Nem rossz, de! Az én Stormblue A9-em kb ugyanígy néz ki. 9 órát tud filmnézésnél, és asszem 29-órát zenehallgatásnál. Igaz csak 2GB-os, de bővíthető.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Nem rossz, de! Az én Stormblue A9-em kb ugyanígy néz ki. 9 órát tud filmnézésnél, és asszem 29-órát zenehallgatásnál. Igaz csak 2GB-os, de bővíthető.
Jaj de jó, hogy írod, ez is bővíthető SD kártyával, ez kimaradt az eredeti szövegből... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

MJPEG formátumú videók 
Off-ba, mert lehet, hogy én vagyok buta, sejtésem van, milyen formátum van, de a létezéséről nem tudtam. 
Egyébként tetszik a kütyü, de a franc egye meg, még mindig inkább egy PDA! 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
nem is tűnik rossznak...
bővíthető, divx, meg minden... kíváncsi vagyok ITTHON mennyi lesz... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

De papíron nehezebb és jóval kevesebb színt képes megjeleníteni a TFT-je. Ettől függetlenül csinos darab, és ha jól látom még BT is van benne.
''There is no such thing as eternity if you end it''
motion jpeg, elvileg az én pana fényképezőm is ilyen formátumba rögzít mozgóképet.amúgy tényleg nem rossz kütyü, bár a Meizu M6 egy bő éve tudja kb. ezeket, és egy pda tulajnak természetesen nincs szüksége ilyenre 

Bluetooth is van benne? Hol? Én nem látom..

FLAC, APE támogatás? NEkem az a legfőbb!

Az nincs, és szvsz nem is nagyon lesz, ráadásul nem is UMS (legalábbis alapból), pl még a nem-jpg fotókat is konverálni kell majd rá, szóval ''picit'' macerás...
Ha flac meg ape kell, akkor iAudio D2..
[Szerkesztve]

Hmm. Nekem nagyon tetszik. Lehet erre cserélem majd a meizu m6-omat ha kiöregedik. Bár az iaudio d2 se rossz csak az éritöképernyővel nem vok kibékülve.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

Gondolom mass storagekent ezt sem lehet majd hasznalni, es itthon a legolcsobb ar a kinti legdragabb lesz, euroban.
Szereted az állatokat?

Azt a StormBlue-ra értettem, elnézést ha félreérthető volt
''There is no such thing as eternity if you end it''
kár, hogy idehaza nem mérik majd ilyen olcsón
True Success is Blonde
Ket video. Az elso egy reklam a masodik egy dobozbol kibontas es az osszes menu opcio bemutatasa (9 perces vid: [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
ugye neked majd lesz ilyened és írsz egy logout tesztet? 
Heh, majd meglatjuk. Lehet lecserelem a Zen MicroPhoto-t 

Nah van magyar nyelv ahogy elnéztem. Viszont amit adnak usb kábelt hozzá az lofing. 5cm-es kábel...
Mind1, usb kábel mindenkinek van otthon ugyis. Nekem tetszik.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g
Szerintem jo a rovid kabel. Konyebb magaddal hordani. Hosszut kapsz is mindenhol es otthon is van mindenkinek. Egyebkent ellog azon a roviden is mert nagyon konnyu.
Ettól függetlenül én szoktam rajta videót nézni. Az meg hogy hány színt tud megjeleníteni ekkora méretnél nam hiszem hogy annyira számítana , természetesen egy bizonyos szint felett. Asszem a Stormblue 16ites. Egyedül azzal nem vagyok kibékülve, hogy filmnézésnél nagyon halk, vonaton esélytelen, hogy rendesen lehessen filmet nézni.
növeld meg a video hangerejét. virtualdub-bal nem egy bonyolult művelet.

Nem tudja valaki, hogy ez a Zen készülék lejátsza-e az avi file-okat úgy, ahogy vannak, vagy át kell konvertálni azokat 320x240-es felbontásba...?
Mert a jó időhöz munka kell!
én azt feltételezem, hogy a "video tudása" egyezik a Zen Vision:M-mel, azaz nem kell feltétlenül árkódolni. de olvass utána, vagy talán Raymond kisegít minket.
At kell konvertalni a videokat. A chip csak QVGA-t tud, nincs benne eleg kakao a resizing-hoz.
igen, azóta utánaolvastam, a cnet tesztben is utalnak erre, kér érte. miért nem u.azt a csippet tették bele mint a ZV:M-be 
Mert akkor nem ekkora lenne?
Sok mindenert kar ebben a lejatszoban es ez nem csak a Sigmatel chip miatt. Tobbek kozott azt is seggbe kene rugni aki kitalalta hogy ez lesz a Vision:M utodja. Mert jol nez ki es tud is valamit, de nem egy V:M utod az biztos.
hát azért 2 év alatt, mióta a zvm megjelent, talán megoldható lenne hogy ua. a tudás kisebb méretbe is beleférjen. tényleg fura, hogy ez akar lenni az utódja, de látjuk, ez a trned, most már ciki vinyós lejátszókat kiadni. amúgy meg vegyél egy 16 gigás új Zen-t, bele egy 16 gigás sdhc kártya (amit még nem lehet kapni és gondolom kb. 100 ropiról fog indulni), és máris megvan a 30 gigás zvm kapacitás 
Attol meg mindig nem lesz rajta TV Out
Meg nem tud resizing-ot mint a M vagy a W. Az a helyzet hogy a Sigmatel chip-ekbol ez az elso ami videot is tud es ha megnezed hogy mutat egy V:M vagy V: W belseje a kis Zen-hez kepest nagyon mashol van a dolog.