Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Valahogy már túlskálázottnak érzem a dolgot, de mindamellett tetszik is...
Mod.: mennyivel másabb mint az x800 pro?

Soirée...

(#2) Tsunami válasza Loretto (#1) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

Ez már cosa nostra:D X1800XT a keresztapa.

''három a kettő tizen''

(#3) hunluigi

hunluigi
(fanatikus tag)

Kezd egy kicsit káoszos lenni a dolog... ráadásul a GTO-n belül is ennyi változat :(

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

(#4) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Sapphire ha jól tom passziv leszz...
Már csak az ára lesz érdekes dolog

(#5) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez a kari ugyanaz mint a x800pro és az x850 pro...illetve az x800 sima....
ha azokat kivonnák és csak ez lenne akkor aztmondanám ok de így hogy 4 kari lesz ugyanazzal a tulajdonságokkal és sebességekkel az kicsit...necces
főleg hogy hova lövik be, de valszeg a sima x800-zal fog futni
X800GT 30-40+fa
X800 sima 45-55+fa
x800 pro már alig van
x850 pro meg 60----

(#6) sirtomi

sirtomi
(lelkes újonc)

Ezek a GT és GTO kártyák szimpatikusnak.
Nekem az a problémám egyedül, hogy ha most veszek egy karit, akkor szerintem 1,5 - 2 évig biztos nem fogok újítani, tehát nem lesz-e később gond abból, hogy ezek nem támogatnak Shader model 3.0-át?
Én inkább Ati párti vagyok, de az új generáció biztos többe fog kerülni mint amennyi pénzem van egy új kártyára :(

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#7) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én már nem is vagyok hajlandó ezt megjegyezni, lekövetni. :U

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#8) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Én még mindíg csak azt tudom mondani erre hogy raktárpucolás, illetve a középkategóriában a 6600GT-től elszenvedett vereség vonzatainak csökkentésére szolgáló utólagos pótreakció. :)

Hííjjj. Milyen körmondatot kanyarintottam! :D

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#9) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezt azért érdemes lesz megvárni:
Bővebben: link
No comment....olcsó és finom:D

(#10) sirtomi válasza Face8814 (#8) üzenetére

sirtomi
(lelkes újonc)

Persze, hogy raktár pucolás. Valamelyik cikkben írtak is róla.

(#11) ftc válasza HERR Z (#9) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmm ha ez igaz akkor megint elöjön a pipe aktiválási láz :DD

(#12) HummeRC válasza Face8814 (#8) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyet kell értsek. Szerintem is kipucolják a felesleges megmaradt cuccot és teszik ezt olyan módon, hogy új kategóriákat kreálnak ahol még működnek. Ilyenkor látszik igazán, hogy mekkora selejtaránnyal dolgozhatnak a gyártók, mire a ''minőségi csúcskártyát'' megvehetnénk. Döbbenet. :Y

(#13) sirtomi válasza ftc (#11) üzenetére

sirtomi
(lelkes újonc)

Ha én felrakok egy ilyen módosított bios-t meg mindent ami kell, és nem működik a pipe, akkor visszalehet állítani az eredeti állapotot?
Én minden ilyesminél tartok attól, hogy elcseszem :)

(#14) HERR Z válasza HummeRC (#12) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért nem mind hibás lásd anno az egykori 9500/9800se szériákat és most a sappire GTO négyzetet...220$-ért X850XT/PE/ azért nem egy rossz dolog...legyen raktárpucolás vagy sem...

(#15) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

Én már egy másik bejelentést várnék az ATI-tól :U

(#16) HERR Z válasza sirtomi (#13) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

valszeg omega driver is fellesz rá készítve...ha elbaszod akkor vissza tudod nyomni az eredetit úgy hogy egy másik vga is van a gépedben/pci/

(#17) ftc válasza sirtomi (#13) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Visszalehet

(#18) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

ezeket a kartyakat 100%-osan x850(xt)-ve lehet moddolni, egy egyszeru biosatirassal
mod: latom lekestem:B

[Szerkesztve]

I'm out.

