Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) MaUser

MaUser
(őstag)

Nagyon magas a lapköltség, ez egy kis hp esetén alig több, mint a fele...

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#2) oceanearth válasza MaUser (#1) üzenetére

oceanearth
(őstag)

teljesen igazd van
nekem egy samsung ML-1610esem van. nagyon meg vagyok vele elégedve. kb. 4FT/oldal a nyomtatási költség.

(#3) mikk2000

mikk2000
(őstag)

Mintha az előző 1200x1200dpi-s lett volna, ez visszalépés. Nem tudom hogy lehetett azt az amúgy is olcsó terméket még jobban leegyszerűsíteni. Általában a Minolta=szerviz, nem sokat bírnak ki..a következő szervizelésig :)

(#4) oceanearth válasza mikk2000 (#3) üzenetére

oceanearth
(őstag)

én 600dpivel nyomtatok fekete-fehéret és full jó

(#5) mikk2000 válasza oceanearth (#4) üzenetére

mikk2000
(őstag)

Neked samsungod van, fentebb írtad.
Bamn akinek megfelel a 600dpi, van akinek nem.

(#6) oceanearth válasza mikk2000 (#5) üzenetére

oceanearth
(őstag)

sztem ha csak fekete-fehéret nyomtatsz akkor minek több?? ki nyomtat fekete-fehér képeket lézerrel?? sztem senki. szövege meg tök mind1

(#7) mikk2000 válasza oceanearth (#6) üzenetére

mikk2000
(őstag)

Pont szövegre nem mindegy.

(#8) atus33

atus33
(tag)

Ennek is chipes a tonere, mint az 1300W-nek? Ha igen, akkor lehetetlen olcsón utántölteni, szívatás az egész, óvakodjatok tőle. Nekem soha többet nem lesz minoltám, az egyszer biztos.

. o O o .

(#9) oceanearth válasza atus33 (#8) üzenetére

oceanearth
(őstag)

én nekem az egyik ok volt, hogy a samsung nmelett maradtam, mert azt 4kért után töltik. a minoltára 8at mondtak.

mikk2000:
lehet, hogy én vagyok a hülye, de arra, hogy kinyomtassak több száz odlalnyi jegyzetet, könyvet, szöveget, arra nekem bőven megfelel 600dpi is.

(#10) karib

karib
(PH! addikt)

Látom, továbbra is erőltetik a kedvenc, mindenféle, pillanat alatt letörhető tálcákat... szomorú. Eddig több Minoltám volt, mindegyik hamar szárnyaszegett lett.

Department of Redundancy Department

(#11) MaUser válasza mikk2000 (#7) üzenetére

MaUser
(őstag)

Milyen szövegeket nyomtatsz? Nekem az a tapasztalatom, hogy hp-val 600dpi-s nyomtatásnál a papír minősége az, ami inkább befolyásolja a nyomat minőségét.

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#12) mikk2000 válasza MaUser (#11) üzenetére

mikk2000
(őstag)

Kyocera minden papírra egyformán ocsmányul nyomtatott, helyesebben jobb minőségűre csúnyábban. Bármilyen papirfajta beállítással :)

(#13) tomcs válasza oceanearth (#9) üzenetére

tomcs
(őstag)
LOGOUT blog

hol toltenek samsungot 4k-ert?

van nekem is egy kiurult tonerem, megneznem

Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

(#14) oceanearth válasza tomcs (#13) üzenetére

oceanearth
(őstag)

[link]

ő adott nekem egy árajánlatot 3-4 hónappal ezelőtt

(#15) oceanearth válasza mikk2000 (#12) üzenetére

oceanearth
(őstag)

hát nekem 600dpi-vel olyan gyönyörűen dolgozik a samsungom, hogy azt már el se hiszem.

(#16) mikk2000 válasza oceanearth (#15) üzenetére

mikk2000
(őstag)

Tedd hozzá hogy nem originál festékkel és akkor még nagyobb szó... :)

(#17) oceanearth válasza mikk2000 (#16) üzenetére

oceanearth
(őstag)

a samsungba az a poén, hogy original festékkel. én azért vettem Samsungot, mert kiszámoltam az volt a leggazdaságosabb. Találtam 1 helyet, ahol volt 5 nyomtató 20-30 között, ezekből nyert a Samsung az alapján, hogy melyik a leggazdaságosabb. a samsungot 4ért töltik, eredeti tintáva. egy másik helyen, találtam Samsung tintát a nyomtatómba ilyen kis műanyag üvegbe 3500ért, de ott meg 1500-öt elkértek a töltésért:D
szvsz így jöttm ki a legjobban:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.