Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Nagyon jól néz ki ez a vízhűtés, akinek telik 8800 Ultra-ra, az vegyen hozzá ilyet, és bőven marad szabad hely a mellette lévő slotnak is. :)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#2) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Eddig ez a legszebb :R

All Black...

(#3) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnik úgy, hogy ezek a csövek a szokásosnál valamivel nagyobb keresztmetszetűek?

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elég baba :) De miért ilyen vastagok a csövek? :U

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#5) pasquale

pasquale
(tag)

Ez nem teljesen értem :F
a grafikus chipre illeszkedő réztömb felületén több száz rombusz alapú hasábot alakítottak ki,

(#6) janpotocki válasza rudi (#3) üzenetére

janpotocki
(VIP)

ezek közül [link] a nagyobbikat, a félcolost adják vele

(#7) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Az alsó kép egyszerűen meseszép... :B :R Eddig ez a legszebb megoldás, amit a 8800-asnál láttam, mint hűtési megoldás.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#8) janpotocki válasza pasquale (#5) üzenetére

janpotocki
(VIP)

[kép]

(#9) Stalker-2572 válasza pasquale (#5) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ilyen labirintusban megy a víz ;)

All Black...

(#10) pasquale válasza janpotocki (#8) üzenetére

pasquale
(tag)

Ahh, köszönöm, így már érthető, azt hittem h az érintkezésnél csináltak valamit(mármint a gpu és a borda)

(#11) juliabrilke válasza janpotocki (#8) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ennél a megoldásnál mitől lesz jobb maga a hűtés? Mert gondolom javul és nem csak a kinézet miatt csinálták.

(#12) Stalker-2572 válasza juliabrilke (#11) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Nagyobb hőátadási felület? :D

All Black...

(#13) CYX válasza juliabrilke (#11) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

nagyobb a felület, ennek köszönhetően több hőt vesz át és (talán) jobban keveredik a hűtőfolyadék. szerintem :B

(#14) juliabrilke válasza Stalker-2572 (#12) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Azt gondoltam... :D Ezt valami új dolog, vagy már régebben is volt ilyen próbálkozás? Azért kérdezem, mert már más dolgoknál is próbáltak ''valami mást'' alkotni,, szép is jó is volt, csak gyakorlatban gyengébb volt. :))

(#15) rudi válasza juliabrilke (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sok más vizesblokknál is alkalmaznak hasonlót (Zalman vagy Alphacool blokkok), sőt most már az új Radeonok passzív léghűtésén is ilyen ''tüskék'' vannak.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#16) -FreaK- válasza juliabrilke (#14) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Jelenleg a legjobb hűtési teljesítményt a turbulens áramláson alapuló blokkok adják, azoknal álltalában ehez hasonló nagy hőleadó felület van kialakítva csak még megfejelik azzal hogy erős turbulenciák képződnek a blokk belsejében, így még nagyobb teljesítményt lehet kisajtolni, viszont ezekhez már elég nagy vízszállítású pumpa kell.
Swiftech-nek is van ilyen cpu blokkja, igaz vga blokknál még nem láttam ezt a megoldást.

[Szerkesztve]

(#17) juliabrilke válasza -FreaK- (#16) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ok... Rajta vagyok a témán... Számítástechnikában a vízhűtés rész kimaradta az életemből. :D :D Csak érdekelnek a újdonságok.
Egyébként mennyivel jobb a teljesítménye az ilyen turbulens áramláson alapuló blokkoknak?

(#18) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tetszetős, kér hogy szintén drága mint a versenytársak megoldásai

a fetek hűtését passzív bordákkal megoldani szvsz hanyagság volt a swiftech részéről - ezzel szembek az EK, a DD és az alphacool és még az innovatek hűtőjei is aktiívan hűtik

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#19) ssolitude válasza shteer (#18) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Nagy hőt nem termelnek, de már csak presztízsből is odaraktam volna a vizet.

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#20) Hebry

Hebry
(senior tag)

Szerintem is nagyon szép...
Mondjuk engem az is érdekelne, hogy ez mennyire lassítja le az áramlás sebességét... Mennyivel erősebb pumpa kell hozzá...

(#21) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyönyörű :R

(#22) zombikiller

zombikiller
(tag)

kicsit drága bár ha valakinek telik 8800 Ultrara akkor annak biztosan megéri, mivel elég jól megoldották benne azt, hogy ne sok helyet foglaljon

(#23) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Nagyon de nagyon szép!
A hőátadó felület is baba,látni hogy nem egy darab lemez ami kivan itt ott maratva és kész,hanem szépen formatervezett!

De a fetekhez mellékelt kis bordák nem valami bizalom gerjesztőek,szerintem kicsik,és ennyi pénzért már oda is csordogálhatna víz!! (Csak akkor nem lenne jó a GTS-re,és ez ügyebár eladás szempontjából nem lenne jó :( )

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.