A hidrogén cellás lejátszó sokkal jobb lenne, de ott a tárolásnál a hidrogént csak nagyon masszív falú tárolóba lehet berakni, mert ugye a folyékony hidrogén sűrítve van és k*rva nagy a nyomása. Lehetne palackból is gázként átnyomni, de szerintem az semeddig nem tartana. Ugyi a hidrogén meghajtású autóknál is az az egyik nagy gond, hogy nem tudják befecskendezni a folyékony hidrogént, ezért gáz halmazállapotban rakod a kocsid tankjába. Én ezt mondjuk úgy csináltam volna meg, hogy lennének ''üzemanyag cellák'' amiket cserélnél ha kifogynának, szóval ha odaálnál egy benzinkúthoz és új cellát kérnél, akkor a régi helyére csak be kéne pattintani, azt te leadnád, majd ők meg újratöltik és eladják majd valaki másnak. Az megint probléma, hogy a jelenlegi celládban ha van még egy kis nafta, akkor azzal mi lesz, de ezt is meg lehetne úgy oldani, hogy lemérik gyorsan mérleggel a régi tankot és a maradék üzemanyag árát levonják abból amit épp vettél, szóval ha félig üre tankot akarsz csak cserélni akkor fél árat fizetsz, meg max egy kis felárat hogy ők megint szállítgathatják, meg sűríthetik a cuccot.
Na nagyon elkanyarodtam, de ez a megoldás itt is megoldható lenne, csak ugye akkor az olyan lenne mint az elem, szóval itt sok értelme nem lenne.