Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem jó találmány ez a MicroGear Precision Scroll Wheel. Könnyen hozzá lehet szokni és kényelmes. Viszont az akksit szereti eszegetni.

Az egér jól néz ki. Pozitívum hogy akkor cseréled az akksit amikor akarod, ha veszel hozzá két pár tölthető elemet akkor nincs fennakadás. :) Ha itthon 8-9K körül hozzá lehet majd jutni, akkor szerintem kedvelt termék lesz (persze nem a hárdkór gémerek között). :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#2) nap válasza Oliverda (#1) üzenetére

nap
(őstag)

Velemenyem szerint ezt mechanikusan is meg lehetne oldani, motor nelkul. Bar lehet, hogy a lendkerek hatranyosan befolyasolna az eger sulyelosztasat.
Ja, es nekem jobban bejonnek a nagyobb, szimmetrikus egerek, mint az ergomokusok.

[Szerkesztve]

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#3) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A gombok számát tekintve visszalépés az MX610-hez képest. Én 8-at használok is a 10-ből, ami azon van.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Volt a páromnak egy Genius egere annó. Az is 2db AA-s elemmel ment. Azért cserélte le, mert nehéz volt... Ez se lehet könnyű...

VIGYORRRGAZMUS.....

(#5) _AnTi_

_AnTi_
(tag)

Nekem nagyon bejön ez a forma. Annó vettem egy MX-400-at és nagyon tetszik. Persze ez már ugye wireless és többgombos, meg mindenféle...

Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

(#6) waverider

waverider
(senior tag)

DPI-ről lehet valamit tudni? :R

A honlapon ezt sűrű homály fedi... :(

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#7) Flashy

Flashy
(PH! kedvence)

lehet oroszrulettezni kvékbe, megtekerem aztán amelyik fegyveren megáll

http://flashy.blog.hu

(#8) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nemrossz egér, egy 35eurós árral még ki is egyeznék :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#9) wienattwo

wienattwo
(tag)

Vettem egyet, bár elég sokáig szemezgettem a Revolution-nel is. Mindenképpen ki kell próbálni fogásra, elsőre nagyon jó volt a fogása, aztán elkezdett fájni a kezem tőle (met előtte szimmetrikus vezetékes egerem volt), de majd csak hozzá fogok szokni. A MicroGear nagyon ütős, állandóan be van kapcsolva, már rá se tudnék nézni egy enélküli egérre. Ami viszont furcsa: állítólag az mx610 egy elemmel is működött, itt mindenképpen 2 kell. Sajna 2 elemmel tényleg elég nehéz, eggyel pont jó lenne.

(#10) Oakenfold válasza wienattwo (#9) üzenetére

Oakenfold
(lelkes újonc)

Így van, MX610 egy elemmel is megy.
De én nem cserélnék csak a lendkerekes görgő miatt... a fogása meg szvsz könnyen szokható.

Nem írok alá semmit!!!

(#11) wienattwo válasza Oakenfold (#10) üzenetére

wienattwo
(tag)

Tesómnak 610 van, de ez sztem tényleg sokkal használhatóbb. A lendkereket alul lehet kapcsolni, hogy folyamatosan pörögjön vagy akadozva járjon, mint a hagyományos egereknél, de annyira jó a folyamatos görgetés, hogy arra van állítva állandóan. Tutira az összes Logitech egér ilyen lesz előbb-utóbb. A kereső gomb annyira nem érdekelt az elején, de már nagyon rászoktam arra is. Csak ezt a 2 elemes dolgot nem értem, miért rakták vissza.

(#12) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi, hogy ilyenekre is gondolnak, és elég olcsón hozzá is lehet jutni..

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.