(#19) ftc válasza t-shirt (#15) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

R520?

(#20) Loretto válasza t-shirt (#15) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Hehe:)

Soirée...

(#21) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

szivas van, mert az elso biosmodositas utan bukod a gart..
mar majdnem mindegyik nagyker/kisker tudja, hogy lehet kiolvasni az atiras history-jat
beirt file-ok, datumok
ha egyszer is kiprobalja valaki a 16 pipe-ot es 2 nap mulva tonkremegy, akkor lehet sirdogalni:)

[Szerkesztve]

I'm out.

(#22) ftc válasza westlake (#21) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a te gépi idödet veszi ugye?

(#23) westlake válasza ftc (#22) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

hiaba spekulalsz..
idoallitgatassal at lehetett verni regi progikat, de ezt itt hiaba jatszod el..
a historyban minden benne van..
nekik boven eleg a garos csere megtagadasahoz, hogy egynel tobbszor volt flesh-elve a bios

I'm out.

(#24) Louis

Louis
(lelkes újonc)

Basszus, akkor ezekszerint én elhamarkodottan vettem az X800GT-t...:(

''Nézd ott egy csikorgó nyom...''

(#25) ftc válasza westlake (#23) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor maradnak majd a régi modszerek..

(#26) westlake válasza ftc (#25) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

:F
miszerint?

I'm out.

(#27) ftc válasza westlake (#26) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Omega driver ha lesz hozzá

Remélem az nem ir semmit...

[Szerkesztve]

(#28) t-shirt válasza ftc (#19) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

persze, roppant kíváncsi vagyok már, de ez a fránya ATI csak húzza-halassza a dolgot

(#29) t-shirt válasza westlake (#23) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

és ugye még az is előfordulhat hogy a kártya annyira tönkremegy hogy abból már nem lehet semmit kiolvasni :DDD

(#30) westlake válasza ftc (#27) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

varjal.. ez nem olyan lesz mit a 9500 -> 9700pro, vagy a 9800-> 9800pro..
tudtommal ezt nem lehet ''szoftveresen'' aktivalni

I'm out.

(#31) ftc válasza westlake (#30) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hm köszi a felvilágositást..

(#32) westlake válasza ftc (#31) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mondjuk ez meg nem 100%, de igy hallottam

I'm out.

(#33) rocket válasza HERR Z (#9) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Pont ezt akartam linkelni, nem rossz, remelem Magyarorszagra is eler par ebbol a kartyabol, es nem ezen akarnak majd meggazdagoni a kereskedok :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#34) rocket válasza westlake (#30) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Olyan lesz mint az x800pro->x800xtpe megoldasnal, kell egy bios hozza amit felraksz a kartyara ami megnyitja a lezart quad-ot, persze anno csak a x800pro vivo-s kartyakon mukodott, a sima x800pro-n atvolt vagva lezerrel az egyik quad.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#35) westlake válasza rocket (#34) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

#21:U
pont errol eszmecserelunk..

I'm out.

(#36) rocket válasza westlake (#35) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ja tenyleg, akkor ezt beneztem :B

(#37) rocket

rocket
(PH! kedvence)

''Several of ATI's AIB partners told us that there will be no Radeon X800GTO2 recently. There might be an exclusive deal lined up for a specific AIB''

Akkor csak a sapphire-nak lesznek ilyen kartyai ugynezki, amiken lehet aktivalni a +4 pipeline-t.

(#38) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Ezt már eléggé hülyeségnek tartom ATI részéről.:( Mi a fenének még egy.:F

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#39) westlake válasza rocket (#37) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

azt valahol le is szogeztek, hogy csak a sapphire kartyai lesznek moddolhatoak

I'm out.

