Tudom az én tudatlanságom,de nem sejtettem,hogy a Palitnak köze lenne a Gainwardhoz. Azt hittem, hogy a Gainward egy márkásabb dolog,mint például az MSI, ASUS és társai azaz nem a ''lowend'' kategória,de lehet valamit félre értettem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Új vizekre evez a Palit, követheti a GainwardHozzászólások

D.Orion
(PH! kedvence)
A felvetésedre ott a hír is a cikk alján: [link]
Mellesleg a P35-ös lap nem is rossz, kis takaros: [link] Ráadásul ICH9 híd van már mellékelve.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A gainward a felső ház és csak nv-s karit gyárt. A palit az alsóbb fertály és gyárt nv-t, ati-t egyaránt. Most ahogy nézem alap lappal is ez a helyzet. Kiváncsian várom. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Calibos
(PH! addikt)
1-2-3 évet adok a cégnek, aztán úgy is kiszáll az alaplap bizniszből, amúgy is túlkinálat van, és a low price kategóriába ott az ASRock...
akkor meg minek 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nana. Azért az asrock nem mindenre megoldás. Egyébként ott a gainward is.
Ha egy árban lenne az asrockal csak jobb minőségben, kicsi több tuningal akkor itt (kelet euban) lenne piac rá.
Várjuk meg a tesztet.
Egyébként nézd meg a sapi lapjait. Rossz tesztet nem láttam róluk és mindenki csorgatja a nyálát utánnuk, még az adv verzióért is. 

Kriza
(őstag)
Nekem sajnos volt már szerencsém a Palithez egy VGA formájában. Többet nem szeretnék.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Hebry
(senior tag)
Meg tudlak érteni.
Nekem is volt hozzá szerencsém...Többet nem lesz...ha rajtam múlik.

Calibos
(PH! addikt)
Egyébként nézd meg a sapi lapjait? Most nem ugrik be hogy melyikre gondolsz...
Szerintem nem maradna talpon 

orbano
(PH! félisten)
kelet európa csóró technomán tuningőrültjei. hatalmas piac 
A vér nem válik VAZZE!™

Kalwa
(tag)
Ígéretes vállalkozásnak tűnik! Ha új gépet fogok venni, akkor mindenféleképpen Palit termékeket fogok bele rakni, mivel szimpatikus ez a kis cég, hogy megpróbálja felvenni a harcot a nagyokkal. Én ezzel fogom támogatni a harcukat és hiszem, hogy hamarosan minőségi és jó alaplapokat fognak gyártani.
Ritkán gondolunk arra, amink van, és túl gyakran arra, amink nincs; Ez a magatartás több nyomorúságot okozott már az emberiségnek, mint az összes háború és járvány együttvéve.

orbano
(PH! félisten)
öld meg magad! vannak nálad életképesebb emberek is a Földön! és úgyis meghalsz előbb-utóbb 
A vér nem válik VAZZE!™

orbano
(PH! félisten)
öld meg magad! vannak nálad életképesebb emberek is a Földön! és úgyis meghalsz előbb-utóbb 
ja és: minek? hogy pénzt keressenek
szerintem életed végéig elélnél abból ap énzből amit összehoznak ezekkel az alaplapokkal majd. veszteségesek ui. szinte biztos hogy nem lesznek...
A vér nem válik VAZZE!™

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Igen mert kelet európában ennyi a pénz. Ergó kicsi pénz nagy teljesítmény.
Szerintem is menni fognak. Az olcsó lapra mindig szükség lesz. A drága is elfogy. Meg majd a palit lap + pali vga akciós combó.
Ugyanez gainwardban. 
Calibos: [link] fehér csoki. Egyszer lesz ilyenem. 
[Szerkesztve]

Calibos
(PH! addikt)
Azért nem ölöm meg magamat 
Gyuri27
Hol lehet sapphire alaplapokat kapni?
Ebben a topikban mindenki megbolondult 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Hát ezaz

Kanada, Franciában itt ott. Illetve egy darabig volt az adv (nem fehér csoki) a piximaniában (francia cég). Ha talász szólj.
Teszt van az oc-n pl. 
Nagyon királyak a fehér lapok.. 
A témához: egy Gainward lapot megnéznék szívesen akár le is cserélném a mostanit rá.
A linkelt hírhez, hogy a Palit megveszi a Gainward jogait: ha nem nyúl bele a Gainward termékekbe és nem matricázza át Palit-ra akkor talán nem lesz gáz a dologgal.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
Milyen kártya volt és mi volt vele a probléma?
Nekem egyhez volt/van szerencsém és egy rossz szavam nincs rá. Olcsó volt és jó is. De érdekel más véleménye meg tapasztalata is, ezért kérdezlek.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Azt nem tudom ki vesz meg mit, de lesz külön gainward lap is. Gondolom az felső kategóriás lesz. Kiváncsian várom a fejleményeket.
Fehércsoki rulez 

Calibos
(PH! addikt)
Apám esküdözött a sapphire alaplapokra, ha valóban ennyire jó lenne akkor miért nem kapható 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Mert nem fő profiljuk. Mit mondtam kapható csak a nagy vizen túl. Meg néha francia honban.
Az áruk sem a legolcsóbb, mondjuk nem is a legdrágább.
A gyár aki gyártja pc partner az is kapható a világ másik felén csak itt nem nagyon. Azt viszont találtam már a szlovákoknál.
Erre felé biostar, ecs, albadron, sis chipes deszka sincs és még sorolhatnám 

Petya88
(lelkes újonc)
Azért egyet áruljatok el. Mióta felső kategória a Gainward???
Aki nálunk kapható és a legolcsóbbak közé sorolható, az nektek a felső kategória???
ROFLMAO 
Gainward nagyon jó video kátyákat dob piacra gyorsabak mint a legtöbb.
Föleg a golden sample termékek. igen is hogy nagy márka. Nekem is az van GF 8800 gts.
Note 2 ?
Azért, mert mindet elkapkodták... 
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
Azóta felső kategória mióta megjelent. Az hogy olcsóbb mint a te általad valszeg felsőkategóriába sorolt ASUS Gigabyte stb. azért lehetséges mert a dobozt nem rakják tele játékokkal meg + cuccokkal igy egy 8800GTS 320-ast megkapsz 70k körül míg az előbb említettek közül ez 80-85k ha nem több.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A gainward mindig is preztizs márkája volt az nv-nek. Pl egyedül ők csináltak 7800gtx-t (agp) 24 pipával mielőtt az nv kijelentette nem lesz 79xx-es agp. Aztán lett.
Ezért nem engedheti meg magának az ati kártyák gyártását. Ezért azt a palit gyártja. Ami meg olyan mint az asus-asrock felállás.
Majd elfeledtem. Ne sima vga-t nézz. Keres golden semple esetleg ghost like hell karikat. 
[Szerkesztve]