PCI-n ''átfér'' ennyi minden egyszerre? 6 usb, 2 firewire, hang, 2 monitor képe...
Vagy hogyan van ez?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
AmPeX
(fanatikus tag)

fasyrt
(őstag)
Úgy, hogy egyszerre nem használsz 8-10 perifériát max. sávszélen. 
Ez egyébként egy nagyon ötletes cucc szerintem. Vesz hozzá az ember egy külső dvd írót, és levan a gond mindenról. A PCI-E x1-es kártya ide tényleg jól jön, ott már 500MB/s a sávszél, ami már egész tág... Pont a lényeg nem tetszik: nem kellene bele VGA. 
Egyébként meg akkor megoldható evvel a távvezérlővel, hogy 1 user itt használja a gépet, egy másik meg arrébb (ugyanabban az időben, de mást csinál... talán erre fel lehetne használni a VT-t...)
Ha nem tévedek ''a VGA a dobozban van'', nem a gépben... szóval nem két monitor képét kell továbbítani. USB-n maximum 30MB/s-al kell számolni (nem fog 6 vinyót rákötni és egyszerre másolni, maximum egyet), a hang nem jelentős, a két Firewire közül is elég egyre számolni 30MB/s-ot, marad 73MB/s a VGA-nak... az meg 2D-ben bőven elég.
Ötletes cucc, de én beleraktam volna egy vevőt vezeték nélküli billentyűzetnek és egérnek... nem nagy költség, és akkor a cuccot az asztal alá vagy a monitor mögé téve vezeték se lenne az asztalon. (persze enélkül is lehet vezeték nélkülivel használni, de ez szebb megoldás lenne)
Szerk:
fasyrt: PCIe 1x inkább 250MB/s irányonként.
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
akarok egy ilyet
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

karib
(PH! addikt)
Örülök, hogy végre valaki megcsinálta azt, amit már jó 2 éve kigondoltam
Teccik és kéne, de ma már többnyire notebookon dolgozom, így számomra okafogyottá vált. De jópofa és kívánom, hogy a Matrox legyen sikeres vele.
Department of Redundancy Department

fasyrt
(őstag)
Na, hát úgy 500 mega. 250 ide, 250 oda. 

fasyrt
(őstag)
A nagy tesó már kapható, nem épp home usernek való az ár. Igaz a felhasználás sem nagyon. [link]
Valami olyan megoldást keresek, hogy egy géppel meg lehessen oldani 2 személy szimultán, egymástól független kiszolgálását. Nem igazán tudok a keresőnek se jó kulcsszót mondani.

macilaci78
(PH! addikt)
Bluetotth, infra, wifi-t bele még, mert ugye elfért volna és kész is van! Esetleg egy PCI-Express-t neki, hogy a külső VGA-t lehessen hova tenni, ha komolyabb (3D-s) képet is óhajtok.
Jó, persze, álmodozzak csak! 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Nantucket
(kvázi-tag)
Hát így hogy az egész cucc drágább mint egy high-end pc, nem sok értelme van. Amúgy az ötlet nagyon jó, de min. 1 számjeggyel rövidebb árcédula kéne rá.
Gyűlölöm a HDD-ket

jodován
(tag)
zsír. drága. egér&bill csak usb-re mehet, ps2 még beleférhetett volna. még 1x: mitől ilyen drága?
cserépkályha, kemence, tűzhely építés, ésszerű feltételekkel --- sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?

AmPeX
(fanatikus tag)
Ja, hogy ez egy külsö vga. Ejj, ezt benéztem elsőre. Oké, akkor mégkevésbé értem
egy sima PCI buszon (nem pci x en) hogyan oldják meg, ha pl rákötök egy külső vinyót, dvd irót, meg mondjuk egy ipodot fire wire csatlakozóval. Simán életszerű szitu, az iróval a éppen írok a külső vinyómról, közben böngészem a tartalmát, és ha valami megtetszik, átmásolom az ipodra. Emellett persze a vga nak még kell a sávszél, persze 2d ben oké.

binary
(újonc)
Ha ez tényleg egy külsö vga(és nagyon úgy tünik) akkor nem látom sok értelmét, egy sima kvm extender szerintem jobb/olcsóbb megoldás és ott olyan vgat raksz a gépbe amilyet csak akarsz.