csinálnak belőle, aztán elég érdekes dolgokba bele lehet majd pakolni 
elismerésem.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Ez az energiasűrűség nem kicsi? Legalábbis a mai eszközökhöz.
És ha nem tartalmaz nehézfémet, akkor mi az a réz kivezetés rajtuk?
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Így lesz a hardwareből wearware, a hardverből meg wearver. Nem tünik marketing-képesnek ez a két elnevezés! 
Only a Sith deals in absolutes.

Mijaza:
''elektronikus papír, aktív RFID címke''?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''
rádiófrekvenciás azonosító cimke (radio frekv... ident... nem tudom pontosan
)
raktározást, áruvédelmet segítő kis címke, ami pontos jellemzőket ad arról a termékről, amire ragasztva van.
a boltban a pontos árukészletet segíti, de azt is megmondja a mágneskapunál ha valaki el akarja lopni 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Gyerekkorában mindent megengedtek neki csak a gázcsapot nem.

A réz nem nehézfém...
Aki él és nem boldog, az téved!

De azok mondjuk működnek akksi nélkül is...
Only a Sith deals in absolutes.
hát az érdekes lehet 
Fej! Tor! Potroh!
A réz nehézfém. Kémiai értelemben is, és fizikaiban is (nagyobb a sűrűsége, mint a vasnak).
A tej élet, erő, egészség.

a passzív rfid-k működéséhez elég az az energia, amit egy adó elektromágneses sugárzásából nyernek, tipikusan ezeket használják logisztikai, készletnyilvántartási stb. feladatokra. az aktív rfid-kben bonyolultabb logika is lehet, és önálló adásra is képesek.
Megmértem, mekkora egy itt található izmos Li-ion akku: a házon belüli mérete kb. 50*35*5 mm. Ehhez 1000 mAh tartozik 3,6 V-on.
Ekkora térfogatba az új akkuból 300 cm2 fér bele, ami 300 mWh-t jelent, azaz 82 mAh 3,6 V-on. Ez valóban csupán tizenkettede a Li-ionnak, viszont a töltési ideje meg kb. 500-ad része annak. Zselés akkukkal összehasonlítva még rosszabb az energiasűrűség, viszont még jobb a töltési idő. Valamit valamiért.
A cikk végén hibás a NEC linkje. Az itt található [link] ''high energy density'' kitétel persze csak marketingrizsa a fentiek fényében.
Nem az 5 kg/dm3 a határ a nehéz és a könnyű között? Mintha valami ilyesmi rémlene még általánosból... 
Végülis a cikk nem nehézfémeket, hanem ''káros nehézfémeket'' emleget, a káros meg elég relatív, szóval... 
A réz sűrűsége kb. 9000 kg/m3. És hogy mennyire káros... Nyalogass rezet vagy rézgálicot, majd megtudod.
De tény, hogy az ólom és a higany sokkal mérgezőbb; kadmiumot sem szokás kanalazni.
Ja, egyébként a nehézfém-mentesség magára az akkura (a gélre/elektrolitra) vontakozik, a kivezetéshez nyilván fémet használnak, hogy lehessen forrasztani vagy rögzíteni.
[Szerkesztve]

no, ilyen kell a hajlékony notebookba...
[ Szerkesztve ]

a chipses zacskókon erről fognak menni a reklámok ? 
Van valahonnan egy elég régi Polaroid Polapulse nevu ''elemem''. Baromi vekony, olyan mint egy femtasak, puha. Elvileg (mar a szerint a keves info szerint amit talaltam rola) brutalvaku tapellatasara szolgalhat, mert eleg nagy aramerosseget kepes azonnal kipreselni magabol.
Csak igy hasonlit. Annyira nem hajlithato mondjuk 
| http://putraware.ini.hu | Putra Writer 1.9 magyar freeware webszerkesztő
MUKODIK!
meg megy. kicsit fajt a felismeres: nyaklancomat hozzanyomtam h osszezarjam a ket polust, es kb 2 masodperc mulva eldobtam mert megegette a kezem a forro lanc. Van benne kraft

| http://putraware.ini.hu | Putra Writer 1.9 magyar freeware webszerkesztő
ö.
király
bár ilyet már próbáltak csinálni, nem?
vagy csináltak is
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