Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) nobela

nobela
(tag)

Úgy látom, elhagyták végre a pöcökegeret...
Én ennek örülök, mert vagy touchpad, vagy pöcök (szerintem).

Az nc8430-asomon is zavar, hogy egyszerre van rajta mind a kettő...

Amúgy hihetetlen jó ára van a kisebbnek, irodába meg szerintem tökéletes.
Lehet, hogy veszek is egyet.

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#2) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

AMD ATI Mobility Radeon X1350

ez x1300 asztali fronton? :F

(#3) nobela

nobela
(tag)

Oóóó

Valaki itt valamit nagyon elnézett..
A HP Shop-ban a legolcsóbb 6720s is bruttó 230, de jellemzően 3 kiló fölött vannak...

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#4) Hebry válasza ftc (#2) üzenetére

Hebry
(senior tag)

A lényeg ugyanaz, harmatgyenge, de arra célra, amire a noti hivatott, azt el tudja látni.
Érdekes az, hogy a 15 colost még rábízzák az új intelre, de a 17-est már nem.

(#5) Hebry válasza nobela (#3) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Szerintem is. 135-ért csak a vázat adják, a többi már + felárat számolnak... :DDD
Az SSD opció tetszik, csak az ár a kérdés. Többe kerül a winyó mint az egész noti. :F

(#6) nobela válasza Hebry (#5) üzenetére

nobela
(tag)

SSD... talán majd 3 év múlva.
Ezen az áron most még nincs létjogosultsága ebben a kategóriában.

(#7) neduddki válasza nobela (#3) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

en 122 /GB902EA/ -> 170 /GR647EA/ latom oket, erre szamolj ra 10-15% meg a fa es vihted is: - )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#8) scream08

scream08
(újonc)

Irodai célokra tökéletes a gép. Bár itthonra is elfogadnák egy valamiféle notit. :DDD :DDD

Gigabyte EP35 DS3 | Intel C2D E7300 2.66GHz@3.15GHz 9x350 (1,225V)@CoolerMaster Hyper TX3 | Palit HD4850 Sonic 1GB@735MHz/2100MHz | 4x1GB Geil Ultra 1066MHz@1120MHz (2.2V CL5) | SuperFlower Aurora 600W | Maxtor Diamondmax 10 300GB | Samsung 2253BW | Thermaltake VA1000BWA LanMoto | Logitech G25

(#9) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Érdekes, hogy egyre több gyártó töri meg a Centrino csomagot Broadcom cuccokkal. Főleg a HP csinálja ezt, nála először az NC6000-es szériánál tűnt fel nekem, hogy sokban van HP W500-as Wifi, amit Atheros-szal szereltek. De a W400 is ilyen volt.
Ami csak számomra azért érdekes, mert azt hittem, hogy egyben a Centrino platform olyat árat képez, amit nem érdemes megbontani.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.