Ha már ultravékony, nem lehetne egy oldalnézeti képet is? :)
Jézus megváltoztatta az életed. Kívánod menteni a változásokat?

Ha már ultravékony, nem lehetne egy oldalnézeti képet is? :)
Jézus megváltoztatta az életed. Kívánod menteni a változásokat?

Nekem az tetszene amit fel lehet akasztani a falra,mint egy képet és kész.
A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...

Szög, kalapács. ;]
Mindenki nyomjon még egy ENTERt! Jó nagyot!
TulajDONképpen nem is drága...
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

A szög meg a kalapács már megvan... :DDD
De attól tartok ilyen monitorom sem lesz egy darabig... főleg nem annyi, hogy falra akaszthassam az éppen használaton kívülieket... :O
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Nem csinalnak rola oldalnezeti kepet mert akkor kiderul milyen vekony igazabol lehet ez is olyan mint a geforce FX bejelentese :DDD
What kind of Csatahajo?
(#7) utax válasza exitwindows (#1) üzenetére

ezen én is gondolkoztam, miért nem szerepel a hírben a vastagsága, ha már a címben szerepel, hogy ultravékony ...
Use the force, Dude !

Nem draga, nem draga, de azert csak nem adok ki fel millat egy monitorra. :) Bar lehet hogy nem fajna annyit a szemem meg a fejem... :)
-Szaky-
Asus P5Q PRO ; Intel Core 2 Quad Q9400 ; 4Gb 1066 Geil EVO ONE CL5 ; Sapphire 4870

A frissitese meg valahol 100 ms felett lehet :))
De vegulis korhazban nem quake-eznek.
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

A frissitese meg valahol 100 ms felett lehet :))
De vegulis korhazban nem quake-eznek.
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
(#11) Den válasza exitwindows (#1) üzenetére
Biztos annyira vékony hogy oldalról már nem is látszik :)
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Nosza kezdjetek egy tippelő versenyt: :D)
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

Hja, igazábol senkit se éredkel, csak ''LOL''-oztok :t Íme egy kis segítség:[L]http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?partNumber=6736HB0&catalogId=-840&langId=-1&storeId=1[/L]
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

A bajom az ultra vekony monitorokkal csak egy kis semmiseg. Nincs meg az a feelingje mint a katodcsoveseknek pl.:mikor egy 21'' monitort felviszel a 4. emeletre ahhoz foghatot nem tapasztalhatunk :(.

Kár, hogy a szélei nem ultravékonyak. Így túl nagy a távolság a képernyők között, ha egymás mellé teszem őket. :)
''This is horseshit. Horseshit, horseshit, horseshit. And for those of you who don't know what that means, it's the shit that comes from a horse!'' -- Greg, Columbia Internet

Hi!
Dehogyisnem van filingje! Eszedbe jutott mikor a 35k-s eizoval ballagatm folfele, utanna ojjjan filingesen futjoireszve ballagatam a lepcson hogy csak na! Na jo az enyem csak 18-as!:-((((((
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni