Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Cane

Cane
(őstag)

azért ezek a memória sebességek elég frankók...

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#2) thaler2

thaler2
(senior tag)

Ahhoz képest, hogy 2 vagy 3 napja jelentették be a karit, tömkelegével jönnek ki a különböző gyártók kártyái...

(#3) -SeveN- válasza Cane (#1) üzenetére

-SeveN-
(tag)

Azert kivancsi vagyok meddig lehetne meg huzni oket.

OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/

(#4) Cane válasza -SeveN- (#3) üzenetére

Cane
(őstag)

egy kis teszt: Bővebben: link ;]

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#5) -SeveN- válasza Cane (#4) üzenetére

-SeveN-
(tag)

indija icq pls

OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/

(#6) erdoke válasza thaler2 (#2) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az elérhető darabszámról fogalmunk nincs. Sokkal inkább valószínű az, hogy az eddig szokásos paper launch helyett most egy adott mennyiségű chipet szállított le az nVidia. Tehát az igényeket nem fogja kielégíteni, viszont a szerencsések (és pénzesek) már nyomhatják is az SLI teszteket.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#7) Neonoize™

Neonoize™
(őstag)

De miért kell egy ilyen kártya mellé Arx Fatalist csomagolni???? :O:O

(#8) ody42 válasza Cane (#4) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezen a teszten nem nagyon látszik, h. 2x gyorsabb lett a kártya, mint a 6800ULTRA, pedig azt ígérték,nem?

(#9) TommyGun

TommyGun
(őstag)

7600-os érdekelne engem, azzal mikor akarnak kirukkolni mer ez a 7800 ez elérhetetlen száűmunkra szerintem.......7600-os akarok és jólenne ha lenne AGP-s belőle :D
Mellesleg az Inno3D melett megint az ár szól majd.....mondjuk a 6600GT-ik nagyon jók lettek....legalábbis az enyim nagyon jól húzható....

Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

(#10) Scream007

Scream007
(őstag)

legszebb doboz:
Aopen
legszebb kari: Xfx
és szégyelhetik magukat hogy megint 1 nevetlenebb cégt vállalkozótt először a tuningra.
chaintechtől elvárható lett volna.

igaz még a 4 nagy (msi, asus, gigabyte, leadtek) nem mutatta be a cumoját.

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#11) -Jackson- válasza Scream007 (#10) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

asusnak és leadteknek is megvan már a kártyája, ráadásul asus-é tuningos 470/1200

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#12) kdz válasza ody42 (#8) üzenetére

kdz
(tag)

ha jól emlékszem max 1,5x-ös gyorsulást igértek a 6800ultrához képest...és azt is csak csúcs konfigokkal amik ki bírják hajtani ezt a kártyát...

Never give up! Never surrender!

(#13) faster válasza Scream007 (#10) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Dehogynem mutatta:

Bővebben: link

(#14) kdz válasza Scream007 (#10) üzenetére

kdz
(tag)

ők már tegnap bemutatták...olvass vissza a hírekben...ott lesz valahol

mod: megelőztek...lásd linket fentebb :DDD

[Szerkesztve]

Never give up! Never surrender!

(#15) rocket válasza erdoke (#6) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Igy van, vegre valaki aki latja a fatol az erdot :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#16) rocket válasza kdz (#12) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

2x-es sebbeseg novekedest igertek es x850xtpe-tol :)
Igergetes meg a realitas kozott altalaban eg es fold a kulonbseg, minden gyartonal :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#17) Scream007 válasza faster (#13) üzenetére

Scream007
(őstag)

uhhh tényleg, pedig még láttam is a cikket, csak nem emlékeztem melyik márkák voltak.

amugy szerintem ilyenkor derül ki melyik cég számít igazán belevalónak. ezért számít nálam az egyik legjobbnak a gainward(de most ők se huzták meg ami elég hihetetlen)

(#18) Club válasza Scream007 (#10) üzenetére

Club
(őstag)

Ha most a ''nevetlen'' cég-el, az XFX_re gondolsz, akkor ezt azért gondold végig;)
Az hogy itthon egyik barom sem forgalmazza, attól még sztem simán lealázza az ASUS, Gugabyte stb kártyákat.
Persze ez az én véleményem nem kell készpénznek venni.
Ausztriában már akkor láttam XfX 6600GT-t, mikor itthon még a megjelenéséról szóló cikk volt a főoldalon:)

(#19) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jó hosszúságuk van, nem mondom.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#20) Scream007 válasza Club (#18) üzenetére

Scream007
(őstag)

hát passsz.
valszeg igazad lehet.
én még mutatóba se láttam 1 helyen sem.

amugy szerintem átlag gyártó lehet ha nem forgalmazzák ennek valami oka csak van.
(igaz pl a muhkin memokat se forgalmazzák mégis nagyon híre és neve van, külföldi tesztekben igencsak jó:U)

(#21) rudi válasza TommyGun (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott van már a 7600 a boltokban, csak még nem matricázták át. Keresd a 6800GT feliratú dobozokat :D

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#22) kowk

kowk
(tag)

viszont 7800gtx mar a ''boltokban'' van, legalabbis par darab erkezett az ''e'' betus nagykerbe ;) nalam brutto 138at ir.

azthiszem az nvidia nagyon meg fog indulni most :C

(#23) rocket válasza rudi (#21) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Most ugyanaz lesz mint az elozo generacioban, amikor az ati annak ellenere csinalt mainstream kartyat, megis inkabb a 9800pro-val kaszalt :)

(#24) rocket válasza kowk (#22) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ezt mibol latod?
Ezeket a kartyakat a fanatikusok veszik meg, ok meg nincsenek annyian, hogy barmit is befolyasoljanak.
Attol mert van par ezer kartya raktaron a vilagban nem fog megindulni semmi sehova, ez hosszabb folyamat es meg a valasz varat magara a tuloldalrol, 3 honap elony konnyeb 6 honap hatranyba csaphat at :)

(#25) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Gainward kartyaja viszi a legcsunyabb kartya dijat :)
Zold nyak ezzel a pirosas hutovel, katasztrofalisan nez ki, raadasul ez az artwork ami van rajta se valami dijnyertes darab :)

[Szerkesztve]

(#26) faster válasza rocket (#24) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Azért nem kell lehúzni mindenáron ezt a kártyát, ígéretes kezdés, az biztos.

(#27) rudi válasza rocket (#23) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ATI a 9600-as sorozattal kaszált hatalmasat, az NV a 6600-asokkal fog. A vásárlóknak csak egy nagyon szűk rétege, a játékosok, igénylik a csúcshardvert. Még valami: az X-Box360, és valószínűleg a PS3 is, olcsóbb mint egy 7800 GTX.

Feltehetőleg az Nvidianál most úgy lesz, hogy a 7800-ból nem készül kisebb változat, hanem a 6600 és 6800-at tolják át 0,09-re. A 7800 architektúrája a 6800 továbbfinomítása a nagyobb komplexitású shaderek felé, erre meg nincs szükség a középkategóriában, de majd a tesztben elmagyarázzuk.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#28) faster válasza rudi (#27) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

hanem a 6600 és 6800-at tolják át 0,09-re.

Én is hasonlóra gondoltam. Egy NV40 szinte változatlanul, 110nm-en a TSMC-nél gyártva jó húzás lenne az Nvidiától. Szvsz simán megcsinálták, ha jól tudom, a Go6800 esetében is, ami egy 6800 12 pipe-al 110nm-en.
Végülis a külömbség a 7800 képest csak a transparent AA hiányában mutatkozna meg, és abban, hogy a ROP ugyanannyi, mint a pixelpipe.

[Szerkesztve]

(#29) Esmein válasza rudi (#27) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon kiváncsi leszek azokra a konzolokra. Ha lesz hozzájuk ethernet vezérlő(-> szélessávú net) meg wow, akkor megvan a következő hardverem.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#30) kowk válasza rocket (#24) üzenetére

kowk
(tag)

mibol latom? kicsit gondolkodj el rajta!

mondjuk azt, hogy 50%-al veri a 6800 ultrat. mondjuk azt, hogy ugyanazon az aron indul, mint a 6800 ultra. mindketto csokkenni fog.

es most jon a lenyeg: jonnek a mainstream modellek, 7200, 7600 es tsai. valszeg wgf 1.0 tamogatassal. gondolj csak az oem piacra.. :U

szerk: eliras

[Szerkesztve]

(#31) kowk válasza rudi (#27) üzenetére

kowk
(tag)

teljesen ertheto, h a konzol olcsobb lesz mint a kartya.. ott a jatekokbol szedik meg magukat :)

(#32) LittleG

LittleG
(tag)

Mire a ps3 a boltokba kerül lassan már a következő generáció is megjelenik a graf kártyákból, arról nem is beszélve, h a játékok sokkal drágábbak.

(#33) MUŁĐER válasza LittleG (#32) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

ezt a játékok sokkal drágábbak dumát lehetne hanyagolni, nem hiszem hogy aki itt hozzászólt az veszi a PC-s gamékat...mint ahogy a konzolra sem kell megvenni ha játszani akarsz:U

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#34) faster válasza MUŁĐER (#33) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Pedig tényleg drágábbak.

(#35) Cathfaern válasza Esmein (#29) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ethernet csatlakozó, kiegészítő formájában, már Dreamcasthoz is kapható volt, X-Box-ban alapból bennt van, Ps2-höz megvásárolható külön, a legújabb verziójú Ps2-ben (PsTwo) meg ugyancsak bennt van.
WoW nincs, de Phantasy Star Online meg FFXI van (az előbbi PC-s tesztek lehúzzák, de ennek az az oka, hogy gamepad-ra lett írva nem egér + billre).

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#36) kowk válasza MUŁĐER (#33) üzenetére

kowk
(tag)

persze, mert a konzol felhasznalok 90+ szazaleka letolti a netrol, kikarcolja dvdre, es jatszik vele, ugye? miutan chippelte a konzoljat. ne rohogtess mar :U

(#37) Esmein válasza Cathfaern (#35) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát így nemtom. Pletykálnak,hogy kijön xbox360-ra is(ami jó lenne blizznek és microsoftnak is) de ha nem, akkor így járás, mert én wowhoz keresek hardvert és nem fordítva :D

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#38) Cathfaern válasza Esmein (#37) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja így már más :) Amúgy a pletyáról nem hallottam, de ez az én hibám valszeg lévén WoW témában nem nagyon vagyok otthon, mivel nekem nem jön be. Amúgy kicsit kétlem a dolgot, mert a mostani grafikájával next gen. konzolon max. kiröhögik, mindent feljavítani meg elég kemény dolog lenne úgy hogy kompatibilis maradjon a (feltehetőleg) szerényebb kinézettel rendelkező PC-s társával. De ne legyen igazam :)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#39) rocket válasza LittleG (#32) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

De cserebe nem valtozik a hw 5 ev mulva se fog akadozni egy jatek se es nem kell low deateilben jatszani, mig egy pc-t evente kell upgradelni, hogy ne keljen 640x480-ban jatszani :)

(#40) LittleG válasza rocket (#39) üzenetére

LittleG
(tag)

Az lehet, de 5 év múlva össze sem lehet hasonlítani a konzol grafikáját a pc-vel. Ja és ez az évenkénti csere is enyhe túlzás. Én kb. 2-3 évente ha cserélem a konfigom és csak ritkán kellett low beállításokkal játszani.

[Szerkesztve]

(#41) rocket válasza LittleG (#40) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Pc jatekok nagy resze konzol atirat, csunyabb mint konzolon, gta:sa az eppen aktualis pelda erre.
Ha szinten akarod tartani a geped akkor evente kell fejleszteni, itt most arra gondolok, hogy high detailben szeretnel jatszani szurok mellett.
Ez egy ev folyaman ''el vekonyodhat'' mar es kompromosszumokat kell kotni, leveszem a szuroket, mediumra rakom detailt stb.
Mindig van 1-2 olyan jatek ami huzza magaval a pc vonalat, foleg fps jatekok, az utolso mohikan az fps kategoria a pc-nek.
Akik a pc ''halalat'' akarjak, hirethetnek az iget ezzel a szoveggel: ''egeret es billentyuzetet a konzoloknak'' :)

