Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) csudri

csudri
(őstag)

:Y Azért ez már brutális.

[Szerkesztve]

Vortex World Domination

(#2) beencee

beencee
(őstag)

Nagyon állat :R Nappali falnak remek.

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#3) Integra

Integra
(Jómunkásember)

:Y :Y :Y

(#4) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

első gondolatom az volt: -micsoda szörnyeteg! Második: -ez el sem férne a szobánkban... :DDD (kicsi lenne hozzá a szoba...)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#5) Lacix29

Lacix29
(őstag)

A hivatalos oldal adatai szerint 6.22 millió pixeles.
És ha 16:9 -es képaránnyal és pixelaránnyal számolunk, akkor
kb 3326 x 1870 a felbontása :)
[link]

[Szerkesztve]

(#6) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Ez inkább Philips vagy inkább LG?

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#7) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ekkora kijelzőt nehéz pont szemből nézni. Márpedig lentről és fentről oldalról biztosan ez is szép lila, akárcsak a többi most futó IPS paneljük. :F
180 fokos betekintési szög, aha. :T

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) Lacix29 válasza erdoke (#7) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Oldalról ne nézd. :DDD (De tényleg minek, úgy torzul a kép)
Szemből nem lila és csak a fekete lilul oldalról, a többi szín nem mászik szerteszéjjel mint a többi technológiánál. (PVA, MVA, TN+Film)
A betekintési szögek meg mindíg a kontrasztarány 1:10-re csökkenésére vannak megadva nem a színekre.

[Szerkesztve]

(#9) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

sztem biztosan veszek egy ilyet, mert már csak ez hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen az életem :DDD

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#10) erdoke válasza Lacix29 (#8) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem az oldalsó betekintéssel vannak gondjai, hanem a függőlegessel. Ha pont szemmagasságból nézem a mostani 176-178 fokosnak megadott paneljeiket, akkor tényleg nincs gond még a feketével se. Viszont ha már valamennyire alulról vagy felölről és úgy oldalról szemléled, akkor egész erősen kezd lilulni.

(#11) erdoke válasza CYBERIA (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A technológia inkább LG, a lóvé meg inkább Philips.

[Szerkesztve]

(#12) shabbarulez válasza Lacix29 (#5) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

Szerintem az a 6.22 millió inkább subpixel lesz mint valódi pixel. Akkor pedig az a szokásost 1920x1080-as native HDTV felbontás.

Egy ilyen monstrumnál szerintem inkább a fogyasztás jelenti az elrettentő tényezőt. Biztos hogy kilówatt fölött eszi a naftát.

(#13) Petya25

Petya25
(őstag)

Nem sámli... :Y :C
Az a gond vele, hogy nem férne be a kocsiba mikor lanpartyra megyek.
Basszus vehetek nagyobb kocsit is. :DDD

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#14) Lacix29 válasza shabbarulez (#12) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Szerintem az a 6.22 millió inkább subpixel lesz mint valódi pixel. Akkor pedig az a szokásost 1920x1080-as native HDTV felbontás.

Genyó marketingesek megint jól összezavartak. :DDD

(#15) zsoltee10

zsoltee10
(VIP)

ez durva. :Y

azon gondolkodom, hogy nagyon nyomják mindenhol az TFT panellel szerelt tévéket, ellenben még a legjobbakat sem lehet bárhonnan normálisan nézni. Még mindig a sima képcsöves tv-t lehet színtorzulás nélkül nézni oldalról. Mi értelme egy vagyont kiadni egy lcd tv-re, ha max 1-2 ember tudja élvezhetően nézni. Ha csak a saját példámból indulok ki...ha összejövünk a barátaimmal szombat este nálam, és mondjuk megnézünk egy filmet....5-6 ember ül a tv körül, és bizony egy embert kivéve kisebb-nagyobb szögben, de oldalról nézik. ha pedig lila, meg fene tudja milyen színekben játszik a kép, akkor semmi értelme nézni.

a plazma tv-knél ez megoldott?nem vagyok annyira képben a témában, mert anyagi lehetőségeim miatt nem érint közvetlenül, de a panasonic 106cm-es plazmája már lassan emberi árszintre esik. szóval a plazma és az lcd tv-k milyen viszonyban vannak egymáshoz képest minőség és betekintési szög tekintetében? jól gondolom, hogy a plazma tv-ket lehet oldalról nézni, de nincs olyan képminőségük, mint a tft-knek?

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#16) _ocsisajt válasza Petya25 (#13) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

bazd+ nem birom abbahagyni a rohogest... :DDD :))

In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

(#17) BenJoe válasza zsoltee10 (#15) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

És a Te haverjaid ülve 2 méternél szélesebb láncot alkotnak? Csak mert ilyen méretek mellett azon kell aggódni, hogy középről nézve nem torzulnak-e a szélén a színek! ;] :D

Szerk.: ''Csak mert ilyen méretek mellett''=>Mármint nem a haverjaid mérete mellett, hanem a televízsön méretei mellett... :))

[Szerkesztve]

Now we're the ones who help to set the sun...

