Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Tudom az én tudatlanságom,de nem sejtettem,hogy a Palitnak köze lenne a Gainwardhoz. Azt hittem, hogy a Gainward egy márkásabb dolog,mint például az MSI, ASUS és társai azaz nem a ''lowend'' kategória,de lehet valamit félre értettem.

(#2) D.Orion válasza cannibal (#1) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

A felvetésedre ott a hír is a cikk alján: [link]
Mellesleg a P35-ös lap nem is rossz, kis takaros: [link] Ráadásul ICH9 híd van már mellékelve.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#3) Gyuri27 válasza cannibal (#1) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A gainward a felső ház és csak nv-s karit gyárt. A palit az alsóbb fertály és gyárt nv-t, ati-t egyaránt. Most ahogy nézem alap lappal is ez a helyzet. Kiváncsian várom. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#4) Calibos válasza Gyuri27 (#3) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

1-2-3 évet adok a cégnek, aztán úgy is kiszáll az alaplap bizniszből, amúgy is túlkinálat van, és a low price kategóriába ott az ASRock...
akkor meg minek :F

(#5) Gyuri27 válasza Calibos (#4) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nana. Azért az asrock nem mindenre megoldás. Egyébként ott a gainward is.
Ha egy árban lenne az asrockal csak jobb minőségben, kicsi több tuningal akkor itt (kelet euban) lenne piac rá.
Várjuk meg a tesztet.
Egyébként nézd meg a sapi lapjait. Rossz tesztet nem láttam róluk és mindenki csorgatja a nyálát utánnuk, még az adv verzióért is. ;)

(#6) Kriza

Kriza
(őstag)

Nekem sajnos volt már szerencsém a Palithez egy VGA formájában. Többet nem szeretnék.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#7) Hebry válasza Kriza (#6) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Meg tudlak érteni.
Nekem is volt hozzá szerencsém...Többet nem lesz...ha rajtam múlik.

(#8) Calibos válasza Gyuri27 (#5) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Egyébként nézd meg a sapi lapjait? Most nem ugrik be hogy melyikre gondolsz...
Szerintem nem maradna talpon :(

(#9) orbano válasza Gyuri27 (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

kelet európa csóró technomán tuningőrültjei. hatalmas piac :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) Kalwa

Kalwa
(tag)

Ígéretes vállalkozásnak tűnik! Ha új gépet fogok venni, akkor mindenféleképpen Palit termékeket fogok bele rakni, mivel szimpatikus ez a kis cég, hogy megpróbálja felvenni a harcot a nagyokkal. Én ezzel fogom támogatni a harcukat és hiszem, hogy hamarosan minőségi és jó alaplapokat fognak gyártani.

Ritkán gondolunk arra, amink van, és túl gyakran arra, amink nincs; Ez a magatartás több nyomorúságot okozott már az emberiségnek, mint az összes háború és járvány együttvéve.

(#11) orbano válasza Calibos (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

öld meg magad! vannak nálad életképesebb emberek is a Földön! és úgyis meghalsz előbb-utóbb :F

A vér nem válik VAZZE!™

(#12) orbano válasza Calibos (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

öld meg magad! vannak nálad életképesebb emberek is a Földön! és úgyis meghalsz előbb-utóbb :F

ja és: minek? hogy pénzt keressenek :) szerintem életed végéig elélnél abból ap énzből amit összehoznak ezekkel az alaplapokkal majd. veszteségesek ui. szinte biztos hogy nem lesznek...

A vér nem válik VAZZE!™

(#13) Gyuri27 válasza orbano (#9) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Igen mert kelet európában ennyi a pénz. Ergó kicsi pénz nagy teljesítmény.
Szerintem is menni fognak. Az olcsó lapra mindig szükség lesz. A drága is elfogy. Meg majd a palit lap + pali vga akciós combó. :o Ugyanez gainwardban. :Y

Calibos: [link] fehér csoki. Egyszer lesz ilyenem. :O

[Szerkesztve]

(#14) Calibos válasza orbano (#12) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Azért nem ölöm meg magamat :D

Gyuri27
Hol lehet sapphire alaplapokat kapni?

Ebben a topikban mindenki megbolondult :Y

(#15) Gyuri27 válasza Calibos (#14) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Hát ezaz :O :O :O
Kanada, Franciában itt ott. Illetve egy darabig volt az adv (nem fehér csoki) a piximaniában (francia cég). Ha talász szólj.
Teszt van az oc-n pl. ;)

(#16) Grigorisz válasza Gyuri27 (#13) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon királyak a fehér lapok.. :)

A témához: egy Gainward lapot megnéznék szívesen akár le is cserélném a mostanit rá.

A linkelt hírhez, hogy a Palit megveszi a Gainward jogait: ha nem nyúl bele a Gainward termékekbe és nem matricázza át Palit-ra akkor talán nem lesz gáz a dologgal.

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#17) pisti válasza Hebry (#7) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen kártya volt és mi volt vele a probléma?

Nekem egyhez volt/van szerencsém és egy rossz szavam nincs rá. Olcsó volt és jó is. De érdekel más véleménye meg tapasztalata is, ezért kérdezlek.

(#18) Gyuri27 válasza Grigorisz (#16) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azt nem tudom ki vesz meg mit, de lesz külön gainward lap is. Gondolom az felső kategóriás lesz. Kiváncsian várom a fejleményeket.

Fehércsoki rulez :O

(#19) Calibos válasza Gyuri27 (#18) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Apám esküdözött a sapphire alaplapokra, ha valóban ennyire jó lenne akkor miért nem kapható :F

(#20) Gyuri27 válasza Calibos (#19) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mert nem fő profiljuk. Mit mondtam kapható csak a nagy vizen túl. Meg néha francia honban.
Az áruk sem a legolcsóbb, mondjuk nem is a legdrágább.
A gyár aki gyártja pc partner az is kapható a világ másik felén csak itt nem nagyon. Azt viszont találtam már a szlovákoknál.
Erre felé biostar, ecs, albadron, sis chipes deszka sincs és még sorolhatnám :O

(#21) Petya88

Petya88
(lelkes újonc)

Azért egyet áruljatok el. Mióta felső kategória a Gainward???
Aki nálunk kapható és a legolcsóbbak közé sorolható, az nektek a felső kategória???

ROFLMAO :))

(#22) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gainward nagyon jó video kátyákat dob piacra gyorsabak mint a legtöbb.
Föleg a golden sample termékek. igen is hogy nagy márka. Nekem is az van GF 8800 gts.

Note 2 ?

(#23) sh4d0w válasza Calibos (#19) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért, mert mindet elkapkodták... :)

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#24) Grigorisz válasza Petya88 (#21) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azóta felső kategória mióta megjelent. Az hogy olcsóbb mint a te általad valszeg felsőkategóriába sorolt ASUS Gigabyte stb. azért lehetséges mert a dobozt nem rakják tele játékokkal meg + cuccokkal igy egy 8800GTS 320-ast megkapsz 70k körül míg az előbb említettek közül ez 80-85k ha nem több.

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#25) Gyuri27 válasza Petya88 (#21) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A gainward mindig is preztizs márkája volt az nv-nek. Pl egyedül ők csináltak 7800gtx-t (agp) 24 pipával mielőtt az nv kijelentette nem lesz 79xx-es agp. Aztán lett.
Ezért nem engedheti meg magának az ati kártyák gyártását. Ezért azt a palit gyártja. Ami meg olyan mint az asus-asrock felállás.

Majd elfeledtem. Ne sima vga-t nézz. Keres golden semple esetleg ghost like hell karikat. :o

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.