Érdekesen néz ki. 
www.pcgear.hu

Ha jól értem ez a kütyü a gép tetején vagy valahol a közelében van elhelyezve és a tápot a géptől kapja, az oda-vissza menő csövek meg hátul kerülnek kivezetésre.
Hát szerintem nem a legszerencsésebb megoldás, de univerzális. Egyszerűbb összerakni mint egy részenként kapható kittet.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Szerintem jól érted mert én is így értem
Érted?
Nah a poénon kívűl tényleg egyszerű kis masina 33600.-ért
The Future is Fusion

Szerintem klassz,.
Ha vízhűtést vennék biztos a jelöltek közt lenne, ha lehetne kapni.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Szép-szép, meg jó-jó be kell látni az ára se rossz (ott kint), de nem biztos hogy egy jó légnél hatásosabb ha mind a CPU GPU és CHIPSET is arról megy...!

Lehet hogy hőmérsékletben nem lesz nagy különbség, nem fogja jobban hűteni, mint egy jó léghűtés, de csökkenek a gépben lévők venti számok, így halkabb lehet a gépezet.
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

Azért várjuk meg, mit produkál a venti ebben a hűtőben!
Meg ez csak közelebb lesz amber füléhez a gép tetején és szerintem egy proci-ventitől hallhatóbb helyen van. Viszont valóban kiválthat párat a gépben lévő ventikből és a fogyasztása se lehet olyan eget verő és még jól is néz ki. Pirospontot kap tőlem, de kompromisszumokat követel.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...