(#42) rocket válasza faster (#26) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem huzom le a kartyat, nezd meg mire valaszoltam :)
Ez a ''overhype'' megint ami megy egyes helyeken arra valaszolgatok, tavaly ugyanez ment akkor a sm3.0 miatt, mara megkaptuk a valaszt erre is mit ertek a hypeolasok.
Amiert tavaly sokan az ati-t szidtak, most azert hypeoljak az nv-t, erdekes :) (tisztelet a kiveteleknek).
Sokan eltemetik az ati-t ugy, hogy nem tudnak semmit a kartyarol, mert nincs rola hivatalos info (azon kivul, hogy piros lesz a nyak szine :) es hogy tamogatja hardveresen a H.264 encodingot).

Hogy irjak a kartyarol is, vegig olvastam rengeteg 7800gtx tesztet, szakmai forumokat, es a tobbseg sokkal tobbet vart elsore, akkor talan nem bennem van a hiba.

Reszemrol tema lezarva, majd akkor irok legkozelebb ha a valasz is megjott a g70-re :)

(#43) rocket válasza kowk (#30) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ez mindig igy van minden generacio valtasnal, hogy az elozo ''uberhypermegahighend'' kartyak konnyen mainstream szagot arasztanak, ez teljesen normalis dolog, az viszont biztos, hogy 6800 ultra nem lesz 70000 ft-ert, mint ahogy 1 eve 9800xt se volt elerheto aru, egyszeruen eltuntetik ezeket a kartyakat, ami ugye a 6800 ultranal nem lesz nehez, mert meg most se gyartjak tul nagy mennyisegben.

Es mit kezdesz a wgf1.0 tamogatassal? :)

(#44) rocket válasza kowk (#36) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ne az elmaradot regiokbol indulj ki, nem m$, sony, nintendo tehet arrol, hogy itt alacsonyak a fizetesek es igy draganak tunnek a jatekok.
Azert mert itt a penz 5x kevesebbet er semmit nem fognak otod aron adni csak ,hogy nekunk ugyanolyan jo legyen mint nyugaton a tobbieknek.
Benzin se 50ft/literenkent mert annyi lenne a realis matematikailag, majd kb. 2190-be mire felrakozunk az ''igazi'' EU aljahoz, mashogy allnak majd a dolgok :)

Ez nagyon off volt :)

(#45) LittleG válasza rocket (#44) üzenetére

LittleG
(tag)

Ilyen alapon a 140000ft-os vga-kat is megengedhetik maguknak nem?:U

(#46) rocket válasza LittleG (#45) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Persze, sot mindjart vesznek kettot :)

(#47) Cathfaern válasza LittleG (#45) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De megengedhetik. Csak bármennyi pénzed is legyen, ha azt látod hogy ugyanannyi pénzből vehetsz egy teljes gépet, mint egy másikhoz csak egy kis alkatrészt, ráadásul az előbbit ritkábban kell, és egyszerűbb is használni (tegyük fel játékra kell, lévén ilyen vga-t úgyis csak játékra meg 3DMark-ra vesznek :D), akkor el fogsz gondolkodni hogy mi is érné meg jobban...(ugyebár PC-hez és konzolhoz is eredeti játékokat veszünk, vagy mindkettőhöz biztonsági másolataink vannak, a kettőt ne keverjük :))

(#48) tgabi333

tgabi333
(fanatikus tag)

Megjelent a Sparkle harcosa is:
[kép]

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#49) Zenty válasza Cathfaern (#47) üzenetére

Zenty
(őstag)

Igen ez mind gyó volna ,de azon is elgondolkodik az embör ,hogy konzolon picit túl kevés game van, és ami kölne az nincs ... :(

Igy hát egyelöre marad a külön alkatrész álmodozása :D!

[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#50) MUŁĐER válasza Zenty (#49) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

kevés?:Y annyi van mint a dög vazze:)

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.