Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Xpod

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, de! Az én Stormblue A9-em kb ugyanígy néz ki. 9 órát tud filmnézésnél, és asszem 29-órát zenehallgatásnál. Igaz csak 2GB-os, de bővíthető.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#2) Renwick válasza Xpod (#1) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaj de jó, hogy írod, ez is bővíthető SD kártyával, ez kimaradt az eredeti szövegből... :B

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#3) macilaci78 válasza Renwick (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

:DDD
MJPEG formátumú videók :F
Off-ba, mert lehet, hogy én vagyok buta, sejtésem van, milyen formátum van, de a létezéséről nem tudtam. :B

Egyébként tetszik a kütyü, de a franc egye meg, még mindig inkább egy PDA! :O

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem is tűnik rossznak...
bővíthető, divx, meg minden... kíváncsi vagyok ITTHON mennyi lesz... :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#5) Keitaro válasza Xpod (#1) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

De papíron nehezebb és jóval kevesebb színt képes megjeleníteni a TFT-je. Ettől függetlenül csinos darab, és ha jól látom még BT is van benne.

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#6) rumos14 válasza macilaci78 (#3) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

motion jpeg, elvileg az én pana fényképezőm is ilyen formátumba rögzít mozgóképet.amúgy tényleg nem rossz kütyü, bár a Meizu M6 egy bő éve tudja kb. ezeket, és egy pda tulajnak természetesen nincs szüksége ilyenre :)

(#7) ponti_ak válasza Keitaro (#5) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Bluetooth is van benne? Hol? Én nem látom..

(#8) frankie!

frankie!
(őstag)

FLAC, APE támogatás? NEkem az a legfőbb!

(#9) ponti_ak válasza frankie! (#8) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Az nincs, és szvsz nem is nagyon lesz, ráadásul nem is UMS (legalábbis alapból), pl még a nem-jpg fotókat is konverálni kell majd rá, szóval ''picit'' macerás...

Ha flac meg ape kell, akkor iAudio D2..

[Szerkesztve]

(#10) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Hmm. Nekem nagyon tetszik. Lehet erre cserélem majd a meizu m6-omat ha kiöregedik. Bár az iaudio d2 se rossz csak az éritöképernyővel nem vok kibékülve.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#11) piqla

piqla
(őstag)

Gondolom mass storagekent ezt sem lehet majd hasznalni, es itthon a legolcsobb ar a kinti legdragabb lesz, euroban.

Szereted az állatokat?

(#12) Keitaro válasza ponti_ak (#7) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Azt a StormBlue-ra értettem, elnézést ha félreérthető volt

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#13) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kár, hogy idehaza nem mérik majd ilyen olcsón

True Success is Blonde

(#14) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ket video. Az elso egy reklam a masodik egy dobozbol kibontas es az osszes menu opcio bemutatasa (9 perces vid: [link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#15) rumos14 válasza Raymond (#14) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ugye neked majd lesz ilyened és írsz egy logout tesztet? :)

(#16) Raymond válasza rumos14 (#15) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Heh, majd meglatjuk. Lehet lecserelem a Zen MicroPhoto-t :)

(#17) ez_meg_emaz válasza Raymond (#14) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Nah van magyar nyelv ahogy elnéztem. Viszont amit adnak usb kábelt hozzá az lofing. 5cm-es kábel... :U :W Mind1, usb kábel mindenkinek van otthon ugyis. Nekem tetszik.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#18) Raymond válasza ez_meg_emaz (#17) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem jo a rovid kabel. Konyebb magaddal hordani. Hosszut kapsz is mindenhol es otthon is van mindenkinek. Egyebkent ellog azon a roviden is mert nagyon konnyu.

(#19) Xpod válasza Keitaro (#5) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ettól függetlenül én szoktam rajta videót nézni. Az meg hogy hány színt tud megjeleníteni ekkora méretnél nam hiszem hogy annyira számítana , természetesen egy bizonyos szint felett. Asszem a Stormblue 16ites. Egyedül azzal nem vagyok kibékülve, hogy filmnézésnél nagyon halk, vonaton esélytelen, hogy rendesen lehessen filmet nézni.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#20) rumos14 válasza Xpod (#19) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

növeld meg a video hangerejét. virtualdub-bal nem egy bonyolult művelet.

(#21) levy1983

levy1983
(fanatikus tag)

Nem tudja valaki, hogy ez a Zen készülék lejátsza-e az avi file-okat úgy, ahogy vannak, vagy át kell konvertálni azokat 320x240-es felbontásba...?

Mert a jó időhöz munka kell!

(#22) rumos14 válasza levy1983 (#21) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én azt feltételezem, hogy a "video tudása" egyezik a Zen Vision:M-mel, azaz nem kell feltétlenül árkódolni. de olvass utána, vagy talán Raymond kisegít minket.

(#23) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

At kell konvertalni a videokat. A chip csak QVGA-t tud, nincs benne eleg kakao a resizing-hoz.

(#24) rumos14 válasza Raymond (#23) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, azóta utánaolvastam, a cnet tesztben is utalnak erre, kér érte. miért nem u.azt a csippet tették bele mint a ZV:M-be :F

(#25) Raymond válasza rumos14 (#24) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert akkor nem ekkora lenne? ;) Sok mindenert kar ebben a lejatszoban es ez nem csak a Sigmatel chip miatt. Tobbek kozott azt is seggbe kene rugni aki kitalalta hogy ez lesz a Vision:M utodja. Mert jol nez ki es tud is valamit, de nem egy V:M utod az biztos.

(#26) rumos14 válasza Raymond (#25) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát azért 2 év alatt, mióta a zvm megjelent, talán megoldható lenne hogy ua. a tudás kisebb méretbe is beleférjen. tényleg fura, hogy ez akar lenni az utódja, de látjuk, ez a trned, most már ciki vinyós lejátszókat kiadni. amúgy meg vegyél egy 16 gigás új Zen-t, bele egy 16 gigás sdhc kártya (amit még nem lehet kapni és gondolom kb. 100 ropiról fog indulni), és máris megvan a 30 gigás zvm kapacitás :)

(#27) Raymond válasza rumos14 (#26) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attol meg mindig nem lesz rajta TV Out :) Meg nem tud resizing-ot mint a M vagy a W. Az a helyzet hogy a Sigmatel chip-ekbol ez az elso ami videot is tud es ha megnezed hogy mutat egy V:M vagy V: W belseje a kis Zen-hez kepest nagyon mashol van a dolog.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.