egy kicsit utánanéztem... nos, szóval bitmap-es a cucc, magyarul bitmap-eket küld át a pc neki. Ez logikus is, főként hogy nincs linux ablakos lcd moncsi se. Ami megkülönböztetett, hogy ezeknek garantált sávszélt szoktak általában adni, pont azért, hogy lássuk is a történéseket. Persze, 3D-ben EXTRÉM gyenge a cucc, mert ugye hiába a jó erős kártya, ha helyette egy WDM driver prüncög bitmap-en... mint anno a Trident 9100C-s kártyák kb. Terminálnak, netezni jó, bár ott is fenntartásokkal. gyorsan változó kép erősen terheli az usb sávszélt, extrém esetben képek maradnak ki. pl nem ideális egy usb-s háttértárrat ugyanazon usb hosztra kötni egy ilyennel, mert valszeg az usb-s cuccról nem fogsz nézni rendes videót.
Mindamellett lenne értelme ennek is, de nem ebben a formában. Szép is lenne, ha pl. a HDMI helyett egy usb madzag lógna a gépbe be,a 3D kártya pedig röfögné ki neki az adatokat. Így meg lenne oldva a színkorrektúra is, relatíve becsületesen.
üdv.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/