Parci, nem azt írta a Tiqqr 3 hírrel ezelőtt, hogy a S3 második az ATI mögött ? akkor miért kéne megelőznie az Nvidiát ? és miért kellene pedáloznia ? hogyan lehet egyeztetni a kettőtök információit ?
Use the force, Dude !

Parci, nem azt írta a Tiqqr 3 hírrel ezelőtt, hogy a S3 második az ATI mögött ? akkor miért kéne megelőznie az Nvidiát ? és miért kellene pedáloznia ? hogyan lehet egyeztetni a kettőtök információit ?
Use the force, Dude !
Különböző forrásokból ellentmondó hírek.
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD
(#3) CsendPenge

Egészen jól hangzik, amit ez a kari tud. Ha ténylegesen használható teljesítménnyel fog rendelkezni jó áron... Az a 0,5 watt nagyon teccik :D
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
(#4) GeorgeTerror válasza CsendPenge (#3) üzenetére

Csak lenne már...
A SiS-től is azt vártuk, hogy megtöri a dualizmust...
Sajnos mégsem tette...
Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ

Ennek a hírnek miért nem volt nyoma sem az előbb a ''Hírek'' oldalon??
Ami végképp fura hoy most már ott van...
Amúgy az ''előbb'' olyan 1 perce volt, ráadásul előtte már megnyitottam a hírt a főoldalról, de aztán vmiért bezártam. Megyek a Hírek oldalra erre nincs ott...
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
Leírva szép, de nehogy pofára esés legyen a vége.......
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Eladott notebook grafikus chipekben nyerőbb (az integrált szetek miatt) az S3, de árbevételben már szvsz nem. Pontosan én sem tudom, de az biztos, hogy ha a DeltaChrome nem jön be, az nVidiának akkor is lesz potens terméke, szóval igenis tekerniük kell...
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.