Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Újra S3 DeltaChrome (téma lezárva)

(#1) utax

utax
(fanatikus tag)

Parci, nem azt írta a Tiqqr 3 hírrel ezelőtt, hogy a S3 második az ATI mögött ? akkor miért kéne megelőznie az Nvidiát ? és miért kellene pedáloznia ? hogyan lehet egyeztetni a kettőtök információit ?

Use the force, Dude !

(#2) Don Vittorio

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Különböző forrásokból ellentmondó hírek.

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#3) CsendPenge

CsendPenge
(őstag)

Egészen jól hangzik, amit ez a kari tud. Ha ténylegesen használható teljesítménnyel fog rendelkezni jó áron... Az a 0,5 watt nagyon teccik :D

Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

(#4) GeorgeTerror válasza CsendPenge (#3) üzenetére

GeorgeTerror
(senior tag)

Csak lenne már...
A SiS-től is azt vártuk, hogy megtöri a dualizmust...
Sajnos mégsem tette...

Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ

(#5) Panther

Panther
(HÁZIGAZDA)

Ennek a hírnek miért nem volt nyoma sem az előbb a ''Hírek'' oldalon??
Ami végképp fura hoy most már ott van...

Amúgy az ''előbb'' olyan 1 perce volt, ráadásul előtte már megnyitottam a hírt a főoldalról, de aztán vmiért bezártam. Megyek a Hírek oldalra erre nincs ott...

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#6) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Elég sok a találgatás a chip körül.

(#7) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Leírva szép, de nehogy pofára esés legyen a vége.......

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#8) Parci válasza utax (#1) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eladott notebook grafikus chipekben nyerőbb (az integrált szetek miatt) az S3, de árbevételben már szvsz nem. Pontosan én sem tudom, de az biztos, hogy ha a DeltaChrome nem jön be, az nVidiának akkor is lesz potens terméke, szóval igenis tekerniük kell...

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#9) rog

rog
(PH! kedvence)

nem tartozik szorosan ide (sőt talán sehogyse), de a trident komoylan indulhatna a vicces hardverek versenyen ezzel:
[L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1681&p=5[/L]

ja megvan! a mobil graf vez. a kapcsolat
:)

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Újra S3 DeltaChrome (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.