Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gre3nwar

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

nem néz ki rosszul, de nem értem hogy a TT miért iylen narancssrága ventiket csinál?:S

szeritnem elfért volna egy 3 ventis cucc is, a két videókártyás NABoknak :):D

(#2) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''153 x 120 x 28 cm'' talám mm, nem? Mert így a házon belül ugyan felszerelhető, csak nem a gépházon ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#3) sgbo

sgbo
(lelkes újonc)

A kisebbik (az egy ventis) felszerelhető a gépre. (nálam a radiátor kívülről, a venti meg belülről van felszerelve a ház hátső 12cm-es ventihelyére.) Pont elférnek....

(#4) Petya25 válasza sgbo (#3) üzenetére

Petya25
(őstag)

Nekem egy dual 12-es is elfért a házamon. ;]
Gigabyte Aurora 3D rulez.
[link] [link]

[Szerkesztve]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#5) OC

OC
(őstag)

Hmmmmm....érdekes. Kíváncsi lennék arra a spec technológiára. Mármint ha szétvágnánk egy ilyen radit, akkor valóban ott lenne-e, meg arra is, hogy mit hoz ez a konyhára.

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#6) macilaci78 válasza OC (#5) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Engem az érdekel, hogy Petya mit áldozott fel a hűtés oltárán, vagyis mely csatlakozókhoz nem fér hozzá... :DD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#7) petho0506

petho0506
(kvázi-tag)

(#8) petho0506

petho0506
(kvázi-tag)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#9) petho0506

petho0506
(kvázi-tag)

:)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.