(#40) rocket válasza westlake (#39) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem meglepo, hogy a sapphire kap ilyen lehetoseget, kivancsi leszek az arara.
Most nezem van mar Magyar oldala a sapphire-nak, igaz kicsit hianyos es bugos meg :)
Bővebben: link

Kozben latom techreport-on 220$-t irtak, akkor az europaban lesz 220-230 euro korul, Magyarorszagon meg kitudja :)

[Szerkesztve]

(#41) rocket válasza SzlobiG (#38) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Szokasos nextgen elotti raktarpucolas, meg 1-2 kartya helyet atveszik a gt/gto kartyak es olcsobbak lesznek az elodoknel, ar/teljesitmeny aranyban nem rosszak ezek a kartyak, csak 1-2 aib partner kever szokas szerint, ezert nehezebb attekinteni a dolgokat egy atlagos felhasznalonak.

(#42) anulu válasza rocket (#41) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

azért vhogy az nVidia-nál nem volt ekkora pucolás a csúcs 6800-akból, mielőtt megjött volna a G70... :U

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#43) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

amúgy lehet, h kapaszkodik az ATi, de szvsz ezt a legelején rontották el, h nem válaszoltak komolyan a 6600GT-re.

amúgy meg elegem van már ebből a pucolósdiból. marhára nem tudom már követni, h mi micsoda és mekkora órajeleket / 128/256 bitet takarnak... :O

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#44) rocket válasza anulu (#42) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem? gf 6250/6500/6600le/6800xt

Ez hozza tartozik a dolgokhoz nem csak vga fronton, a maradek chipek-tol szabadulni kell, nem papir ez, hogy ujra felhasznalhato :)
Az x800gt/gto eseteben nem 64 bit-rol meg 512 mb-os kartyakrol van szo, csak az egyes aib partnerek kavarasa miatt rakell szanni egy atlag felhasznalonak 20 percet, hogy utana olvasson melyik micsoda, nem bonyolult csak sokan annak probaljak beallitani.
Raadasul masfelol meg az aib partnerek szabadulnak a ddr1/2 memoriaktol is, ezert hasznaljak ezeket, az ati meg nv nem szabhat kemeny szabalyokat az aib partnerek fele, ok minnel tobb chip-tol szeretnenek megszabadulni.

[Szerkesztve]

(#45) HERR Z válasza rocket (#40) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért se meglepő hogy Sapphire mert annó ők árultak olyan 9800se-ket amiket garantáltan lehetett moddolni -úgy hogy működött is- 9800próvá
mondjuk annak az ára kicsit több volt mint a sima 9800se-k, úgy 10-15%-kal

(#46) SzlobiG válasza rocket (#41) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Lehet benne valami, de ha raktár pucolás akkor ottvannak az X800PRO-k.:) Ez olyan mint a 9250/9550 széria. Nah mind1 ATI tudja mit csinál.:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#47) Thrawn válasza westlake (#23) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez meg- illetve elkerülhető! (legalábbis ha jól olvastam akkor el lehet tüntetni a korábbi BIOS flash-ek nyomát) A lap alján találtam: Bővebben: link

If you want to remove all traces of previous Bios flashes........

[Szerkesztve]

Different songs for different moods.

(#48) _cirmos_ válasza Thrawn (#47) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

ezek az elvetemültek mindenre találnak megoldást :D

(#49) Thrawn válasza _cirmos_ (#48) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na igen! Ha ez tényleg így van akkor lecserélem a 9600Pro-t (az is Sapphire meg még más is az jelenleg). De ahhoz úgy néz ki le kéne cserélni az alaplapot is mondjuk talán egy Sapphire gyártmányúra :DD ! Picsába akkor repül minden!! ;]

Nade mindjárt jön westlake és jól seggberúg, hogy ez csak kamu. De lehet hogy hümmög hogy ezt benézte? Vagy csak nem nézte?

Different songs for different moods.

(#50) westlake válasza Thrawn (#49) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

majd biztos elismerem, hogy beneztem.. hulye vagy? nem eshet csorba a hirnevemen;] egyebkent azt a mondatot tenyleg nem lattam.. igazabol az csak egy mondat, nem mutattak belole semmit.. en ugy tudom, hogy az ati pont ezek a modok miatt csinalta ezt a kis logolos rendszert.. vegul is sikerulhet nekik, ha kapnak egy ilyen kiolvaso progit, amit aztan kicsit atirnak.

I'm out.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.