Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

Majd jól fog jönni a Vista Mobile Edition-höz :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) bit_vector válasza orbano (#1) üzenetére

bit_vector
(tag)

Ahoz túl kicsi, és hiányzik belőle egy halom BUG is... :DDD
De talán egy ősöreg C64-ben jól mutathat a bővítőkártyán ;] :D

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

(#3) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C
Kérdés, milyen áron...

"Csak úgy mondom"

(#4) t72killer válasza Csapi007 (#3) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel okostelefonért nem illik 150kHUF-nál többet kérni...

Bár szvsz a 2 proci-dolog fogja inkább megdrágítani a cuccot :(

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#5) bit_vector válasza t72killer (#4) üzenetére

bit_vector
(tag)

na most az a helyzet, hogy egy mezei alap 3310-ben is legalább 2 proci volt. Mostanság már 3 is van (egy dsp szimbiózisban egy mezei CPU-val + 1 külön, vagy akár mindhárom egy tokban).

sőt... bár ha azt veszem csodákat ez a ram sem fog tenni. pl. nem lesz olcsóbb tőle egy tszla sem... hacsak nem hardcore passziánszpartit nem rendezel ;] :DDD

üdv.

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

(#6) t72killer válasza bit_vector (#5) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD LanParty passziánszból:DDD

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#7) macilaci78 válasza bit_vector (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Valóban érdekes kísérlet lenne beleokoskodni egy hasonló ketyerét az otthono C128-amba. :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.