Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Ugy tunik ragyutt a Sony, hogy ha vissza kar maszni a regi statuszaba akkor vmit lassal fel is kell mutatni.../na jo aze a kzos fejlesztes gazdassagossagan sincs mit csodalkozni:- )))/
miert nem vagyok meglepodeve:- )))
a hirrel kapcsolatnam en inkabb erre hegyeznem ki a dolgokat, es a Sony-Samsung hazassagot emlegetnem, ami ugye nem odd, de tft /ezek utan mar tenyleg sa szerencsetlen id-tech tovabbelesere lennek kivancsi??? meg a vegen megveszi az Eizo:- )))/

udv

neduddki

mod: na mingyart gyunenk asony fan-ok es lesz nagy sertodes:- ))) /a tft-t emlegetott mieleott szolnaak legyenek kedvesek a legutobbi sony tft hir utanni hozzaszolasdompinget atnezni ill. eloslvani Laci tojjujabol a hx95 teszet.../

[Szerkesztve]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#2) c41r0^

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom, el is fogják kérni az árát a termékeknek...

és mi lesz a nevük? SoNEC? :D

http://soundcloud.com/morbidezza

(#3) Barton válasza c41r0^ (#2) üzenetére

Barton
(senior tag)

Nem, ''KONYEC'' ! :D

AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

(#4) Dassler válasza c41r0^ (#2) üzenetére

Dassler
(őstag)

Az eddigi fantáziadús elnevzeskböl kiindulva a Sony háza táján, valszeg a Sony Ericsson és Sony Samsung után elgondolkodtató kérdés...ööö...talán Sony Nec? :C

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#5) maszat

maszat
(senior tag)

Minő érdekes dolgok történnek kérem szépen!

Ahhoz képest, hogy a Sony a Blu-ray, míg a NEC a HD-DVD egyik legnagyobb támogatója, elég szépen megegyeztek az együttműködésről. No, de sebaj. Ezek szerint már találtak megoldást a két rivális furmátum körüli problémákra. Ennek ellenkezőjét nehezen tudom elképzelni (a Sony csak a blu-ray-es cuccokat fejleszti, a NEC meg csak a hd-dvd-set :DDD ), mert akkor nem sok értelme lenne vegyesvállalatnak.

Biztosan csak elfelejtették tájékoztatni a közvéleményt. :R

(#6) Dassler válasza maszat (#5) üzenetére

Dassler
(őstag)

:C no comment

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#7) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez lesz a 2006-os év április elsejei tréfája. :D

A SONY mostanság nagyon rafináltan költi el a pénzét,a területen vezető cégekkel alapít közös vállalatot, aztán mint saját fejlesztést adja majd el, pedig valójában inkább csak a pénzt dobja be. Lásd Samsunggal közös LCD panel gyár.

A közösködési felsorolásból kimaradt a BenQ-Philips kooperációja.

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) Male válasza maszat (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez jutott nekem is az eszembe... gondolom elkészültek a ''maximális pénzt szedjük ki az emberekből'' tervükkel, amiben mindenkinek eladnak kétféle meghajtót... vagy hármat (ami már mindkettőt kezeli).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#9) fasyrt válasza erdoke (#7) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Te.
Ha Ericcson ----> Sony Ericcson
ha Siemens -----> Benq

Benq-Philips-----> Sony
Siemens------> Sony? :Y

(#10) janpotocki válasza fasyrt (#9) üzenetére

janpotocki
(VIP)

na ez a szillogizmus :D

(#11) fasyrt válasza janpotocki (#10) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Ez még közel sem az... :))
Hallanád, amit néha matekórán adok elő... Néha még én sem értem, le kell írni. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.