(#18) Renwick válasza _ocsisajt (#16) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Asszed vicc, pedig én még emlékszem rá, hogy a west-end nyitásakor a Media Markt úgy akciózott egy akkor három és fél millába kerülő plazmát, hogy az első tíz vásárlónak Suzuki Swiftet adott ajándékba... :)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#19) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

He-he, én gyorsabb voltam, igaz erdoke? ;)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#20) zsoltee10 válasza BenJoe (#17) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

én nem ezt a tv-t akarnám megvenni, és igen. 2m-nél szélesebb láncot alkotunk, főleg, mivel nem egymás mellett ülünk szorosan. kanapén 3an, + 2 fotel. ;)

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#21) glacious válasza zsoltee10 (#20) üzenetére

glacious
(őstag)

A plazmatv azért jó ilyen szempontból, mert saját maga a fényforrás, nem úgy, mint a tft-t meg kell világítani. Bár többet is fogyaszt.

(#22) nap

nap
(őstag)

Azon filoztam, hogy vajon mekkora lehet a pixelmeret?

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#23) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Félelmetes, de az lenne az igazi, ha közelről nézve is olyan minőségű lenne a kép, mint egy mai normális tft monitoron.
Oda meg mikor jutunk még el..
Valami videószabvány is kéne, ami elbír ekkora felbontást és képminőséget, nem?

(#24) jasszer

jasszer
(senior tag)

Odamennék és - mint Jancsi&Juliska a mézeskalácsházból - szakítanék magamnak belőle egy 21''-os panelt. ;]

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#25) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk minden tiszteletem Renwické, de azért ezt nem nevezném mérföldkőnek, hiszen semmilyen technológiai újítást nem tartalmaz.
Inkább az ''Újabb lépéshez ért a TFT-gyártás.'' címet adtam volna neki.
A hír mindössze annyit jelent, hogy beindulnak a 7G gyártósorok. Ugyanakkor már épülnek a 7.5G szubsztrátumot előállító gyárak is.
Hogyan is mondjam: Itt sem csak a méret a lényeg! ;)

(#26) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Én inkább egy kistehereautó oldallapjába építeném be, aztán majd ülök lanon az ablak mellé. ;]

Ehhez mit adnak ajándékba a két elemen kívül a távirányítóba?

Mikor lesz akkora vidkari, hogy full screenben elfusson 100Hz-en mondjuk a FarCry2? (Mert ugye mire kész a kari, kész a következő rész is...)

Azért jó lenne egy ilyen a kéglibe, ha másnak nem, spanyol falnak. ;] A súlya mi lehet? Úgy látom, nem két díjbírkózó tartja, biztos nincs meg 10 kg sem!

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#27) Petya25 válasza macilaci78 (#26) üzenetére

Petya25
(őstag)

Megnyugtatlak, azok a lányok csak simogatják a keretet, és nedvesítik a bugyijukat a vavuk láttán. Az LCD egy combos asztalon van, szerintem mázsa feletti súllyal.
Ekkora méretben már komoly belső merevítés kell, hogy ne csuklódjon össze egy kis mozgatásra.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#28) Renwick válasza Racecam (#25) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

7G már van egy ideje (például a tavalyi rekorder 82 hüvelykes Samu is azon készült), csak eddig nem csináltak ekkora panelt. Végtére is a cím lehet hogy kissé túlzó, de olyan szép kerek szám az a százas... ;)

üdv

R.

(#29) Racecam válasza Renwick (#28) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Látod, annál inkább nem mérfőldkő! ;)
De legyen Neked mondva! :R

(#30) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

semmi.

[Szerkesztve]

(#31) K G S

K G S
(lelkes újonc)

:C fincsi darab, nem volna rossz egy ilyenen NFS-t tolni :)
A fogyasztásra én is kíváncsi lennék, mert ha túlzottan sok, akkor remélem adnak hozzá ajándékba egy atomerőművet kínaiakkal benne

Szidásokat pü-ben tessék

(#32) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Bravo
Állat. Gyors is, látószög is. Annyira fejlődik ez a TFT téma, hogy egyre inkább hallgatnak az OLED-ről.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#33) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na, hazaértem végre, innen már fel tudom tölteni ezt az új képet:

[kép]

(#34) BenJoe válasza zsoltee10 (#20) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Tehát ez az egész óriáskijelzős marhaság csak a kanapégyártóknak kedvez. :))
Ki van ez találva. ;]

Now we're the ones who help to set the sun...

(#35) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Renwick!

Szerintem, ez lesz az igazi mérföldkő: [link] ;)

(#36) Renwick válasza Racecam (#35) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

:R

Ha már úgyis itt jártam, egy kis érdekesség:
Quake3 10240x3072 pixeles felbontásban: [link] :DDD

üdv

R.

(#37) _Volkovy_ válasza Renwick (#36) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

wow!

(#38) nap válasza Racecam (#35) üzenetére

nap
(őstag)

Oke, de mikor?

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.